Ovo zaista djeluje: Afirmacije za privlačenje novca!

Ovo zaista djeluje: Afirmacije za privlačenje novca!

 

S obzirom da mi uglavnom nemamo razvijenu novčanu inteligenciju, vrijeme je da počnemo raditi na duhovnom aspektu privlačenja novca. Prije svega, koliko je nas zaduženo u kreditima i pozajmicama da bi riješilo osnovne egzistencijalne potrebe? Mi, dakle konstantno živimo u minusu što nam dodatno pojačava strah od neimaštine i brigu da nećemo imati dovoljno novca za život. Ta briga konstantno uništava sve eventualne prilike i mogućnosti povećanja naših prihoda.

Život u minusu definitivno nije znak da smo pobrali svoje plodove i mogućnosti u ovom životu, već znak da smo preuzeli određeni karmički teret nas ili naših predaka koji su na neki način ostali “dužni” životu. Može jednostavno neka zarada na nepošten način našeg pretka ili nas u prethodnoj inkarnaciji nagomilati takav karmički teret i stvoriti zgusnutu energiju u našoj auri koja se ponaša poput čeličnog oklopa, pa ono što je unutra (strahovi, neimaština, uvjerenja) ne može vani, a ono što je vani (mogućnosti, prilike, obilje) ne može unutra. Takvi oklopi se formiraju i oko našeg karaktera i svih drugih životnih sfera.

Međutim, kada funkcioniramo na razini najniže čakre (seks, hrana, briga za sigurnost), to tako i bude. Ali, kada odlučimo raditi na sebi, kada osvijestimo određene situacije i otkrijemo njihove uzroke, te se komplikacije iznenada prestanu pojavljivati. Svaki problem koji osvijestimo u korijenu njegovog nastajanja, uđemo u srž i zakonitost funkcioniranja, mi preuzimamo njegovu moć i svjesno modificiramo stvarnost koju želimo. Ako smo oduvijek ulazili u problematične odnose i privlačili “isti” tip partnera, trebamo biti svjesni da se magnet za takve stvari nalazi u nama samima. Isto tako, ako su naša novčana primanja nedovoljna da pokrijemo životne troškove, onda smo namagnetizirani za konstantan život pod pritiskom i borbom s računima, kreditima, dugovima i sl. U oba slučaja, trebamo izaći iz takvih programa. Većini nas ustvari život predstavlja borbu između ostvarivanja uspješnog partnerskog odnosa i postizanja novčane sigurnosti, to je zato što živimo na razini neke uspavanosti koja jedva da zaokružuje funkcionalnost prve tri čakre. Sa takvim stupnjem razvoja mi smo duhovno i emotivno nefunkcionalne osobe. Svoj sistem vjerovanja utemeljili smo na opipljivim i oku vidljivim stvarima koje se opet temelje na prethodnim iskustvima i stalno donose isto. Zatomljena su nam glavna osjetila, ona spavaju potpuno neiskorištena.

Sve što je važno (dragocjeno) oku je nevidljivo

Prije svega, kada je riječ o preuzetim karmičkim teretima, ukoliko se oni odnose na financijski segment života, mi to možemo polako osloboditi darivanjem, davanjem i služenjem, nikada ne možemo previše dati niti trebamo znati koliki je naš karmički dug. Dovoljno je da u to ime konstantno darujemo, da dajemo iz čista srca i velikodušno, ne razmišljajući kasnije i ne dvoumeći o tome. Da li ćemo nahraniti mačku, ptice, ribe, pokloniti odjeću kome je to potrebno ili darivati neki novčani iznos, potpuno je svejedno, važno je da se odričemo nečega što mislimo da nam pripada. No, trebamo znati da nama ne pripada ništa, jer mi smo univerzum (mikrokozmos) koji također ništa ne prisvaja već se konstantno održava kroz davanje. Mi smo samo medij, posrednik energije i ništa više. Na taj način će se naš oklop istanjiti i potpuno osloboditi energije obilja da dopru u našu fizičku stvarnost. Tada ćemo mnogo jasnije moći vizualizirati šuškanje novca u našim rukama i njegov miris, opipljivost, boju, izgled.

Afirmacije za privlačenje obilja

Prije citiranja bilo koje afirmacije, treba reći sebi: “Prihvaćam ovu situaciju, mentalno ili emotivno stanje u kojoj se nalazim” -da bi se izbjeglo bilo kakvo stvaranje otpora ili osjećaj bijega. Znači, ja prihvaćam svoje siromaštvo, bolest, depresiju, ne bježim od njih, ali sam spremna da to promijenim. Promjena se treba očitovatie kroz kompletan naš stav, držanje tijela (kičme), govor, način razmišljanja, izražavanja svojih misli i emocija i sl. Mi trebamo ispoštovati namjeru da se mijenjamo, to ne smije biti prevara niti obmana, jer se radi o jako inteligentnim energijama koje mi ne možemo obmanuti.

Budi promjena koju želiš vidjeti

Promjena neće doći izvana i suludo je očekivati da će se neke vanjske okolnosti promijeniti i da ćemo ponovo osjetom vida, sluha ili dodira osjetiti tu promjenu. Promjenu trebamo osjetiti unutar sebe i znat ćemo da smo na putu da primimo ono što očekujemo i želimo. Ta promjena može biti pozitivniji stav prema drugima, odjednom nema ogorčenosti, zavisti, ogovaranja, svi su nam podjednaki i kao da smo jedno sa svima, nema jutarnje namrgođenosti, uspavanosti, umora, depresije, zabrinutosti, nema opiranja i još mnogo toga… ali sve dok ne osjetimo ovakve stvari unutar sebe, ne možemo se pomaknuti s mrtve tačke. Općenito, ne može se naglasiti koliko je za sve ovo bitna fizička aktivnost, posebno yoga.

I konačno, iz nas treba poteći snažna rijeka afirmacija. Dajmo sebi pravo i slobodu osjetiti ogroman novac u svojim rukama, stvarni novac koji se koristi u opticaju, zamišljamo ga u raznim vrijednostima novčanica, punu vreću ili kovčeg, igrajmo se s njim, planirajmo šta ćemo s njim napraviti, ostvarimo duhovni kontakt s njim, doživimo stvarnu emociju i radost, osjetimo se laganim i sretnim zbog njega, stvarajmo osjećaj da ga darujemo kome je potrebno, da kupujemo susjedu novi televizor i promatrajmo njegov ozareni izraz lica…

Najvažnije od svega – mi trebamo osvijestiti činjenicu da imamo pravo na bogatstvo, bez ikakvih prepreka, predrasuda i osjećaja krivnje unutar svog sistema razmišljanja.

Izvor:atma.hr

Leave a Reply

Zithromax for sale