Pluton u znacima Zodijaka:

 

 Priredila astrolog Ana Savovic

PLUTON U OVNU: Revolucionarne ideje u politici, društvu, nauci i ekonomiji. Izumi. Otkrića u geografiji.

PLUTON U BIKU: Agrarna reforma, kolonizacija, ulaganje u prirodne izvore sirovina. Pronalasci na polju građevinarstva i industrije.

PLUTON U BLIZANCIMA: Otkrića novih mogućnosti komunikacija, prevoza i elektronike. Psihoanaliza. Rapidni razvoj i osamostaljenja lokalnih dijalekata.

PLUTON U RAKU: Razaranje domova i porodica, diktatorstvo, šovinizam, nacionalizam, rasizam. Razaranje običaja i tradicija. Pronalasci u domenu planiranja porodice.

PLUTON U LAVU: Lenjost, rekreacija, zabava i izrazit razvoj elektronskih industrija, sa posebnom primenom u „zabavnim parkovima“. Centralizacija administracije i sistema informisanja.

PLUTON U DEVICI: Automatizacija, kompjuterizacija, specijalizacija. Razvoj trgovine dobrima i uslugama. Pronalasci u medicini i farmaciji. Stvaranje organizacija za zaštitu okoline, za zdravu hranu i sl.

PLUTON U VAGI: Prevrednovanje braka, seksa i navika sa tim u vezi. Nova seksualna pravila. Originalna dostignuća u umetnosti i novi standardi lepote.

PLUTON U ŠKORPIJI: Rast vojnih konflikata, nova dostignuća u proizvodnji oružja, mogući biološki ratovi ili zagađivanje okoline. Moguća vanzemaljska komunikacija. Sigurni metodi kontrole rađanja, rast dugovečnosti.

PLUTON U STRELCU: Mogućnost jednostavnih dalekih putovanja, globalna familijarnost među različitim kulturama i etničkim grupama, razbijanje nacionalnih i rasnih diskriminacija. Povratak i oživljavanje religioznosti. Nova dostignuća u izdavaštvu.

PLUTON U JARCU: Pobuna protiv autoriteta. Pronađeni metodi državna administracije i jačanje birokratije. Poseban interes za društveni život i etiku.

PLUTON U VODOLIJI: Astronomska otkrića. Otkrića na polju elektronike. Humanitarne reforme. Mnoga društvena previranja.

PLUTON U RIBAMA: Eskalacija mističkih istraživanja, mesmerizma, analize snova, proučavanja Okultnog. Romantički interes za lepe umetnosti, religiju i filozofiju.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale