Numerologija – Broj jedan:

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Da bi ste izracunali Vas broj potrebno je da saberete datum i godinu Vaseg rodjenja i sve svedete na jedan broj, npr: 23.8.1983,  2+3+8+1+9+8+3 = 7.

 

Broj jedan: Licnosti koje nose numericku vrednost jedinice su pomalo egoisticne i citav svet gledaju iz svog ugla. Zaokupljenost sobom, naravno, ima i pozitivne i negativne aspekte.
Jedinice pokazuju iskrenost. Znaju sta traze od zivota i zbog svojih ambicija i upornosti to obicno i dobijaju. Pred interesima Jedinice, svi drugi (tudji) interesi odlaze u drugi plan. Jedinice su dobri organizatori, snazne individualnosti, ne podnose zivot u senci, imaju sve odlike dobrih lidera i velikih vodja, skloni su, (a to je opasnost i za njih i za okolinu) da se uljuljkaju u slavi, postaju zrtve sopstvenog kulta licnosti, pretvarajuci se u diktatore i tiranine.
Osobe koje imaju Jedinicu  moraju biti svesni svih mana koje prate snazne karaktere. Zbog toga snaga svoje licnosti i ambicioznost treba da razvijaju u vrline, a ne u mane, kao sto su sebicnost, pohlepa, netolerantnost, osinost i tiranija.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale