MESEC ROĐENJA OTKRIVA KOJA BILJKA JE VAŠ MELEM I AMAJLIJA!

MESEC ROĐENJA OTKRIVA KOJA BILJKA JE VAŠ MELEM I AMAJLIJA!

Razne trikove o privlačenju sreće ste već mogli čitati, ali možda još niste čuli o tome da vam i jedna biljka može doneti sreću.

 

Saznajte koja biljka vam donosi sreću prema astrološkom znaku i koja vam najviše odgovara. Možda već i imate tu biljku u Vašem domu, ali ako ne, onda još stignete nabaviti nekoliko komada kako bi privukla sreću.

Ovan
Nemate previše biljaka u Vašem domu, više ih volite držati u dvorištu. Ako imate mali vrt, zasadite u nju lale i narcise jer ove dve biljke donose sreću. Najefikasnije je ako povremeno uberete koji cvijet i unesete u dom.

Bik
Volite sve vrste biljaka, zato vam možda i ne pada na pamet da vam tuja i kaktus donose najveću sreću.

Blizanci
Upravo sada cveta zlatna kiša. Iskoristite je i sledeće godine, zasadite je u vaš vrt jer je cvet od zlatne kiše najpogodniji za privlačenje sreće kod vas.

Rak
Gladiola i karanfil će Vam doneti sreću, usprkos tome što karanfil ne prirada vašim omiljenim biljkama, ali ipak ponekad iznenadite sebe s jednim buketom karanfila.

Lav
Orhideja i borovo drvo će vam doneti sreću. Ako nemate svoj vrt, onda svakako nabavite u saksiji jedno manje borovo drvo ili makar jednu grančicu. Efekat neće izostati.

Devica
Jorgovan i ambrozija će vam doneti sreću. Mnogi su alergični na amborziju, ali vi sigurno niste.

Vaga
Volite ruže, a ova prelepa biljka vam može privlačiti veliku sreću. Sasvim je dovoljno ako držite u vašoj sobi osušene latice ruže, ali sveže cveće označava još veću sreću.

Škorpija
Tratinčica i bršljan će vam doneti sreću. Ako ste u mogućnosti, pustite da vam zid od kuće zaraste bršljanom jer vam to neće osigurati samo sreću nego i zaštitu od negativnih energija.

Strelac
Hrizantema nije samo ukras na grobljima. U vašem slučaju je to biljka koja donosi sreću, koju treba držati u vazi ili je čuvati kao osušenu biljku.

Jarac
Jedna jednostavna, ali vrlo lepa biljka vam može doneti sreću. Verovatno vam se sviđa margarita jer ste instinktivno predosetili da vam ova biljka ne može naškoditi. Napravite venac od ove biljke ili pak stavite u kosu cvet, očekivani efekat neće zaostati.

Vodolija
Vama bilo koja plava ili ljubičasta biljka može doneti i privlačiti sreću. Ljubičica i noćna dama sadrže takve vibracije koje ojačavaju vašu sreću.

Ribe
Ljiljani i lotosi će vam pokrenuti sreću. Već je i to dovoljno ako obesite na zid sliku ribnjaka punog lotosa. Važno je da biljka bude u vašem okruženju.

Izvor:bktvnews

 

Leave a Reply

Zithromax for sale