Nedeljni horoskop za period od 30. jula do 6. avgusta 2017: sedmica u kojoj Venera otvara sva vrata

Ulazak Venere u Raka 1. avgusta doneće nove izazove ali i nove mogućnosti!
Pripremio: Aleksandar Tomić
OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao – Vaš vladar znaka Mars, združen sa Suncem u Lavu, pomaže vam da prebrodite velike oscilacije na poslovnom planu. Sve opcije su moguće, najvažnije je da dobro procenjujete situaciju. Fokusirajte se na male i sigurnije stvari, umesto na velike promene.

Ljubav – Planeta ljubavi Venera ove nedelje menja znak i u opoziciji je sa Saturnom, što može da donese krizu u vezi i razočarenje. Budite maksimalno strpljivi kako biste izbegli sukobe sa partnerom ili potencijalnim partnerom.

Zdravlje – Mogući su problemi vezani za ishranu jer nikako da shvatite da zdravlje ulazi na usta.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Pripremite se za oscilacije na poslovnom planu, ali i ličnom. Venera, koja vlada vašim znakom, najavljuje važna dešavanja u vezi porodične imovine, na šta ukazuje i konjunkcija Marsa i Sunca u četvrtom polju, pa su moguće velike promene.

Ljubav – Vladar polja partnertva Mars može da uzrokuje tenzije u vezi i braku i nagle promene. Takođe, može da ukaže i na iznenadna dešavanja u životu vašeg partnera i promenu statusa. Ovaj period je bolji za slobodne nego one koji su u vezi.

Zdravlje – Osećate se iscrpljeno, preforsirali ste se i neredovno hranili. Potreban vam je odmor i vitamini.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Merkur u Devici, svom drugom znaku vladarstva, dovodi do toga da se osećate razapeto u svemu što radite, jer uvek nešto nije dobro urađeno ili se ne uklapa u vaše planove i ciljeve. Čuvajte se naglih promena na poslu, nemojte ih inicirati, već čekajte da se stvari povoljno nameste po vas. Od 1. avgusta Venera ulazi u vaše polje novca i mnogo toga se povoljno rešava.

Ljubav – Saturn je već duže vreme u vašem polju partnerstva, a dodatno vam zagorčava život ovih dana. Opozicija koju pravi sa planetom ljubavi Venerom ukazuje da vas očekuje neka neprijatna situacija i da se stvari mogu okrenuti protiv vas.

Zdravlje -Čas ste bolesni, čas zdravi. Oscilacije su velike.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Ulaskom Venere u Raka 1. avgusta, stvari počinju da se odvijaju u vašu korist, prvnstveno finasijska situacija. Završavate jedno poglavlje da biste započeli drugo, koje je mnogo nezgodnije i rizičnije. Zato budite dodatno oprezni kako stvari ne bi stvari izmakle kontroli.

Ljubav -U ovom periodu pod uticajem Venere imate velike emotivne potrebe i nadanja, a svakako vas očekuju brojni događaji, kao i povratak neke osobe u vaš život. Pred vama je mnogo izazova, ali i komplikovanih odnosa.

Zdravlje -Ukoliko budete preterivali u jelu i piću, zdravlje može biti na udaru. Skloni ste holesterolu, tako da zdravstvene tegobe morate kontrolisati.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Mars i Sunce su u vašem prvom polju, što je znak povišenog ega i potrebe da drugima namećete svoj način razmišljanja i delovanja. Pred vama je period borbe i dokazivanja, a skloni ste sukobima i nesporazumima. Budite umereniji i oprezniji jer je to jedini način da rešite napetu situaciju na poslu koja se prenosi na sve životne aspekte.

Ljubav – Venera ulazi u vaše 12. polje i podstiče želju za avanturom, dokazivanjem i svim mogućim vrstama izazova koji su vezani za emocije. Ako ne budete oprezni i krenete u nove pohode, računajte da će se nepotrebno dići velika prašina.

Zdravlje – Preosetljivi ste i nervozni, što je posledica premora i stresa. Moguće su tegobe sa organima za varenje.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Merkur, vladar vašeg znaka, nalazi se na svom mestu i dodatno vas podstiče da se aktivirate na poslu i uđete u nove poduhvate. Planeta sreće Jupiter je u polju finansija, što je dobar podsticaj za sve poslovne aranžmane, samo je potrebno da dobro uskladite vreme i obaveze kako ne bi došli u situaciju da otkazujete dogovorene poslove.

Ljubav – Ulaskom u vaše 11. polje, Venera budi zainteresovanost za osobu koju ste do sada gledali isključivo kao prijatelja. Nove okolnosti čine mnoge stvari mogućim i delujte u skladu sa tim. Ukoliko ste slobodni, sve vam je dozvoljeno, a zauzeti moraju da dobro “vagaju” u postojećoj situaciji.

