12 najboljih parova prema horoskopu

Da li tražite neprestano astrološke znakove koji se poklapaju s vašim znakom? Uvek tražimo pitanja koja bi mogla da nam pomognu da nađemo taj savršen spoj, tu jednu osobu zbog koje se osećamo bolje svakoga dana.

Osećaj “prave ljubavi” koji sve ostalo čini nebitnim i čini da sve drugo nestane. Jedan od načina za pronalaženje odgovora je okretanje zvezdama. Iako se neki kunu u njih, drugi su još uvek znatiželjni i zanima ih kako to funkcioniše. Iskreno, ima smisla želeti da znate više i da razumete zvezde bolje. Istina je, svi možemo tu i tamo da imamo koristi od malo pomoći u pogledu ljubavi. Pogledajmo šta zvezde na to kažu. Ovde je opisana saradnjadvanaest astroloških znakova koji čine najbolje parove.

 

 

Ovan i Vodolija

Ova dva znaka obećavaju avanturu. Ovan i Vodolija su poznati po avanturističkom duhu, a zajedno čine izuzetno uzbudljiv odnos. Uvek su spremni za akciju, vrlo su otvoreni. Vole da isprobaju nove stvari i uvek se dobro zabavljaju u tom procesu. Najbolji deo je da žele da urade sve zajedno. Ovaj par uvek ostaje jak. Oni uvek žele da budu zajedno, čak i u vremenima kada se ostali parovi raspadaju i postanu umorni jedan od drugoga. Oni razumeju i osećaju potrebu za vremenom za sebe.

Foto: Thinkstock

*Foto: Thinkstock

Bik i Rak

Bik i Rak u potpunosti razumeju jedan drugog. Ova dva horoskopska znaka su snažno povezani, kako na fizičkom tako i na emocionalnom nivou. Razumevanje im pomaže u izgradnji iznenađujuće povezanosti, koja je sve čvršća kako odnos raste.

Blizanci i Vodolija

Ovaj par je vrlo različit od ostalih parova. Oni osećaju neverovatnu povezanost na mentalnom i emocionalnom nivou, zbog čega im se već u početku veze čini kao da se znaju godinama. Iako je svaki trenutak koji provedu zajedno neverovatan, oboje razumeju potrebu za nezavisnošću njihovog partnera, koja im pomaže da njihov odnos ojača kako vreme prolazi.

 

Rak i Ribe

Ova dva vodena znaka imaju duboku kosmičku vezu. Odlično funkcionišu u svim situacijama. Ponosni su jedan na drugoga zbog toga što se tako dobro poznaju i odnos im zbog toga vremenom postaje sve jači i jači. To omogućuje njihovoj vezi da postane neuništiva sila. Svi žele da se druže s njima jer znaju koliko su zabavni. Ribe su one koje drže vezu, a Rakovi su oni koji neguju odnos i posvećuju mu se – zauvek.

Lav i Strelac

Ova dva znaka imaju vrlo strastven odnos, oboje uživaju u životu i ljubavi. Jedan drugom su snažan oslonac i inspiracija do kraja. Ovi vatreni znakovi su par na koji se treba ugledati. Oboje stoje čvrsto na zemlji, pa su čak spremni da koriste svoje vreme da pomognu drugim parovima ili čak prijateljima samcima koji imaju probleme u svojim životima. Oni imaju neverovatnu paralelnu mentalnu vezu koja se ne može lako uništiti.

Foto: Shutterstock

*Foto: Shutterstock

Devica i Bik

Ova dva znaka se odlično slažu. Oboje su zemljani znakovi koji imaju tendenciju da se oblikuju zajedno poput gline. Oni uživaju da žive ležerno, što odnos čini vrlo mirnim. Pošteni su i iskreni i u ozbiljnim i dugoročnim odnosima ostvaruju veliku bliskost. Ovi znakovi su vrlo posvećeni jedan drugom, jer ne samo da održavaju međusobni integritet, već osećaju da su isti u svakom pogledu.

Vaga i Blizanci

Veza između ova dva znaka zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. Oni ne koriste samo svoja tela za komunikaciju, njihovi umovi su sinhronizovani za viši nivo ljubavi i emocija. Oba znaka imaju visoki nivoduhovnosti i inteligencije, što im um čini privlačnom i neverovatnom stvari u kojoj mogu neizmerno da uživaju.Ovi znakovi se razumeju na različite načine. Cene jedan drugog, cene sklad i mir u svojoj vezi. Takođe, nude prijateljstvo, znanje i jednakost.

 

(Atma.hr)

Leave a Reply

Zithromax for sale