One će vas ostaviti bez dinara

3 NAJVEĆE SPONZORUŠE U HOROSKOPU: One će vas ostaviti bez dinara

U današnje vreme se pojam “sponzoruša” veoma odomaćio. Devojaka i žena kojima je jedini cilj da bez muke uživaju u novcu ima skoro na svakom koraku.
Neke su pritajene sponzoruše koje se kriju pod velom “časti”, ali svi znamo da “ispod Mire, 100 đavola vire”, dok ima i onih koje su ustvari poštenije, jer se uopšte ne prave da ih je sramota što će svoje “kandže” da zariju u nečiji novčanik. Ipak, Zodijak kaže da postoje 3 horoskopska znaka koji su najskloniji ovim “izletima”, a to su devica, vaga i vodolija.Devica

Naziv ovog znaka Zodijaka bi mogao da zavara. Štaviše, osobe rođene u tom znaku kao da imaju ugrađen skener za sponzore. Praktično su osobe, čvrsto na zemlji, i jasno što tu žele sigurnost. Neće se libiti da do nje dođu. Prići će momku koji to može da im priušti, sa dovoljno pametnom pričom i naizgled nenametljivom zavodničkom strategijom. Međutim, ako se novčanik izabranika u međuvremenu istanji, ne treba očekivati da dama ne iskoristi novu priliku, odnosno “žrtvu”.

Vaga

Dugo procenjuje, s obzirom da joj nedostaje odlučnosti, a svakako da u adute partnera ubraja i to koliko može da joj pruži. Izgleda joj da je u toj “raspodeli” dobila manje od drugih devojaka, pa je to vodi u nezadovoljstvo na ivici depresije i sumnje u izbor koji je napravila. Ako treba, umešno će odigrati ulogu žrtve, kako bi voljeni shvatio da je neophodno  da je odobrovolji nekim skupim poklonom. Prosto je to deo njenog komformizma u vezi, koji će koristiti ako se za to ukaže prilika, ne znači da ljubav na kraju neće pobediti…

Vodolija

Krasi je nezavisnost, uz to je duhovita, pametna, avanturista. Nepredvidljiva je i žudi za uzbuđenjima. Uvek će težiti da ima nešto svoje, jer strahuje da će izgubiti identitet u vezi. Ne voli da se veže, ona je slobodna kao ptica. Ukoliko joj date sve što joj je potrebno, Vodolija će biti potpuno verna, tako da ne bi trebalo da brinete kad je negde sama. No, zar u ljubavi i tako ulaganja nikad nije previše? I to u svakom smislu?!

Foto ProfimediaFoto Profimedia

Izvor:(astrosajt.blogspot.rs)

Leave a Reply

Zithromax for sale