HOROSKOP ZA 2020.GODINU -Zivot kroz Saturnove prstenove

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

Šta je tako važno u 2020. godini?

2020. godina je vruća tema u astrologiji, kako se čini, godinama. Ali sada kad je konačno tu, da li bi trebalo da obratimo paznju? Odgovor je DA!

To je zato što je, s dugo očekivanim vezama između Jupitera, Saturna i Plutona, 2020. godina više samo početak nove decenije – to je početak nekoliko velikih novih ciklusa koji će se odvijati u narednih 30 godina .

Poslednja veza Saturn-Pluton bila je 1982. Oni se ponovo susreću u Jarcu 12. januara , pokrećući dugoročan proces dekonstrukcije i ponovne konstrukcije osnovnih struktura našeg života, a sve u cilju naše lične i kolektivne evolucije.

Jupiter i Pluton takođe se susrecu u Jarcu 4. aprila, 29. juna i 12. novembra. Njihova povezanost, prva posle 2007. godine, donosi ono što je postalo stajaće ili toksično u našim životima iz tame i svetlosti – da nas ne plaši, ali da nas osnaži da to promenimo.

Konačno, “Veliko spajanje” Jupitera i Saturna dolazi sa pocetkom zime 21. decembra . Njihovim susretom u vizionarskoj Vodoliji počinje 20-godišnji period u kome će se od svakog od nas tražiti da pojača svoju ličnu odgovornost i odigramo jedinstvenu ulogu u izgradnji budućnosti zajedno.

Ključni astrološki tranziti Jupiter u Jarcu sektil Neptun u Ribama (20. februara, 27. jula i 12. oktobra): pomaže u pružanju fizičke forme i forme našim kreativnim snovima i vizijama. Ovom mešavinom pragmatizma i idealizma možemo pomerati planine – sve dok ostajemo povezani sa stvarnošću.
Venera u Blizancima, 3. aprila – 7. avgusta: Više pažnje posvećujemo načinu na koji komuniciramo i povezujemo se sa drugima. Retrogradni period Venere (12. maj – 24. juna) vreme je za preispitivanje želja srca i preispitivanje onoga što stvarno želimo u odnosima … i u životu.
Mars u Ovnu, 27. juna-početak 2021. godine: Nestrpljivi smo da krenemo napred sa odvažnim novim nastojanjima. Ipak, sukobi s Jupiterom, Saturnom i Plutonom u Jarcu čine da ćemo verovatno naići na neki otpor. Marsovo retrogradno razdoblje (9. septembar – 13. novembar) uči nas kada da idemo napred, a kada da usporimo .
Pomračenja u raku / Jarcu (10. januara, 21. juna i 5. jula) ističu potrebu za uravnoteženjem brige o sebi i negovanju sa samodisciplinom i napornim radom. Pomračenja u Blizancima / Strelcu (5. juna, 30. novembra, 14. decembra) usredsređena su na širenje intelektualnih, kulturnih, čak i geografskih horizonata.
Severni čvor u Blizancima / južni čvor u Strelcu , počev od 5. maja: Naš duhovni rast ove godine leži u tome da otvorimo svoj um i budemo znatiželjniji o drugim ljudima i svetu oko nas.

Kako će 2020. godina uticati na svaki horoskopski znak?

Najintenzivnija za Bika, Lava, Škorpije, Jarca i Vodolije

Najizazovnija za Ovna, Rak, Vagu i Jarca

Najpovoljnije za Blizance, Devicu, Vagu, Strelca, Jarca i Ribe

Zithromax for sale