Numerologija – karma vašeg broja – prošla inkarnacija

TROJKE

Trojke, koje znače ljubav, u jednom od prošlih života bile su ljubavnici, sudije, na neki način zaverenici i političari. U ovom životu čine mnogo usluga drugima i često bivaju povređene zbog neuzvraćenog prijateljstva i svojih davanja.
U narednom poglavlju dajem vam ne samo šta ste bili u prošlom životu, već i kako se to odigravalo. Naučite da sada razmislite pre nego što bezrezervno poklanjate svoje srce, prijateljstvo, a često i materijalne stvari.

123

Vaš važan prošli život bio je vezan za Francusku. Žao mi je ako vas razočaram, bili ste žena. Služili ste na dvoru, kao jedna od najpoverljivijih sluškinja glavnoj dvorskoj dami. Toj prelepoj dvorskoj dami, na njenu zapovest učinili ste uslugu i otrovali ste joj ljubavnika. „Nagradila“ vas je time što je naredila da vas ubiju.
Vaš poslednji život koji direktno utiče na sadašnji život ste živeli takođe u Francuskoj i bili lični vidovnjak kralja. Doživeli ste starost srednjih godina, a onda vas je udavio na spavanju čovek koji je zauzeo vaše mesto.
U sadašnjem životu data vam je moć šestog čula. Uvek dobro razmislite pre nego što bilo šta uradite. Zato vam je i dato da činite usluge. Ponovo vas interesuje, a možda se i bavite naukom vezanom za astrologiju, numerologiju, ili ezoteriju. Verovatno imate dosta neprijatelja, a vi se ne trudite da od njih stvarate prijatelje. U sledećem životu bićete farmaceut, koji će lečiti više alternativom nego hemijom.

213

Vaš važan život za sadašnjost, proživeli ste u staroj Engleskoj. Bili ste muškarac, sudija Inkvizicije, ohol i gord. Mnoge ste nevine osudili. Ubio vas je brat jedne od žena koju ste nepravedno osudili, jer nije htela da vam bude ljubavnica.
U ovom životu posle dužeg razmišljanja dajete bez nadoknade. Koristite svoju moć predosećaja, jer vam ona može osmisliti bolji život.
U sledećem životu ćete ponovo biti sudija i delićete pravdu.

393

Najvažniji prošli život koji se reflektuje na današnji proživeli ste u Srbiji za vreme Turaka. Bili ste jedan od zaverenika koji je bio Janjičar. U to vreme niste zaboravili svoje srpsko poreklo i tajno ste radili protiv Turaka. Posekli su vas Turci kada su saznali za vaše aktivnosti.
Sada, u ovom životu imate puno ljubavi za vaše prijatelje i rodbinu. Naučili ste lekciju i sada ste oprezni i dosta zatvoreni. Naučite da tumačite snove, jer će vam oni pomoći da mnoge životne situacije shvatite i razrešite.
U sledećem životu bićete žena i vrlo slavna književnica.

483

Važan je vaš poslednji život koji ste živeli u Nemačkoj. Bili ste poznati političar, čuven po grubosti, ali i pravednosti. Gradeći političku karijeru potpuno ste zapostavili porodicu. Sada plaćate tu karmu, ali ste još uvek zadržali hrabrost, ali i dozu agresivnosti. Budući da nećete moći, a ni znati da otplatite karmu u ovom životu, u sledećem životu bićete stočar, iako ste dobili izuzetnog Anđela čuvara.

573

Kod vas je važan život bio u Americi. Bili ste lepa novinarka koja je bila poslata u Vijetnam, sa zadatkom špijunaže. Zanimanje novinara davalo vam je mogućnost da dođete u bliske kontakte sa Vijetnamcima. U jednoj takvoj akciji bili ste uhvaćeni. Posle beskrajnog mučenja, bili ste ubijeni. To je bila opomena ostalima.
U ovom životu takođe imate talenta za pisanu i izgovorenu reč. Sada vam je data dodatna intuicija i štiti vas od mnogih neprijatnosti. Bez obzira kako odradite zasluženo iz prošlih života, u sledećem životu bićete ponovo žena. Bavićete se sportom i bićete vrhunski sportista tog vremena.

663

Vi ste stara duša koja nije imala mnogo života. Važan prošli život za današnji vezan je za stari Rim. Bili ste glavni sudija tog vremena. Sudili ste kako vam je govoreno, a ne po pravdi. Budući da ste bili na visokom položaju i imali puno novca, mogli ste mnogima da pomognete, ali to niste činili. Zapostavili ste i svoju porodicu koja je vremenom živela na ivici bede. Vi ste imali puno novca i veliko bogatstvo. Uz sve to išle su lepe i mlade ljubavnice. Doživeli ste duboku starost i umrli prirodnom smrću.
U ovom životu dobili ste karmu da budete žrtva porodice, a mnogi od vas nemaju svoju porodicu i porod.
U sledećem životu bićete farmer, dobijajući mogućnost da ispravite greške iz prošlog života.

753

U Japanu ste živeli jedan od vaših života koji je važan za današnji. Bili ste lepa i nežna žena, jedna od najpoznatijih gejši. Bili ste veoma obrazovani sa poznavanjem mnogih veština. U ljubavi ste bili nezamenjivi. Voleli su vas mnogi muškarci tog vremena. Vaše srce je ostajalo prazno, jer ste vi voleli samo jednu osobu koja nažalost nije mogla da bude sa vama.
U ovom životu vi ste veoma senzibilni i osećajni. Dobili ste jaku intuiciju. Lutate svojom emotivnošću i možete da budete neveran partner. Ako ste žena, to neverstvo može da bude samo u vašem srcu, a da nikada to telesno ne uradite.
U sledećem životu bićete ponovo žena i bićete poznata manekenka.

843

U Africi ste proživeli život koji je važan za sve što vam se danas događa. Bili ste muškarac i poglavica plemena. Sve ste držali u strogoj, ali pravednoj vladavini. Svi su vas voleli. Doživeli ste duboku starost. Umrli ste prirodnom smrću, ožaljeni od celog plemena.
U ovom životu ste impulsivni i pošteni. Karma koju nosite je karma vaših predaka koju niste vi zaslužili ni u jednom od prošlih života.
U sledećem životu bićete neka vrsta veroučitelja.

933

Vi ste stara duša koja je svoj važan život živela u starom Egiptu. Bili ste vrlo specifični, jer ste bili žena naprednijih ideja nego druge. Dozvolili ste sebi da za novac budete špijun protiv svog muža. Dopustili ste da vam ubiju muža i ostali ste sami sa troje dece. Do kraja života ste se kajali za učinjeno i to vam je bila najveća kazna.
U ovom životu deo karme je da vam je nesrećan emotivni život, jer težite savršenstvu. Probajte da izađete iz svoje čaure i da svoje emocije podelite sa nekim pravim prijateljem.
U sledećem životu bićete muškarac. Vaš posao biće čuvar u zatvoru.

Zithromax for sale