Horoskop otkriva: kakav je koji horoskopski znak u prijateljstvu

Svaki horoskopski znak se razlikuje po otvorenosti i odanosti, načinu kako postupa s neprijateljima – kao osvetoljubivo zlopamtilo ili pak ume da prašta…

Ovan

Ovan je impulsivan i pravdoljubiv (ne podnosi prljavu igru), pa će na licu mesta pritrčati u pomoć čoveku u nevolji ma ko on bio. Tako stiče prijatelje, mada baš nema previše živaca za one koji su u nekim hroničnim problemima. Uvek spreman da pomogne, stvoriće se tamo gde je potreban ako ga prijatelj pozove, a kako je snalažljiv, spretan i duhovit – svoj nepresušni entuzijazam obavezno prenosi i na druge.

Bik

Bik se sporo zagrava, ali se sporo i hladi, pa kad on nekome postane prijatelj to je takoreći za sva vremena. Pouzdan je, veran i (naravno, kako to samo Bikovi umeju) posesivan.
Nemojte mu se zamerati pričajući mu o nekim drugim i boljim prijateljima od njega jer mu je teško da podnese pomisao da može da vam bude bolje i lepše s drugima, a da njega nema u tom društvu. Prijatelje ceni po načinu na koji reagiraju kad njemu zatreba pomoć, čak i ako ništa ne mogu da učine u tom trenutku.

Blizanci

Iako ima dosta prijatelja on se uglavnom oslanja na sebe, jer misli “dvesta na sat”. Zbunjuje svojim racionalnim pristupom u svakoj prilici i na svakom mestu, jer uvek ima krajnje logična i prihvatljiva rešenja za one koji traže pomoć od njega. Zabavlja ga da stupa u kontakte, ležerno, neobavezno, lako, ćaska i prikuplja informacije koje će možda dobro doći baš nekom njegovom prijatelju, ali isto tako mogu biti upotrijebljene i protiv neprijatelja. Opasan je igrač, bilo da vam je prijatelj ili neprijatelj.

Rak

Ne daje vam direktno do znanja da ste mu potrebni, već okoliša i očekuje da između redova pročitate kakav problem ima. Ako mu ne pomognete kad je njemu potrebno, veliko je zlopamtilo i čeka trenutak kada će vas podsetiti na to. Pošto često menja raspoloženja nesiguran je kao prijatelj, jer nikad ne znate pod čijim će uticajima i kada popustiti njegov oklop. Lakše i bolje će razumeti nego pomoći, pa mu svoj problem prepričajte kao da je problem neke druge osobe – tada može biti objektivan.

Lav

Voli da pomaže jer je velikodušan i godi mu tuđa zahvalnost, iako nikada ne insistira na njoj, niti zamera prijateljima koji su to zaboravili. Više voli da pomogde drugom nego da on zavisi o nečijoj pomoći, pa makar bila i od dobrih prijatelja. Samopouzdanje, zbog profesionalne satisfakcije, i novac, daju mu osećaj moći i uticaja čak i prema ljudima koje vidi prvi put u životu, ali se nikada ne razbacuje, jer muški Lav je uvek džentlmen, a žena – “lafica”.

Devica

Teško da ćete nju iznenaditi ako joj se požalite na nepravdu koja vam je učinjena ili na nešto što ne možete da rešite. Devica je uvek spremna da se uhvati u koštac s bilo čim ili s bilo kim. Isključuje emocije (što vam na prvi pogled može delovati surovo), pažnju fokusira na vaš problem, pa nepogrešivom logikom i objektivnošću postavlja stvari na svoje mesto – i stvar je rešena. Neprocenjiva kao prijatelj, a ako vam je neprijatelj – budite uvek blizu nje.

Svaki horoskopski znak se razlikuje po otvorenosti i odanosti, načinu kako postupa s neprijateljima – kao osvetoljubivo zlopamtilo ili pak ume da prašta…

VagaIako može da deluje površno Vaga je veliki prijatelj, zato što je rođeni advokat. Ona zna da sasluša, zna da posavetuje, jer se “ubacuje u ulogu” vašeg neprijatelja, pa razmišlja kao on.

Doduše, pod uslovom da je ne gnjavite kad ode kod frizera ili kozmetičara, ali će sigurno odmah, još dok je pod maskom, početi da razmišlja kako da vam pomogne. Mrsko joj je da traži pomoć od prijatelja i očekuje da oni to sami ponude, pa često propusti neke mogućnosti i prilike.

Škorpija

Jedno je sigurno – Škorpiju ne treba imati za neprijatelja, a ako vam je prijatelj računajte na njegovu bezgraničnu odanost i lojalnost. Ukoliko Škorpiji poverite tajnu ili otvorite dušu, nikada to neće zloupotrebiti. Kad je izneveren, loše se piše onome ko ga je razočarao, jer ne odustaje dok se ne osveti. Treba mu vremena da stekne poverenje, kako bi nekog prihvatio kao prijatelja od koga uvek očekuje da poštuje njegovu intimu.

Strelac

Veliki prijatelj u svakoj prilici potegnuće sve svoje veze da vam pomogne, ali pazite da mu se ne zamerite, jer zna da bude vrlo nezgodan i osvetoljubiv. Ako tražite savet od Strelca, iako bira reči on gađa u srž problema, pa nemojte da se začudite ako se osetite i malo povređeno (obično govori ono što misli). Ne može da se druži sa svakim, pomalo je elitista i traži sebi slične i za prijatelje, pa zna da deluje snobovski.

Jarac

Kod Jarca morate da prođete neke testove i provere (kojih nećete baš odmah ni biti svesni) kako bi vas prihvatio za prijatelja. Iako drži do forme i često robuje “ukočenim” manirima zbog kojih deluje hladno, kada zatražite pomoć od njega može vas iznenaditi prisnošću i razumevanjem (koja je u suštoj suprotnosti s njegovim suzdržanim ponašanjem). Kad jednom raskine prijateljstvo to je zauvek, ali treba mu mnogo da do toga dođe. Bolje ga je imati za prijatelja nego za neprijatelja jer nikad ne zaboravlja ako ste ga izdali ili prevarili.

Vodolija

Vodolija je pristrasna prema prijateljima za koje uvek ima opravdanje, šta god da urade. Prijateljstva sklapa ležerno, bilo gde i bilo kad, naizgled lako, kao da se s nekim poznaje od ranije.
Prilazi nehajno i opušteno, uvek ima zgodnu temu za razgovor, a kasnije razrađuje područja koja su najzanimljivija. Kad se nađete u nevolji, ne pita koje je doba dana ili noći – stvoriće se tamo gde vama treba. Priskače u pomoć i nestaje, a zahvalnost i ne očekuje jer je u suštini vrlo plemenit.

Ribe

Ribe su rođeni psiholozi, pa nema boljeg ramena za plakanje od njihovog; međutim izbegavajte da im se poveravate. Ako imate kolege rođene u tom znaku budite sigurni da će sve o vašim slabostima i problemima preneti šefu). Saosećaju sa drugima, ali znaju da osete i ono što nosite duboko u sebi, neku tugu ili dugotrajan problem, pa vas time mogu “kupiti” za sva vremena. Kad im se prijatelj obrati za pomoć uvek imaju vremena i udubljuju se u njegov problem, dok intuitivno ne pronađu rešenje ili pomoć.

Izvor: Alteorgrtv

Zithromax for sale