OPŠTA PROGNOZA ZA PERIOD 09.12 – 15.12.

Broj 6 je ove nedelje na globalu a donosi traganje za harmonicnošcu, pre svega u sopstvenoj porodici i druženju sa prijateljima. Ako su ostali aspekti pozitivni, može vam iznedriti prelepe trenutke kroz porodicne odnose, brak, ljubavnu vezu . Dešavace se intenzivne promene, pozitivne i negativne u kontaktima sa porodicom, prijateljima, širom familijom. Rešavacete porodicne probleme, imacete prema bližim i daljim pripadnicima familije  jer je na putu neka promena u vašem najužem, porodicnom okruženju. Bice tu odlazaka ili dolazaka posle kojih ništa više nece biti isto. Ono što je zajednicko za sve situacije bice to što ce svi 
ocekivati da se oslone na vas, da budete njihov potporni stub. Neki ce ocekivati samo savet, drugi novcanu pomoc, treci ce se oslanjati na vaše veze sa uticajnim ljudima. 
Kako god bilo, vi cete postupiti upravo kako i kaže broj 6, bicete žrtva, onaj koji ce da oprašta i razume, ko je milosrdan. Upravo tako. Pomozite svima, bez obzira da li su to prijatelji, neprijatelji, slucajni poznanici, clanovi porodice. Ne štedite se, ali pazite da ne ugrozite svoju egzistenciju narocito ako pomažete zlonamernima.
Ipak, trudite se da date svima sve što je u vašoj mogucnosti.Broj 6 svakako donosi i poravnjanje karmickih dugova !

Vaš Luka Vinčanski  

Zithromax for sale