DECEMBARSKI PUN MESEC U BLIZANCIMA

za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

11. decembra 2019. imacemo pun mesec u Blizancima.

Pun mesec često osvetljava stvari koje lete pod našim emocionalnim radarima. A ovaj otkriva mogućnosti koje su se skrivale pred očima! Odjednom vidimo da nam je na raspolaganju više opcija nego što smo ranije mislili. Bile su tamo sve vreme; možda nam je trebalo samo sunce Strelca „pogled na vedru stranu“ da nam pomogne da ih vidimo. To je razlog za slavlje, ali može biti i neodoljivo. Sa toliko mnogo mogućnosti, lako je izgubiti osećaj za smer i odvratiti se od našeg pravog puta. Razmišljanje glasno ili razgovor sa pouzdanim prijateljima može nam pomoći da se vratimo na pravi put. Vladar ove Lunacije je Merkur u Strelcu (na istom stepenu kao i mlad mesec 26. novembra) poziva nas da razmislimo o onome što smo do sada naučili , ali i da potražimo mudrost iskusnijih putnika. Učeći na njihovim greškama, možda možemo izbeći da ih sami ponavljamo. Ipak sa Merkurom i retrogradnim Uranom u Biku, mozda cemo biti previse tvrdoglavi da bi prihvatili savet! Osjećaj za humor pomaže, pogotovo zato što, s Jupiterom koji je u Jarcu , mi smo skloni da sebe shvatamo previše ozbiljno. Zapamtite, izazovne situacije koje pokreću našu nesigurnost su zaista samo mogućnosti rasta. Osećaj samodiscipline i odgovornosti koju smo stekli olakšat će iskorišcavanje mogućnosti koje otkriva ovaj pun mesec. Budući da Saturn i Pluton takođe koračaju prema zajednici u Jarcu, ultra odgovorna energija ovog znaka dominira nebom upravo sada. I dok se Venera povezuje sa oba ova moćna igrača oko punog meseca, ona nas lagano podseća da je naša odgovornost da gajimo i brinemo se za stvari koje volimo, želimo i cenimo najviše. Srećom, trigon između Marsa u Škorpionu i Neptuna u Ribama (tačno 13. decembra) podržava nas i usmerava naše snage volje ka ostvarenju naših ideala, snova i vizija. Osnaženi smo da delujemo kao “duhovni ratnici” tako što ćemo videti, a zatim i raditi na ispoljavanju najvišeg potencijala u bilo kojoj situaciji.

Horoskop za pun mesec u decembru u Blizancima

Blizanci: Kraj jednog ciklusa je, Blizanci. Kako prelazite iz jedne životne faze u drugu, neki aspekti vašeg identiteta možda neće biti sa vama. Prepustite se svim osećanjima – od tuge zbog onoga što ostavljate iza sebe, do radosti zbog osobe koja ćete postati.

Rak: Male stvari mnogo znače. I upravo sada, najobičnije, svakodnevne situacije u vašem životu imaju najdublje duhovne lekcije koje vas mogu naučiti. Da biste ih dobro naučili, moraćete napraviti korak unazad i sebi dati vremena i prostora da razmislite.

Lav: Svet je Vas! Ali postoji šansa da nisu sve mogućnosti koje vam se nude zaista za vas. Pre nego što se odlučite, proverite da li je nešto u čemu stvarno uživate, što liči na autentičan izraz onoga ko ste.

Devica: Ne možete biti na dva mesta odjednom (koliko god želite da budete). A uz javni i lični život koji trenutno postavljaju jednake zahteve za vašu pažnju, samo vi možete birati gde će vaše vreme i energija ići. Donesite izbor koji je najslađi prema vama i drugima.

Vaga: Uvek postoji više za naučiti – ali pokušaj da to naučite odjednom je recept za zbrku! Neki od predmeta koji trenutno izazivaju vaše interesovanje mogu se ispostaviti kao momentalna odvraćanja pa pripazite na one koji mogu prerasti u doživotne strasti.

Škorpija: Uzimanje i davanje. To je osnova svakog uspešnog partnerstva. Ipak, ponekad čak i najbolji odnosi mogu biti izbalansirani… i ovaj pun mesec vam pokazuje gde. Budite iskreni prema sebi (i prema njima) o tome kome treba dati više, i sta je prioritet.

Strelac: Odnosi su ogledala! A ono što nam pokazuju o sebi mnogo zavisi od toga kako se u njima prikazujemo svojom energijom, postupcima i rečima. Ako niste zadovoljni onim što vidite u ovom punom mesecu, na vama je da promenite sliku.

Jarac: Vaša obaveza je epoha, Jarac! Ali najverovatnije, nije svaki zadatak u njemu zaista smislen ili bitan. Neki od njih mogu biti samo zauzeti poslovi koji rasipaju vašu energiju i odvlače vas od onoga što stvarno trebate učiniti. Ovaj pun mesec vam pokazuje gde i kako da se istaknete.

Vodolija: Živite svoj san! Vodolije, ove godine ste dobili neke VELIKE mogućnosti i učinili ste sve što je u vašoj moći da ih iskoristite maksimalno. Napokon, znate da uspeh nije sve zabava i igra. U idealnom slučaju, barem bi to trebalo biti zabavno – a naročito oko ovog punog meseca.

Ribe: Ko ste javno i ko ste privatno, možda izgledate kao različiti ljudi, ali to su dve strane iste kovanice. Ciljevi koje težite u svetu „vani“ mogu se negovati i održavati provodeći vreme u svom malom svetu (i obrnuto).

Ovan: Zelite da sve savladate jako brzo, Ovnovi! Ali nije sve što vredi znati, moguce naučiti u tren oka. Potreban je fokus i mentalna disciplina da biste se držali misli ili ideje dovoljno dugo da biste shvatili njeno pravo značenje. Ovaj pun mesec vam pomaže da odaberete misli koje vredi pratiti.

Bik: Podelite bogatstvo! Između resursa koje ste uzgajali za sebe i onih koje imate dovoljno sreće da primite putem veza sa drugima, ima toga više nego dovoljno. A s velikim blagoslovima dolaze i velike odgovornosti – bilo da vratite uslugu ili da je platite.

Zithromax for sale