Ovi znakovi se NIKAKO ne slažu!

 Astro otkriva koji znakovi se ne podnose i najgore su kombinacije, pogotovo u ljubavi. Možda je muškarac koji vam se sviđa naoko idealan, ali ipak proverite šta je u horoskopu. Zvezde su odredile da se neki znaci nikako ne slažu u ljubavi. Iako je sve harmonično i sjajno u početku veze (kako to obično biva), može da se desi da razlike u karakteru vaših znakova budu kamen spoticanja.

Ovan

Najgore se slaže s Rakom i Jarcem.

Ovan je ekstrovertni znak, vrlo energičan i kako mu određuje element vatre kojem pripada, vatrene osobenosti. Stoga ne čudi da se najmanje slaže s konzervativnijim i introvertnim znakovima, Rakom i Jarcem.

Savet_5959_top

Bik

Najgore se slaže s Lavom i Vodolijama.

Bik je tradicionalan i stoji čvrsto na zemlji (pripada zemljanim znakovima) dok su Lav i Vodolija izrazito slobodoumni ljudi kojima, za razliku od Bika, konformizam i životni red i pravila ne znače previše.

Savjet_091810904_top

Blizanci

Najgore se slažu s Devicom i Ribama.

Blizanac je znak koji obožava promene i uzbuđenja dok su Devica i Ribe potpuna suprotnost – oni vole red, sigurnost i miran život. Doduše, Blizanca može privući oštroumnost Device i sanjarska priroda Riba, ali na duge staze ova kombinacija retko uspeva.

Savet_5959_top

Rak

Najgore se slaže s Ovnom i Vagom.

Rak traži stabilnost, a veza s Ovnom ili Vagom neretko će biti nestabilna. Ovan je temperamentan i poput nezaustavljive sile, a Vaga često traži raznolikost pa u vezi s ovim znakovima Rak, kome su važna praktičnost i stabilnost, se neće osećati ugodno.

Savjet_091810904_top

Lav

Najgore se slaže s Bikom i Škorpijom.

Lav i Bik se ne slažu jer su oboje vrlo tvrdoglavi i navikli su da dobiju upravo ono što žele. Škorpija ima vrlo čvrstu snagu volje zbog čega se takođe sukobljava s Lavom – ova dva znaka ne odgovaraju jedno drugom jer su jednostavno previše slični.

Savet_5959_top

Devica

Najgore se slaže s Blizancima i Strelcem.

Devica se često oseća frustrirano u vezi s Blizancem. Blizanac obično razmišlja uopšteno, dok Devicu više zanimaju specifični detalji. Isto važi i za kombinaciju sa Strelcem.

Savjet_091810904_top

Vaga

Najgore se slaže s Rakom i Jarcem.

Vrlo društvenoj Vagi ne odgovara Rak koji je predan rutini i kućnom životu. Uporni Jarčevi pak mogu biti previše naporni da bi Vagu učinili srećnom i stabilnom.

Savet_5959_top

Škorpija

Najgore se slaže s Lavom i Vodolijom.

Lav bi se Škorpiji na početku mogao učiniti kao srodna duša jer su oba znaka vrlo snažna, ali upravo zbog toga što oba imaju vrlo jaku volju teško zajedno funkcionišu. S Vodolijom ima zajedničku tvrdoglavost što je takođe razlog neslaganja.

Savjet_091810904_top

Strelac

Najgore se slaže s Devicom i Ribama.

Strelac će pronaći neke zajedničke tačke s Devicom i Ribama, naročito s Ribama čija sanjarska priroda odgovara Strelčevoj idealističkoj naravi, ali kad se sve zbroji ne čine dobar par, piše zadovoljna.hr. Dok Strelac svemu pristupa entuzijastično i voli sve probati odmah, Riba je često neodlučna i zbog toga se ova dva znaka najviše sukobljavaju.

Savet_5959_top

Jarac

Najgore se slaže s Ovnom i Vagom

Jarac voli da sve radi smireno i promišljeno, dok je Ovan impulsivan i donosi odluke na brzinu, bez prethodnog razmišljanja. Nad Vagom će Jarac teško moći da ima kontrolu.

Savjet_091810904_top

Vodolija

Najgore se slaže s Bikom i Škorpijom.

Slobodoumnu Vodoliju frustriraće Bikovi kruti stavovi. I Vodolija i Škorpija uvek imaju snažno lično mišljenje o svemu i oba znaka uvek žele biti u pravu.

Savet_5959_top

Ribe

Najgore se slažu s Blizancima i Strelcem

Ribe teško razumeju Blizančev tok misli jer se one često oslanjaju na neverbalne znakove, dok Blizanac puno voli da govori. Strelčev entuzijazam, energičnost i potreba da stalno nešto radi i isprobava izbezumiće mirnu Ribu.

Izvor:srbijadanas.com

Foto: Pixabay

Leave a Reply

Zithromax for sale