OVA 2 ZNAKA ĆE IMATI USKORO OGROMAN PRILIV NOVCA, OSTALI ĆE MORATI DA ŠTEDE OZBILJNO!

FINANSIJSKI HOROSKOP ZA BALKAN:

Nekim horoskopskim zakovima zvezde će biti veoma naklonjene u 2016. godini i mogu da očekuju velike finansijke dobitke. Da li su zvezde u domenu finansija naklonjene vašem znaku?

Ovan

Pripadnici ovog znaka vole slobodu, nezavisnost i samostalnost. Energični su, impulsivni i pronalaze se u potpuno novim i originalnim poslovima u kojima dolazi do izražaja njihov smisao za organizaciju. Ne zanosite se previše, jer postoje velike mogućnosti da „ostanete kratkih rukava“. Pasivnoste neće vam doneti nikakvo materijalno bogatstvo, zato bolje što pre zasucite rukave i prionite na posao. Naročitokritičan period za vaš budžet mogu biti februar i mart i preporučljivo je da se do tada pokrenete. Ipak, ako se vaš urođeni ponos aktivira u dovoljnoj meri, radićete i poslove koje nisu na vašem nivou samo da izbegnete blamažu zbog žickanja para do prvog od poznanika. Ako uspete da suzbijete svoju impulsivnost i inertnost, druga polovina godine mogla bi da bude za vas relativnouspešna na polju finansija. Otvoriće se neke nove mogućnosti, pogotovo Ovnovima koji traže posao ili onima koji rade u privatnom sektoru, a nisu zadovoljni svojim tretmanom i svotom koja im leže u banci svakog meseca.

Bik

Bikovi neće započinjati nijedan posao koji nisu detaljno isplanirali. Više vole da idu utabanim, proverenim stazama nego da rizikuju sa nečim nedovoljno istraženim. Poznato je da Bikovi i pare ne idu zajedno jer vole da bahanališu, ali ove godine je druga priča. Čeka ih veliki novacna proleće, novac od kojeg će dobro živeti. Najpovoljniji period ih očekuje do sredine leta. Još jedna pozitivna stvar koja očekuje Bikove jeste talas novih korisnih kontakata. Poznato je da niste baš najvredniji znak u Zodijaku tako da je veliki rizik da novac iz prve polovine godine potrošite, a da ne ostavite sa strane. Zato će vam biti od koristi silne veze koje mogu pomoći. Možda to neće biti angažmani kratkog daha ali barem ćete imati dovoljno za svoje hedonističke kaprice. U suprotnom, pomoć ćete potražiti od bližnjih.

Blizanci
Osobe rođene u ovom znaku su izuzetno živahne, optimisti, komunikativne i često vode izuzetno brz život. Međutim, tokom 2016. godine njih očekuje prilična novčana gužva. Pozajmljivaće na sve strane, a najviše od rodbine jer su oni prvi na udaru za pozajmice. Ipak, ne očekujte da ćete mnogo dobiti od drugih, pogotovo od rođaka koji tokom leta dolaze u postojbinu. Možda oni imaju mnogo za sebe ali mogu da vam pozajme manje novca, nego što ste očekivali. Oslonite samo na sebe i probajte, naročito u drugoj polovini godine, da radite svaki posao koji vam ponude, jer realno ne možete mnogo da birate, a dugovi moraju da se vrate. Blizanci koji budu rešavali svoje poslovne zadatke pažljivo, temeljno i odgovorno neće izgubiti svoje pozicije. Međutim, njihovo zalaganje na poslu neće biti adekvatno nagrađeno.

Rak

Rakovi su osećajne duše kojima je izuzetno potrebna nežnost, ljubav i prijateljstvo. Možda jesu hipersenzibilni ali su spremni da rade do poslednjeg atoma snage. Jedan emotivac poput Raka lako se vezuje za svaki zarađen dinar.Štede pare i čitava godina ići će glatko, bez ozbiljnih problema i komplikacija, međutim ne očekujte da ćete da postanete multimilioner, ipak znate gde živite i kakve su prilike ovde. Dobra stvar je što će novac vam ići na ruku za vas a ako već želite da investirate, najbolje prilike za vas leže u pekari, teretani, menjačnici ili hemijskoj čistionici. Iako se vama čini da njih već ima na svakom koraku, vrlo su povoljni aspekti planeta upravo za vaš znak.

Zapamtite: ono što sada uložite može vam se mnogostruko vratiti za godinu ili dve, potrebno je samo da verujete u sebe i svoju viziju. U ostvarenju vaših planova mogu vam pomoći bliski prijatelji pa nije isključena mogućnost ortakluka. Ipak, na sve moguće načine izbegnite tu mogućnost jer bi u narednom periodu moglo da dođe do komplikacija, jer sa velikim parama uglavnom dolaze i veliki problemi.

