Neptun u znacima Zodijaka:

 

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

 

U OVNU: Ovo su osobe sa izrazitim talentom za sport ,pogotovo kada su u pitanju exstremni sportovi.Pronicljivi su,impulsivni i snazni.Mogu imati interesa za religiju,okultizam ali i kriminal.

 

U BIKU: Ovo su osobe koje imaju izuzetan talenat za muziku(operu),fascinantnog su glasa.Medjutim ovaj polozaj moze doneti opasnosti od trovanja,gusenja,davljenja pa i prevara.

 

U BLIZANCIMA: Ovo su osobe izuzetne maste,intelekta i intuicije.Ovo su mediji,pronalazaci,izumitelji.Mogu biti vrlo rasejani pa treba voditi racuna u saobrcaju.

 

U RAKU: Ovo su pre svega osobe jakih emocija,maste i impresije.Imaju interesovanja za okultizam,vrlo su kreativni pa samim tim mogu biti sjajni umetnici,idealisti.

 

U LAVU: Ovaj polozaj neptuna je vrlo slab ,pa ove osobe mogu biti samo jako losi organizatori ili u krajnjem slucaju skloni kriminalu.

 

U DEVICI: Neptunovi uticaji su vrlo izrazeni u ovom polozaju,medjutim on ovde moze dati racionalan,logican um,istrazivacki duh koji je sklon racionalizovanju mistike.

 

U VAGI: Ovo su osobe sa izuzetnim darom za estetiku pa otuda ljubav prema umetnosti i muzici.Vrlo su mastoviti i emotivni.Medjutim moze dati i naklonost politici i diplomatiji.Cesto skloni porocima.

 

U SKORPIJI: Neptun se u ovom znaku dobro oseca pa samim tim dolazi do izrazaja njegovih pozitivnih uticaja kada je karakter licnosti u pitanju.Ovo su osobe izuzetnih sposobnosti,mediji,proroci okrenuti okultizmu i mistici.Medjutim opasnosti koje donosi ovaj polozaj nisu zanemarljive.Opasnosti od davljenja,trovanja i sl.

 

U STRELCU: Ovo su osobe koje imaju posebno smisla za umetnost,muziku,privlace ih daljine,mogu biti i sjajni politicari i diplomate.Vrlo su uspesni u finansijskim transakcijama.

 

U JARCU: Ovo su osobe izuzetne memorije,intuicije i koncentracije.Mogu biti odlicni istoricari,arheolozi i sl.

 

U VODOLIJI: ovo je znak Neptunove egzaltacije pa su svi njegovi pozitivni uticaji izuzetno jaki.Ovo su osobe izrazite intuicije,visokog duha,velike maste i senzibilnosti:Pa stoga ovaj polozaj daje odlicne pesnike,medije,boeme i umetnike.

 

U RIBAMA: Kako je ovo sediste Urana on ovde ima najjaci uticaj.Ovo su hipersenzitivne osobe,masta,intuicija i zanesenost su vrlo istaknuti.Mogu biti geniji svoje vrste,duboko religiozni,velike estete ali i nesvakidasnji kriminalci,genijalni oprevaranti,falsifikatori i sl.Naklonjeni su mistici,okultizmu,bioenergiji i sl.Vrlo cesto usamljenici.

Priredila astrolog Ana Savovic

 

Zithromax for sale