Zdravlje – Očekujte promene, tako da bolesni mogu ozdraviti, a zdravi se razboleti. Slabe tačke su vam srce i jetra.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Budući da vam je Merkur u 12. polju, verovatno ste na meti spletkaroša i predmet ogovaranja na poslu i to u vezi sa nekim dokumentima. Budite opezni ovih dana oko svih dešavanja. Venera ulazi u vaše polje karijere i pojaviće se nove poslovne ponude i šanse, pa i tu pokažite mudrost i oprez.

Ljubav – Na emotivnom planu ste skloni da preterujete. Imate veliku količinu sputane energije, koja svaki čas može da ekalira u vidu erucije i dovede do promene u partnerskim odnsima. Probajte da kanališete nervozu i energiju.

Zdravlje – Čuvajte se povreda. Ako imate napade glavobolje,to je reakcija na premor i vremenske oscilacije.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Promene koje vam se sada dešavaju su normalan sled okolnosti pod uticajem vašeg vladara Marsa. Naredni dani biće puni iznenađenja i novih rešenja. Budite što smireniji i “spuštajte loptu” šta god da se dešava oko vas na poslu jer vas uskoro čeka toliko toga i ne smete sada sagoreti u kratkoj trci.

Ljubav – Venera je na poslednjim stepenima Blizanaca u opoziciji sa Saturnom pa trenutno imate želju da nađete stabilnost. Međutim, u avgustu vas očekuju nove situacije i u vaš fokus dolaze neki novi ljudi. Stvari se dodatno komplikuju, pa nemojte da forsirate nove veze i nove odnose pošto niste sredili ni stare.

Zdravlje – Skloni ste da uzimate sedative, cigarete i alkohole što šteti zdravlju.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Planete Jupiter i Saturn su u dobrom aspektu, uskoro im se pridružuju Sunce i Mars, pa vas očekuje mnoštvo burnih događaja na poslovnom planu. Trudite se da se ne “zatrpate” sa previše posla i obaveza, pa otpočinjite nove poslove tek kad završite stare.

Ljubav – Za razliku od poslovnog plana, neočekujte bitna dešavanja u emotivnom životu i u partnerskom odnosu. Iako je planeta ljubavi Venera pokrenula neka dešavanja tokom jula, to neće dugo potrajati. Pokušajte da budete zadovoljni trenbutnom situacijom i ne zalećete se u nove, nesigurne stvari i avanture.

Zdravlje – Problemi su iza vas. Polako se oporavljate i učinite sve da posledice budu minimalne.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Očekuju vas nova i dobra dešavanja u polju karijere, pa budite spremni na brze promene. Dosta toga što je ranije pokrenuto pa stalo, uskoro dolazi u fokus i pripremite se dobro da ne propustite šanse. Potrebno je da u ovom periodu budete dodatno strpljivi i racionalni.

Ljubav – Mesec ovih dana ulazi u znak Škorpije, gde je u padu, što dodatno komplikuje emocije i odnose jer je vaša kuća partnerstva pod uticajem Meseca. Najbolje je da se ne upuštate u velike planove i promene vezane za partnerski život. Ukoliko se problemi sami nameću, odlažite rešenje koliko možete.

Zdravlje – Mogući su problemi sa žučnom kesom, kostima, kožom i zubima.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – Planete u vašem sedmom polju trenutno ukazuju na to da ste na nekoj vrsti provere i da vas drugi procenjuju. Ukoliko menjate posao, to je normalno, ali ako ga ne menjate, znači da vam trenutna pozicija može biti ugrožena jer su se pojavili razlozi za preispitivanje postojeće situacije. Dobro razmislite da li je promena dobra za vas ili ste vašim grešakama na poslu privukli pažnju.

Ljubav – I na emotivnom planu vam predstoje tenzije i napetost, što najavljuje naglašen Mars. Relaksirajte situaciju kad god je to moguće i ne ulazite u rasprave kako ne bi rezultirale ozbiljnim sukobom i raskidom veze ili braka.

Zdravlje – Strahove, razočarenje i depresiju prikrivate osmehom, stvarajući iluziju da ste moćniji nego što jeste.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao – Merkur u vašem sedmom polju odnosa sa ljudima privlači pažnju na vaš rad, posebno ako ste nedavno imali neke krize, propuste i greške na poslovnom planu. Nedajte se pokolebati, već uspostavite red u vašem životu i karijeri kako se loše stvari ne bi ponovile. U nove poduhvate krenite oprezno i smireno.

Ljubav – Kada Markur uskoro krene u retrogradan hod, očekujte na emotivnom planu dešavanja koja nećete moći da kontrolišete i neplanirane susrete sa ljudima. To je trenutno neizbežno, pa pokušajte da prihvatite situaciju i ništa ne shvatate preterano ozbiljno.

Zdravlje – Hormoni su vam ugroženi i mogu vam zadati mnogo muke, bilo da je u pitanju štitna žlezda ili prostata.
Izvor: Astrolog Mihailo Čukić

Zithromax for sale