Horoskop otkriva: evo u kojoj je kući pun Mesec u vašem znaku i šta nam to govori

Vulkan emocija počinje da ključa, a evo kako vam maguja punog Meseca pomaže da dosegnete mir!
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Pun Mesec u Jarcu 9. jula omogućava nam da nežno odredimo granice, verujemo u vlastitu sigurnost i slavimo uvidevši koliko smo daleko stigli, kaže astrolog Sandra Sitron. Kako je zemljani pun Mesec u Jarcu nasuprot osetljivom vodenom Suncu u Raku, ovo je retka prilika da istovremeno njegujemo emocionalno saosećanje i logički napredak, da se krećemo napred-nazad između te dve suprotnosti – koje jedna drugu podstiču.

Sistematični Jarac želi da znate ko ste i svojim integritetom postavite granice. Što više znate o sebi, o tome šta vam je potrebno i šta ćete dopustiti – to se možete osećati sigurnije da otvorite srce i budete ranjivi, kaže S. Sitron. S druge strane, Rak otvorena srca želi da budete meki i zračite ljubavlju. Što više vjerujete da dobijate ljubav od partnera, prijatelja i porodice, to je jača vaša vera i u vlastitu unutrašnju snagu.
Međutim, ovaj pun Mesec prate neki napeti aspekti. Pluton ga podstiče na transformaciju i da pusti da prošlost umre. Mars podstiče Sunce na defenzivnost. U središtu tih frenetičnih aktivnosti Jupiter se ponaša i kao trener i kao sudija: optimistično uverava sve igrače da rade zajedno kako bi došli do kreativne ekspanzije i novog načina napredovanja, slikovito opisuje S. Sitron.

Odbrambenistav se stvara i dodajte zbog različitih razloga – naš je posao sada da ustanovimo gde se uključuju naši i da ih deaktiviramo. Jer, tokom ove Mesečeve faze mogući su sukobi. Imajući to na umu, jesmo li u stanju da budemo posmatrači u vlastitu umu? Možemo li uhvatiti sebe kako posežemo za defenzivnom rečju ili stavom – i da to otpustimo i nađemo drugi način reagovanja? Akos e pojavi neka snažna emocija, savetuje S. Sitron, dajte sebi vremena da emocija splasne kako biste mogli razmisliti hladne glave i reagovati na način koji će biti produktivan.

Uprkos izazovima, ovo je vreme da slavimo napredak koji smo postigli tokom prošlog Mesečevog ciklusa u Raku (ili tokom prošle godine), koji je osvetlio teme otvaranja našeg srca, dopuštanja ranjivosti i učenja kako tetošiti sebe i dobro se brinuti za svoje unutrašnje dete, ističe S. Sitron i rezimatra aspekte vezane uz ovaj pun Mesec. Njegova konjunkcija s Plutonom u Jarcu podstiče na otpuštanje kontrole: svaki put kad ovaj vikend svesno otpustimo kontrolu, stvaramo prostor za vlastiti rast. Iako nam to možda neće biti ni lako ni prijatno, valja znati da će nam dugoročno pomoći da se vidimo kao autoritet i da naš integritet procveta.

Opozicija s Marsom u Raku može se opisati kao vulkanska erupcija. Nađite način za širenje izvan svojih granica, pokrenite se napred, suočite s izazovima, osetite kreativnu vatru, izrazite sebe, savetuje astrolog. Gde god da ste dosad oklevali, sada možete krenuti napred. Ali ta akcija mora dolaziti iz otvorena srca, saosećanja, a ne da bude destruktivna poput lave što spaljuje sve pred sobom. Aspekt s Jupiterom omogućuje nam neograničeno izražavanje jednostavnim, bazičnim alatima.
Lekcije koje nam zadaje pun Mesec
Zato, ako vam je cilj rast, nađite dobre alate i verujte im, preporučuje S. Sitron. Jedan od alata koji svakako deluje jeste zahvalnost. Pomaže i zamoliti za pomoć, voleti sebe… A da uronite dublje u lekciju koju vam donosi ovaj puni Mesec u Jarcu, postavite sledeća pitanja – prema vlastitom solarnom znaku ili kući u koju u vašoj natalnoj karti pada ovaj pun Mesec na 17 stepenu Jarca.

 

Ovan ili puni Mesec u X. kući

Koji bi novi sistem podupirao produktivnost u vašoj karijeri ili životu uopšteno?

Bik ili pun Mesec u IX. kući

Koja je vaša misija? Zašto je to važno za vas – i svet?

Blizanci ili puni Mesec u VIII. kući

Šta ste spremni da zaboravite? Šta bi se moglo roditi umesto toga?

Rak ili pun Mesec u VII. kući

Možete li još više otvoriti srce? Pustite li u njega druge, kako će vam to pomoći?

Lav ili pun Mesec u VI. kući

Jeste li spremni da usvojite novu zdravu naviku? Kako bi to uticalo na vašu produktivnost?

Devica ili pun Mesec u V. kući

Koje bi područje vašeg života imalo koristi od više radosti?

Vaga ili pun Mesec u IV. kući

Šta je vašem unutrašnjem detetu potrebno danas? Šta možete učiniti da se tetošite?

Škorpija ili pun Mesec u III. kući

Oslobodite svoju znatiželju, gde bi vas ona odvela?

Strelac ili pun Mesec u II. kući

Šta možete učiniti danas da se osećate uzemljenije i sigurnije?

Jarac ili puni Mesec u I. kući

Samouverenost dolazi iznutra. Postoji li nešto što vas sprečava da se osećate potpuno samouvereno?

Vodolija ili pun Mesec u XII. kući

Slušajte deo sebe koji je pun nade. Da taj deo može govoriti, šta bi vam nada rekla?

Ribe ili puni Mesec u XI. kući

Kako vam vaša zajednica može pomoći da rešite probleme?

Izvor: Sensa klub

Zithromax for sale