Numerologija – karma vašeg broja – prošla inkarnacija

ČETVORKE

Sve četvorke su u nekom od prošlih života koji je vrlo važan za ovaj život, živele duhovno prljavo. Nisu imale mnogo sluha za emocije i poštenje. Uvek su bile najvažnije same sebi, ne mareći za okolinu, ni za svoje najbliže. U ovom životu im je dato da pored svoje karme plate i karmički dug svih svojih predaka. To nažalost nije nimalo lako, ali ne koči napredovanje njihove karijere u ovom životu. Mnogi su dobili dar saosećanja i mudrosti. Upravo ovaj život vam je i dat da se naučite svemu što ste u prošlim životima propustili.

134

Za ovaj život važan je vaš poslednji život koji ste proživeli u Australiji. Bili ste farmer, koji je po kazni prognan iz svoje zemlje. Kako ste već imali iskustva sa nepoštenim životom u novoj domovini, vrlo brzo ste se obogatili. Nije vam bila važna vaša familija u staroj domovini i nikada im niste pomagali, bez obzira na bogatstvo koje ste stekli. Bili ste važni sami sebi. Živeli ste skupljajući novac i uvećavajući svoje bogatstvo. Umrli ste od teške bolesti u najboljim godinama. Sada, u ovom životu razmišljate i pravite planove pre donošenja važnih odluka. Možete da imate problema sa cirkulacijom, jer se neka sećanja iz ranijih života provlače i u ovom.
U sledećem životu bićete ponovo muškarac i biće vam dato da naučite šta je prava samilost. Vaše buduće zanimanje biće upravnik sirotišta.

224

Indija je zemlja u kojoj ste proživeli važan život koji utiče na sadašnje vreme. Bili ste veliki bogataš. Sav novac i svo blago, kao i imanje, sticali ste na nepošten način. Nisu vas voleli ljudi oko vas. Pokrali su vas i ubili vaši naslednici, koji nisu mogli da izdrže vašu torturu nad njima.
U ovom životu ste dobili jaku moć šestog čula i niste potpuno srećni. Nažalost, ne možete ništa da planirate i sve se dešava sudbinski.
U sledećem životu daće vam se mogućnost da ispravite taj život u Indiji i bićete bankar.

314

Vama se vaš prošli važan život veoma odražava na sadašnji. Živeli ste na Korzici. Nažalost, bili ste mafijaški potrčko. Završavali ste sve poslove koje vam je gazda davao. Niste pravili drugima probleme ako za to niste bili plaćeni. Bili ste čovek bez srca i bez svog identiteta. Doživeli ste duboku starost i umrli prirodnom smrću.
U sadašnjem životu imaćete problema sa leđima. Dobili ste dozu samilosti i ovo je pravi put za otplaćivanje karme. Vi ćete to učiniti već u ovom životu, tako da ćete u sledećem biti nagrađeni i bićete jedan od konstruktora na važnim mašinama.

494

Jedan od prošlih života koji je važan za ovaj život događao se u Kini. Bili ste muškarac, graditelj. Sazidali ste najlepše zgrade u Kini. Neke od njih i danas postoje. Iako ste bili veoma inteligentni, bili ste duhovno prljavi. Potcenjivali ste sve one koji su bili ispod vas.
U ovom životu vi ste se uvukli u svoju ljušturu, zatvoreni ste i teško vam je prići. U ovom životu vam je još dato da nemate visoku temperaturu i da nikada ne znate kada ste stvarno bolesni. To je karma koju morate da iživite.
U sledećem životu bićete arhitekta koji će ponovo graditi i biti jedan od inovatora svog vremena.

584

Svoj poslednji život pre ovoga živeli ste u Južnoj Americi. Žao mi je što ništa spektakularno niste bili u prošlom životu, jer ste obrađivali zemlju – bili ste zemljoradnik. Teško ste zarađivali svoj hleb. Zbog teškog života i mukotrpnog rada u vama se javio bes i vi ste postali lopov. Krali ste samo da biste preživeli. Imali ste sreće da se za dlaku izvučete i da nikada ne odete u zatvor.
U ovom životu ste dobili Anđela čuvara i nadareni ste za pisanu i izgovorenu reč. Upravo vam karma i jeste da služeći se svojom glavom, zarađujete hleb.
U sledećem životu bićete advokat. Budući život će vas naučiti koliko je lepše živeti na strani zakona.

674

Vaš prošli život je bio vrlo interesantan. Proživeli ste ga na tlu današnjeg Kuvajta. Bili ste žena i život ste proveli u haremu. Kako biste postigli da budete glavna ljubavnica svom gospodaru, bavili ste se raznim intrigama. Otkrivali ste skrivene mane svojih suparnica i to koristili protiv njih. Iznad svega ste voleli nakit i zlato. Da ste mogli i da se moglo, vaša odeća bi cela bila od zlata.
U ovom životu ste izuzetno šarmantni, na vama je kako ćete taj šarm iskoristiti. Imate dobru intuiciju i neka vam ona bude vodič za sve vaše odluke.
U sledećem životu bićete neka vrsta zabavljača naroda
764

Postojbina vašeg prošlog života bila je Španija. To je bio jedan od važnih života koji utiče na vašu sadašnjost. Bili ste špijun. Špijunirali ste za druge protiv diktature u svojoj zemlji. Svoj posao ste radili vrhunski, tako da vas nikada nisu otkrili. Uvek je neko drugi stradao umesto vas. Doživeli ste duboku starost i posle smrti bili ste slavni.
U sadašnjem životu imate posebnu lepotu i vrlo izraženu intuiciju. Karmu prošlih života kao i karmički dug svih svojih predaka, plaćate upravo u ovom životu.
U sledećem životu bićete dobar i pošten političar.

854

U prethodnom životu ste živeli u Irskoj. Bili ste vođa pobunjenika protiv svih koji su ugnjetavali vaš narod. Prenosili ste poruke usmeno i onako kako vam je odgovaralo, nikada doslovno kako su bile upućene. Bili ste uhvaćeni i ubijeni na svoj 40. rođendan.
U ovom životu možete, a ne morate da imate problem sa nervnim sistemom. Jedino u kasnijim godinama bi trebalo da kontrolišete šećer u krvi.
U sledećem životu ćete se baviti zanimanjem vezanim za statične mašine.

954

Život pre ovoga proživeli ste u Kaliforniji. Bili ste poznati pisac. Doživeli ste veliku slavu još za vreme života. Sav novac koji ste zaradili prodajom knjiga, potrošili ste na svoja lična uživanja i putovanja. Niste ostavili potomstvo.
U sadašnjem životu ostao vam je taj dar za pisanje, ali ga vi nećete iskoristiti. Naučite da koristite svoju moć predosećaja.
U sledećem životu bićete ponovo umetnik – poznati slikar.

Zithromax for sale