Lav

Najnesrećniji čovek na svetu može da bude Lav bez autoriteta ili onaj u penziji. Lavovi ove godine, kao i svake druge, konstantnozarađuju pristojno ali i troše još pristojnije. Za njih reč štednja ne postoji, pa tako ide redovno u minus. Vaši prihodi će se povećavati, ali istim tempom će vam i rashodi skakati do neba. Posla će biti i više nego što bi možda drugim ljudima bilo potrebno ali s obzirom na vaše potrošačke apetite … Dobro je što se ne plašitenapornog rada ali bi bilo bolje da razmislite o štednji ili barem investiranju u nekretnine umesto što sve uvek spiskate na garderobu, provod i luksuzna putovanja. Jeste, jednom se živi, zato i treba da se proživi ali moguća je i pojava nekih ozbiljnijih problema, naročito u drugoj polovini 2016. godine. Možda vi jeste osoba široke ruke, uvek spremna da pomogne drugima ali otkud znate da će iko hteti da vama izađe u susret? Međutim, vi ćete se kao i obično iz svake neprilike iščupati zahvaljujući vašem intelektu. U poslednja 3 meseca moguć veći priliv deviznih sredstava zahvaljujući saradnji sa osobama ili firmama iz okruženja ili inostranstva. Međutim, ako ne budete racionalno trošili na samom kraju 2016. možete se naći opet na nuli, zato budite pažljivi sa finasijama.

Devica

Osobe rođene u ovom znaku često mogu da nađu zaborav u poslu kojim se bave. Tihe su, povučene, promišljene i uživaju u poslovima u kojima se zahteva pažljivo planiranje i usklađivanje mnoštva detalja. Proračunatoj i preciznoj Devici ne može ništa da promakne. Ona zna tačno sa koliko novca raspolaže u svakom trenutku. Zna čak i koliko je komšija uštedeo za crne dane. Prihodi u 2016. godini neće razočarati Devicu, a posebno plodni periodi za dobit su jesen i zima. Postoji mogućnost promene posla ili napredovanje u karijeri što bi moglo da se pozitivno odrazi na vaš budžet. Kao po običaju, svoje pare ćete čuvati. Pošto nemate previše poverenja u banke, novac ćete brižljivo štedeti, povremeno prebrojavati i kriti u starom cegeru za pijacu, daleko od očiju ostalih ukućana.

Vaga

Osnovna nit koja se provlači kroz celu 2016. godinu za Vage je naporan rad, koliko god vi niste ljubitelj prevelikog zalaganja na poslu. Ipak, možete da se radujete jer će vam ova godina biti izuzetno uspešna, naročito za pripadnike ovog znaka sa umetničkim sklonostima. Bez obzira na to koliko vam ponekad bude teško što vaš privatan život mora da trpi, neka vas motiviše misao da ćete tokom ove godine zaraditi više nego ikada do sad. Kasnije ćete imati vremena da uživate u plodovima svog rada, ali neophodno je da se prvo pomučite jer ne može baš uvek sve da vam padne s neba. Međutim, možete očekivati nenadane dobitke na finansijskom planu u periodu od septembra do decembra, i to u vidu nasledstva. Prisetite se da li u vašoj porodici imate nekog zaboravljenog deda ujaka koji je davne ’45 -e napustio zemlju zbog neslaganja sa tadašnjim državnim uređenjem i otisnuo se putdaleke Australije ili nekog drugog kontinenta. On bi vam mogao doneti iznenadnu sreću, ali pametnije je da taj novac ne potrošite u celosti. Ili ga stavite na stranu ili ga pametno uložite ali nikako ga ne pozajmljujte jer postoji realna šansa da vam nikada ne bude vraćen.

Škorpija

Škorpije imaju veliku moć intuicije i vrlo često su u stanju da čitaju između redova. Veoma su inteligentni, istrajni, sa jakom koncentracijom i odlični su psiholozi, psihijatri, pisci, detektivi, hemičari. Ipak, pripadnike ovog znaka očekuje veoma kritična godina i većina Škorpija će biti ugroženo. Kod vas će dominirati velika panika za novcem, tako da je preporučljivo da povedete računa od koga uzimate novac. Zbog nepovoljne finansijske situacije i problema pa ćete biti pod velikom tenzijom pa će svađe, nesporazumi i problemi sa kolegama ili partnerima biti neizbežni. Biće neizbežno da podignete kredit. U tom slučaju izbegavajte onaj u švajcarcima, iako svaki za koji se odlučite neće imati najpovoljniju kamatnu stopu. Ova priča se ne odnosi na Škorpije koje su privatni preduzetnici, kojima će 2016. biti relativno uspešna. Ipak, pravi predah od nagomilanih problema i rashoda za sve Škorpije stiže tek u oktobru ili novembru. Biće problematično ali treba da znate da je potrebno da budete samo istrajni i strpljivi pa će stvari početi da se odvijaju u vašu korist.
Izvor:bktvnews.com
Str

Leave a Reply

Zithromax for sale