NIKO KAO ONI: Zbog ovih 10 osobina su ljudi rođeni u avgustu posebna bića

Bebe rođene u avgustu su ili Lavovi ili Device po horoskopskom znaku. Lako ih je zavoleti, imaju vrlo čvrste karakterne osobine. Sigurno ih ili znate ili ste jedan od njih. Zato vam donosimo deset zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u avgustu.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Osobe rođene u avgustu su…

1. …pouzdane, snažne i organizovane

Lavovi su vrlo fizički i mentalno snažni, ponosni i harizmatični. Device su vrlo organizovane, precizne, praktične i pouzdane. Isto su harizmatične, ali na drugačiji način od Lavova.

2. …prirodno jake vođe

Upravo zbog svoje harizme i velikog samopouzdanja, osobe rođene u avgustu često se nakaze na vodećim i čelnim mestima.

3. …međusobno kompatibilne

Lavovima vlada Sunce te su oni zato vrlo strastveni. Device, kojima vlada Merkur, su odlične u komunikaciji i koordinaciji. Takvi parovi odlično se dopunjuju i stvaraju jednu lepu ravnotežu u vezi.

4. …najmanje složne s Vodolijama i Ribama

Znak koji se nalazi tačno preko puta vašeg je onaj s kojim ćete se najmanje slagati. Tako će Lavovi i Device najmanje biti kompatibilni s Vodolijama i Ribama. Njihove međusobne veze mogu biti popriličan izazov.

5. …vrlo pametna, ali i tvrdoglava deca

Lavovi i Device su vrlo pametni već od malih nogu. Ali, zbog njihovih snažnih karaktera i inteligencije znaju da budu poprilično tvrdoglava deca.

6. …često u centru pažnje

Lavovi su ti koji vole da budu u centru pažnje. Oni su vrlo kreativni i ne vole da se pridržavaju pravila. Mnogo umetnika i glumaca je rođeno u ovom znaku. Veliki broj Lavova radi u zabavnoj industriji upravo zbog toga što su vrlo harizmatični.

7. …generalno dobri učitelji

Oba horoskopska znaka su dobri učitelji. U učionici, ali i van nje. Pažnju s lakoćom mogu da usmere na sebe, pa im to može pomoći u bilo kojoj karijeri za koju se odluče. Takođe, mogu da budu odlični učitelji jer imaju vrlo prirodan autoritet.

8. …povezane istim kamenom rođenja

Reč je o peridotu, dragom kamenu zelene boje koji se često meša s drugim kamenom – smaragdom.

9. …međusobno povezane cvetom rođenja

Cvet rođenja osoba u avgustu je gladiola. Ovaj cvet predstavlja snagu i moralni integritet Lavova i Devica.

10. …poslednje letnje bebe

Avgust je poslednji pravi letnji mesec, a Lavovi i Device su poslednji letnji horoskopski znakovi.

Izvor: Zadovoljna

Zithromax for sale