Numerologija – Broj dva:

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Da bi ste izracunali Vas broj potrebno je da saberete datum i godinu Vaseg rodjenja i sve svedete na jedan broj, npr: 23.8.1983,  2+3+8+1+9+8+3 = 7.

Broj dva: To je broj zenstvenosti, koju neretko poseduju i muskarci: ljubaznost, takt, dobrocudnost, blagost temperamenta, zaljubljivost, sklonost harmonicnom porodicnom zivotu, itd. Muskarci Dvojke, ipak, nisu ni slabici, ni mekusci, niti prekomerno raznezene osobe. Zbog toga su Dvojke vrlo cesto profesionalni vojnici, policajci, piloti. Takvi muskarci, medjutim, obicno teze podredjenim ali vaznim – polozajima. Povucena priroda licnosti Dvojke utice na to da on ili ona budu bolji kao sledbenik nego kao vodja.
To, naravno, nikako ne znaci da Dvojke nisu sposobne da budu dobre vodje, ali da bi to bile, moraju prevazici prirodu bojazljivosti i izboriti se za taj polozaj. Slabosti Dvojki mogu se izraziti u njihovoj sklonosti da uvek “sviraju drugu violinu”, nikako “prvu”|. Dvojke cesto i bezrazlozno zele da ostave utisak kako nisu egoisti i s toga se cesto povlace u pozadinu, mada zasluzuju da budu u prvim redovima. Bojazljivost Dvojke se moze razviti do neslucenih granica. Takve osobe poprimaju laznu reputaciju da su sklone lazima i prevarama.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale