HOROSKOP OTKRIVA Da li je lako zavesti vas?

 

HOROSKOP OTKRIVA Da li je lako zavesti vas?

Nekim horoskopskim znacima dovoljan je najmanji mig da se istope i polete u naručje, druge pak, nije nimalo lako zavesti.

zavođenje flert ljubav par

Strelci vole “direktan napad”, Foto: Profimedia

Ovan

Vas je lako zavesti jer ste uvek željni avanture i novih uzbuđenja. Niste skloni tome da ispitujete nečije namere jer sledite samo svoje emocije. Idete otvoreno iz srca, pa šta bude, ne razmišljate o posledicama. Kako se brzo zagrejete, isto tako možete i brzo da se ohladite.

Bik

Vas nije lako zavesti i zaista je drugoj strani potrebno mnogo vremena i upornosti da to izvede. Potrebno je da osvoji pre svega vaše poverenje. To će postići samo ako je konstantan i stabilan u svemu. Vi ne volite ćudljive ljude, one koji lako menjaju raspoloženja i emocije.

Blizanci

Vama je zavođenje izazov. Ne volite monotoniju i dosadu, pojava osobe koja želi da vas zavede je za vas vrlo zanimljiva igra. Možete prilično dugo da učestvujete u toj igri bez da razmišljate da to preraste u nešto više. Sama igra ima svoju draž i vi uživate maksimalno u njoj.

Rak

Nije vas lako zavesti jer ste oprezniji od svih drugih horoskopskih znakova. Instiktivno osećate kada probudite nečiju pažnju i bez da vam se kaže. U sebi ćete maštati o ludoj avanturi sa tom osobom ali ćete sačekati izvesno vreme da je bolje upoznate.

Lav

Nije vas lako zavesti. Ako neko želi da vas osvoji, mora mnogo da se potrudi oko vas. Visoko vrednujete sebe i očekujete stalnu pažnju od te osobe, kako u rečima tako i u poklonima, naravno i izlascima u kojima ćete uživati.

Devica

Vas je najteže zavesti od svih horoskopskih znakova. Već ste proučili sve moguće zavodnike, znate koje reči koriste, koje pokrete prave, znate šta sledeće možete da očekujete. U sebi umirete od smeha dok se ljubazno smešakate.

Vaga

Vi volite da zavodite i volite da vas zavode. Maksimalno uživate u tome pa kada vam se to desi, gledate da sama igra zavođenja potraje što duže. Što je neko šarmantniji i duhovitiji, pre će vas zavesti. Naravno, mora da bude romantičan i potpuno zanesen vama.

Škorpija

Vas je teško zavesti i sasvim sigurno se ne predajete lako. Posebno kada vam se osoba baš dopala. Dobro poznajete sebe i znate koliko možete za nekoga da se duboko vežete. Zato radije izbegnete tu osobu. Ako vas puno želi, moraće za vas da se bori.

Strelac

Vi ste rođeni zavodnik i zato vas nije lako zavesti. Dobro poznajete sva oružja zavođenja i ako se neko usudi da se upusti u ovu igru sa vama, moraće da bude mnogo pametniji i veštiji od vas. Najbolje je da ta osoba bude otvorena i direktna, ovome nećete odoleti.

Jarac

Vas nije lako zavesti. Po prirodi ste oprezni i pojava bilo kog zavodnika samo vas natera na još veći oprez. Osoba koja vas misli da osvoji, mora da bude ozbiljna u svojim namerama, kao i da vas fascinira svojim zrelim stavovima i svojim uspesima u životu i karijeri.

Vodolija

Vas je lako zavesti. Najčešće ste fascinirani osobama koje sa lakoćom igraju igru zavođenja. Posebno ako je ova osoba intelektualno superiorna i uspe da zaintrigira vaš intelekt. Posmatrate to kao avanturu koja vas neodoljivo privlači, piše mojbalans.com.

Ribe

Ne postoji ništa lepše od ove igre. Vi živite da biste zavodili i da bi vas zavodili. Pravo je uživanje flertovati sa nekim, makar na par sati. Tako se osećate lepše i ispunjenije, a i toj drugoj osobi na trenutak ulepšate život.

Izvor:alo.rs

Leave a Reply

Zithromax for sale