Numerološka prognoza za 2020 godinu

OPŠTA NUMEROLOŠKA PROGNOZA  ZA 2020 KOJA JE NA GLOBALU GODINA U BROJU 4

Ovo je godina koja ce vam doneti rezultate rada i aktivnosti koje ste preduzimali prethodnih godina. Oni mogu biti dobri i loši, sve zavisi kako ste ranije postupali.
Imate dobre predispozicije da ove godine radom ostvarite boljitak za sebe. Ne verujte i ne oslanjajte se na srecu vec na sebe, svoj rad i upornost. Poslove koje obavljate stalno cete preispitivati i analizirati, da li ste u mogucnosti da ih obavite, jesu li oni pravi za vas, da li želite da ih obavljate. To ce vas stalno pratiti, ta nesredenost i nedoumice u vaše sposobnosti i ispravnost vaših dela. Ako nemate stalno zaposlenje, ove godine cete sigurno zasnovati stalni radni odnos. Ukoliko imate posao moguce je dobijanje otkaza ili ce vam se promeniti radni status odnosno može
vam se dogoditi promena radnog mesta. Po mogucstvu promena posla bi bila dobra da se preduzme u jesen jer ce tada doci do povoljnijeg aspekta i rasterecenja. Svim poslovima koje planirate da obavite pristupite krajnje ozbiljno i sistematski kako bi njihov ishod bio pozitivan. Pri tome ne ocekujte pomoc od drugih, jer je gotovo sigurno nece biti. Ovo je idealna godina za nove i konkretne projekte i otpocinjanje novog posla. Ako treba, radite i prekovremeno jer ce vam se to mnogostruko isplatiti.
Štedite više i nipošto se nemojte zaduživati jer cete se teško izvuci iz dugova.
Veci deo godine pratice vas nepodnošljive, gotovo frustrirajuce situacije, umor, besparica, naporan i iscrpljujuci rad. No, to je i ocekivano jer ste u proteklih tri godina imali dosta slobodnog vremena za odmor i razonodu. Ovo je godina bez milosti u kojoj se morate pridržavati zacrtanih planova i ciljeva, disciplinovano i precizno. Taj naporan rad i teret nece vas lako ostaviti na miru, pa se nemojte previše opterecivati time, jer cete biti zdravstveno sposobni za takve aktivnosti iako su moguce i tegobe prouzrokovane navedenim situacijama. Zbog toga upražnjavajte što
više fizickih aktivnosti koje ce vam zajedno sa radom omoguciti da iz vas nestane negativna energija nagomilana prethodnih godina cime cete postici da se ne pojave bolesti kojima ste inace skloni, jer ova godina nije baš dobra za zdravlje i lecenje.
Moguci su bolovi u krstima, problemi sa bešikom i bubrezima. Tokom godine vrlo verovatno da cete biti u prilici da posetite neku bolesnu osobu.

Onaj ko ne želi da se venca u ovoj godini može sklopiti brak. Od ljubavi ne ocekujte previše, duže veze bice na proveri a ako se desi da upoznate osobu o kojoj ste sanjali moguca su razocarenja. Porodice bez dece mogu ocekivati prinovu. Imacete dobre veze sa prijateljima i životnim partnerom ali ce vam ljubavne avanture i romanticne veze biti loše. Ali zbog toga možete ocekivati dobru komunikaciju sa pretpostavljenima i onima koji su u sistemu vlasti, dobri su aspekti za putovanja i potvrdivanje vec
sklopljenih dogovora, za pronalaženje smisla u duhovnim istinama. Ukoliko ste se zamerili nekima iz vlasti ili vašim pretpostavljenima na poslu, školi i sl, sada možete povoljno da razrešite takve situacije i da se konacno opustite. No, opet sve zavisi od vas, ako verujete da možete stvarno cete to i ostvariti.

Bicete privlacni za neobicne i starije osobe, za one sa kojima ste ranije bili u vezi. Takve brze romanse mogle bi se završiti brakom, iako ova godina nije povoljna za ozbiljna životna pitanja jer je suviše teška, otežana, sa puno trnovitog puta i prepreka, zahteva veliki trud, energiju i nerve da bi uspeh bio postignut. Okoncanje dugogodišnje veze izazvace sopstveno i preispitivanje osobe sa kojom je bilo kakav oblik, jace ili labave veze izgledan. Analiza postupaka, želja i licnosti sa kojima se susrecete bice vaša karakteristika u svim životnim okolnostima koji nece biti povoljni po vas. Nije poželjno da se brak okonca razvodom u ovoj godini jer ce vam se
sigurno ista situacija i kasnije ponoviti, bez obzira što ste otkrili da niste
odabrali adekvatnog životnog partnera. Pozitivne aspekte ocekujte u januaru i oktobru a negativne u maju i junu.

KAKO GODINA BROJA 4 UTICE NA LICNE BROJEVE

1. Moguce velike poslovne promene i pojava bolesti.
2. Težak period prepun životnih, poslovnih i zdravstvenih problema.
3. Traži primirenost, brigu o zdravlju, staloženost i bolju organizaciju.
4. Teška i naporna, mogu se javiti bolesti.
5. Pritisak na poslu i oko njega, problemi sa zdravljem.
6. Brige, teret, napor. Potreban rad za prevazilaženje negativnosti. Briga za zdravlje.
7. Vece aktivnosti kako bi se prevazišli problemi i psihicke brige.
8. Da se povede racuna o zdravlju. Posao ce biti dobar.
9. Vreme realizovanja poslovnih projekata.                                                                                                                                                                                     POSEBNO CE IMATI UTICAJA  NA BIORITAMSKE 9 I 3   (SABERITE DA I MESEC ROĐENJA  SVEDITE NA PROST BROJ I TO JE BIORITAMSKI BROJ)                                                                                                               

VAŠ LUKA VINČANSKI VAM ŽELI SREĆNU NOVU GODINU!

Zithromax for sale