Horoskop za period direktnog hoda Plutona: kakve ljubavne želje ispunjava trigon sa Venerom u Devici

Horoskop najavljuje značajne i pozitivne promene s Platonom u direktnom hodu!

Pripremio: Aleksandar Tomić
Pluton je posle dugog vremena krenuo direktno od 29. septembra 2017. godine i odmah ušao u povoljne aspekte sa najpre Marsom u Devici za vikend, a zatim i sa Venerom u Devici, što posebno deluje 3. i 4. oktobra 2017. godine. To menja u velikoj meri nešto kod svakom od vas u zavisnosti od toga kojom vam sada kućom tranzitira Pluton u Jarcu.
Znamo da je u Jarcu i, recimo, ako je u 6. kući onda će poslovni plan da se menja, ili će se menjati navike vezane za stil života, zdravlje ili ishranu, higijenu i slično. To može da bude i promena načina lečenja ili stila rada ili će se promeniti prilike na poslu. Promene mogu da budu veoma dobre, posebno za one koji imaju neku planetu u Devici i Biku, oko 16. stepena, ili Škorpiji i Ribama, kao i za one koje imaju podznak u Škorpiji.

Ako je vaš podznak u Škorpiji, do promena će doći u komunikaciji, učenju, druženju, a ovih dana sa osobama iz neke grupe ljudi, ili u ostvarenuju neke želje.

Pluton donosi transformaciju, preobražaj, ili umnožavanje, ili kraj nečega. On je sa Venerom na dan 3. oktobra u egzaktnom trigonu. Ljubavna privlačnost i ljubavne želje mogu biti veoma jake, a uz Mesec u Ribama i vera u njihovo ostvarenje može da pomogne. Emocije su pojačane i mnogi će doživeti nešto značajno ovih dana, posebno danas. Ako vam Venera tranzitira prvom kućom, bićete još privlačniji nego obično, ako je u drugoj kući, slede poboljšanja na finansijskom planu, ako je petoj, očekujte boljitak u ljubavi ili u prilikama vezanim za decu.

U narednom periodu Pluton će menjati situaciju kod vas. Bitno je da budete spremni za promene ili završetak nečega i da se ne odupirete tome, nego da se prilagodite njegovom uticaju da biste se bolje osećali a ne prihvatali stvari kao fatalne. Promene su neminovnost i dolaze s razlogom, a mogu doneti veliko poboljšanje. Pluton može donese i regeneraciju, a ovih dana najpre nekog odnosa, bilo ljubavnog, bilo poslovnog, ili porodičnog i to sa više izgleda da to bude na bolje.

Izvor: Svetlana Milenković-Filipović

Zithromax for sale