Koji kućni ljubimac odgovara vašem horoskopskom znaku?

 

Ukoliko želite da kupite kućnog ljubimca, a ne možete da se odlučite kog krznenog prijatelja biste uzeli, možda vam astrologija može pomoći u tome. Pogledajte koji kućni ljubimac vam odgovara, na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

 

Ovan

Energičnom ovnu treba energičan pas. Zapravo, potreban mu je ljubimac koji će se prilagoditi njegovim brojnim obavezama, bilo da je to pas, iguana ili papagaj. Ovnovi su impulsivni, te će verovatno doneti impulsivnu odluku kada budu birali svog kućnog ljubimca.

Savet_5959_top

Bik

Bikovi vole da se maze, te im je potreban nežan i odan ljubimac. Ako se odluče za mačku, bolje je da je nabave dok je još mala, kako bi se prilagodila. Bikovi uživaju i u radu sa životinjama s farme, te su odlični veterinari.

Blizanci

Komunikativnost je najjače oružje blizanaca, zato bi komunikativan i zabavan kućni ljubimac bio idealan za njih. Jedan od takvih životinja je papagaj, pogotovo one vrste koje lako uče da pričaju. Blizanci svojim ljubimcima posvećuju puno pažnje, te im odgovaraju energične vrste uz koje će se zabavljati.

Rak

Rak voli da se oseća sigurno i veoma je vezan za svoju porodicu, pa je za njega idealan kućni ljubimac veran pas ili mačka, koji će uvek biti tu. Određene vrste se dobro slažu s decom, pa bi za rakove bilo dobro da imaju zlatnog retrivera.

Savjet_091810904_top

Lav

Sam Lav naklonjen je prema minijaturnoj verziji sebe – mački. Ipak, Ipak, prikladan kućni ljubimac za lava bio bi i papagaj, na primer ara ili kakadu. Lavovi su okrenuti ka porodici i uvek će radije izabrati ljubimca u kojem će uživati cela porodica. Zbog toga vole i pse, poput koker španijela ili zlatnog retrivera.

Devica

Devica uvek žele da pomognu svima, pa tako i životinjama. Neretko se dešava i da pripadnici ovog znaka udome napuštene životinje. Odlično će se slagati i s velikim psima i malim mačkama. Imajte na umu da je potrebno vreme kako bi se ljubimac privikao na vas, ali kada se dobro upoznate, sigurno ćete se odlično slagati.

Vaga

Vagama je, pre svega, potreban mir i harmonija. Budući da ih prirodno privlače lepe stvari, svideće im se Kavalir King Čarls španijel, sijamska mačka ili ptice s lepim perjem.

Škorpija

Škorpije su emotivne i tajanstvene, te im je potreban i takav ljubimac. Zmija, tarantula ili čak mala škorpija lako bi se mogli naći u kući pripadnika ovog znaka. Ipak, škorpije najčešće biraju pse, posebno haskije ili vučjake. Takođe, vole i mačke jer su samostalne i nepredvidive.

Strelac

Strelcima najbolje odgovaraju psi – razigrani, veseli, opušteni i uvek spremni za avanturu. Među takvima su zlatni retriver, Ši-Tcu  ili Lasa Apso.

Jarac

Tipičan jarac uvek juri za karijerom i retko je kod kuće, zato njegov idealan kućni ljubimac ne bi trebalo da zahteva puno vremena. Ribe, kornjača ili papagaj idealni su ljubimci za jarčeve.

Savet_5959_top

Vodolija

Poznato je da su vodolije ekscentrične, pa su neobični i egzotični kućni ljubimci pravi izbor za njih. Žabe, iguane, razni glodari ili kornjače su kućni ljubimci koji će zadovoljiti zahtevan ukus vodolija.

Savjet_091810904_top

Ribe

Ribe su emotivne i veoma vezane za svoje kućne ljubimce. One svoj život maksimalno podređuju životinjama i pružaju im svu svoju ljubav. Ribe nemaju idealnog kućnog ljubimca jer će se one prilagoditi svakoj životinji.

Izvor: Lifescript

Leave a Reply

Zithromax for sale