Numerološka prognoza za oktobar 2017. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Numerološki saveti za oktobar 2017. godine upućuju nas na red, jasne odnose i unutrašnji mir.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Oktobar je mesec u kome treba insistirati na pravilnostima, raditi po etičkim načelima, te baviti se legalnim poslovima. Takođe, potrebno je da budete krajnje iskreni prema sebi i svojim mogućnostima, kao i prema poslovnim partnerima i okolini.

Vladajte situacijom, razrešite stara dugovanja, te odmerite sve strane pre donošenja bilo kakve odluke. Potrudite se da povežete sve događaje.
Na poslovnom planu, naglasite pravilnosti i zakonitosti, kontrolišite vama važne papire i ugovore. Uvek razmišljajte dugoročno i imajte na umu zakon uzroka i posledica. Koliko sebe i energije u sve uložite, toliko će vam se one pozitivne i vratiti.

Oktobar je i period partnerstva, braka, odnosno ostvarenja uravnoteženih odnosa u vezama. Težite ka jasnim odnosima i svom unutrašnjem miru.

Po pitanju zdravlja, postoji manja osetljivost po pitanju kože i venskog sistema. Pojačani su bolovi u kostima i mišićima. Prekontrolišite krvnu sliku.

Kakvi vam lični događaji slede u oktobru?

Bioritam se dobija iz dana i meseca rođenja, koje svedemo na prost broj. Nakon toga svom broju bioritma dodamo broj oktobra, desetog meseca u godini (10), te broj godine na globalu (2+0+1+7=1). Znači, mesec oktobar je u broju 2. Kada taj broj dodate broju svog bioritma dobićete vaše lične aspekte za oktobar, odnosno biće vam jasnije kakvi vam događaje slede tokom ovog meseca.

Na primer, neko je rođen 23. 11:

2 + 3 + 1 + 1 = 7 (broj bioritma)

7 + 2 (broj oktobra) = 9 (lični aspekti u oktobru)

BIORITAM 1 – duboke emotivne promene, preispitivanja, želja da se emotivno sredite. Impulsi će vas voditi tokom ovog perioda. Zato, prepustite srcu da vas vodi i odlučuje umesto razuma, da bi vam mesec doneo bolje vibracije i energiju.

BIORITAM 2 – mnogi će biti u prilici da dobiju posao. Opteretite sebe nekim fizičkim poslom zarad boljeg zdravlja i osećaja. Neke stvari će vam biti usporene, ali ćete na kraju meseca dobiti zasluženu nagradu. Vodite računa o zdravlju i uradite neophodne pretrage.

BIORITAM 3 – otvoriće vam se mogućnosti za kraći put. Iskoristite to zarad relaksacije. Možda rešite neki stambeni ili poslovni problem. Bićete rasterećeniji i mirniji od svih onih napora koji su dosad bili pred vama.

BIORITAM 4 – u ovom mesecu, porodica će vas najviše okupirati. Biće skupova i druženja, u svakom slučaju biće više zadovoljstva nego inače.

Odlične prognoze za bioritam Četvorke
Možda se i sudbinski zaljubite.

BIORITAM 5 – pomalo turbulentan period sa naglim preokretima. Pazite da ne budete prevareni na neki način. Pojačana nervoza, pa pokušajte da se odvojite od gomile u neki svoj mir i tako izbegnete sve neprijatnosti.

BIORITAM 6 – u ovom periodu izlazite iz osećanja briga, tereta i stresa. Period obnove snage. Rešićete neke važne dileme, a bićete i u prilici i da za sebe nešto materijalno realizujete.

BIORITAM 7 – pravićete selekcije, te ćete da raščistite odnose sa nekim ljudima koji vam i nisu baš naklonjeni, te su vam se dosad samo pretvarali. Stavićete tačku na sve nebitno. Smeši vam se i neki novi kvalitetan početak.

BIORITAM 8 – bićete jači i racionalniji, pa ćete sebe mnogo bolje i stabilnije postaviti na početku nekog novog ciklusa za vas. Ova dobra energija množe vam pomoći da realizujete ono što do sada niste mogli.

BIORITAM 9 – može vam se učiniti da sporo napredujete, da vas nešto vuče i unazad, da ponavljate stvari i da vam se naumi ne ostvaruju brzinom kojom želite. No, nipošto ne odustajte. Naoružajte se strpljenjem, sarađujte, potražite pomoć prijatelja, i sve će se već posložiti na najbolji način za vas.

Izvor: Astroportal-Nevena Đukić

Zithromax for sale