Horoskop-pun Mesec u Jarcu: Ne nasedajte na provokacije!

Pun Mesec je odlučio da peomeni naše želje i planove, a evo kako će njegova magija uticati na svaki znak Zodijaka!
Pripremio: Aleksandar Tomić
U vreme punog Meseca (emocije) blizu Plutona (moć, strast) u Jarcu, već početkom perioda, oslabljen Mars (akcija, sukobi) obrazuje konjunkciju sa Suncem (osobe na položaju) u Raku, zbog čega bi bilo bolje da se ove nedelje klonite rasprava i da ne nasedate na provokacije.
Ovo se posebno odnosi na komunikaciju sa nadređenima, saradnicima i kolegama, ali i sa ukućanima, članovima porodice, rodbinom i komšilukom. Inače, ove opozicije su pod uticajem tranzitnog Jupitera iz Vage i Urana iz Ovna, tako da se na nebu, osim dve konjunkcije (pojačane strasti), dve opozicije (sukobi, agresivnost), obrazuje i pet kvadrata (izazovi), što još više naglašava uticaj ovih aspekata.

Pošto je Neptun takođe simbol mašte i podsvesti, njegovi harmonični aspekti sa Mesecom, Plutonom, Marsom i Suncem pogoduju umetnicima, naučnicima i sportistima koje očekuje uspeh na profesionalnom i finansijskom planu, naročito ukoliko posluju sa strancima. Pod uticajem punog Meseca biće svi znakovi, najviše Bikovi, Rakovi i Ribe, a nešto manje Škorpije i Device.

OVAN (21. 3 – 20.4)

U vreme punog Meseca u astrološkoj kući karijere, u kvadratu sa Uranom u vašem znaku, izbegavajte rasprave sa nadređenima.

BIK (21. 4 – 21.5)

Pun Mesec u devetom astrološkom polju pod uticajem Neptuna, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu na nekom kraćem putu.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Jupiter, vladalac astrološke kuće ljubavi i pun Mesec naglašavaju strasti što može da vas odvede u tajnu vezu sa osobom sa posla.

RAK (22. 6 – 21.7)

U vreme punog Meseca u astrološkom polju partnerstva, pazite šta potpisujete i izjavljujete, naročito ako ste prisutni u javnosti.

LAV (22. 7 – 22.8)

Pun Mesec je u astrološkoj kući posla i zdravlja.
Sreća za umetničke duše
Upozorava da izbegavate rasprave na poslu i da ne nasedate na provokacije.

DEVICA (23. 8 – 22.9)

Neptun, vladalac astrološke kuće ljubavi, u sekstilu sa punim Mesecom, donosi vam uspeh ako ste umetnik, sportista, naučnik.

VAGA (23. 9 – 22.10)

Mars, vladalac sedmog astrološkog polja, u izazovnom aspektu sa punim Mesecom, upozorava da izbegavate stresne situacije.
ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Pun Mesec blizu vašeg vladaoca Plutona a pod uticajem drugog vladaoca, Marsa, donosi vam strastvene trenutke s partnerom.

STRELAC (22. 11 – 21.12)

Pun Mesec u vašem astrološkom polju posla, pod uticajem vaših vladalaca Jupitera i Neptuna, donosi vam priliv novca.

JARAC (22. 12 – 19.1)

U vreme punog Meseca, blizu Plutona u vašem znaku, izbegavajte rasprave, potpisivanje ugovora i nepotrebne troškove.

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Vaš vladalac, Uran, simbol neočekivanih situacija, u kvadratu sa punim Mesecom u polju tajni, upozorava da se klonite jednog Ovna.

RIBE (20. 2 – 20.3)

Pun Mesec pod uticajem vašeg vladaoca Neptuna, planete mašte i kreativnosti, donosi uspeh umetnicima, sportistima i naučnicima.

Svetla tačka su harmonični aspekti, sekstili i trigoni, koje pun Mesec i Pluton u Jarcu, a Sunce i Mars u Raku obrazuju sa Neptunom, planetom ljubavnog zanosa, zbog čega mnoge očekuju strastveni trenuci sa partnerom. S druge strane, vodite računa, veće su šanse za ulazak u paralelnu romansu sa osobama s kojima sarađujete ili koje poznajete preko posla.

Izvor: Novosti/Marina Jungić Milošević

Zithromax for sale