Nedeljni horoskop od 18.6. do 25.6.2017.:

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

OVAN:
Posao: Tokom ove nedelje moguci su novcani dobici, naročito ukoliko vaše zanimanje ima veze sa umetnošću, sportom, obrazovanjem. Izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje važnih ugovora.
Ljubav: Pred vama je period ispunjen raznim uzbuđenjima i promenama na emotivnom planu koje, pre svega, mogu osetiti predstavnici prve dekade vašeg znaka. Pozicije ljubavnih planeta i Sunca mogu vam doneti probleme u komunikaciji sa partnerom, ukoliko zbog posla češće budete razdvojeni od njega.

Zdravlje: Manje se nervirajte.

BIK:

Posao: U prvoj polovini nedelje može doci do proširenje saradnje sa strancima, naročito iz prekookeanskih zemalja. Očekuje vas iznenađenje, odnosno veći novčani dobitak. Jedna Škorpija ponudiće vam saradnju pod uslovima koji će vam gotovo u potpunosti odgovarati. Osoba koja ceni vaše kvalitete i poznaje način na koji radite to će vam na neki način i pokazati.

Ljubav: Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi, možete doći u sukob sa partnerom koji neće imati dovoljno razumevanja za neke vaše predloge u vezi sa načinom zajedničkog života. Slobodni Bikovi će tokom cele nedelje biti veoma popularni, omiljeni u društvu i na meti interesovanja suprotnog pola.

Zdravlje: Glavobolja.

BLIZANCI:

Posao: Mogućnost obnavljanja saradnje sa jednim Ovnom ili Lavom. Budite oprezni moguci su problemi sa konkurencijom. U drugoj polovini nedelje očekuje vas putovanje koje vam se u svakom pogledu može isplatiti.

Ljubav: Moguca je sumnja u vašeg partnera, zato što sve više vremena provodite na poslu. Mlađa osoba koju poznajete preko posla pokušaće da privuče vašu pažnju. Na nekom koncertu, predstavi ili sportskoj tribini, predstoji vam susret sa jednom Vagom ili Vodolijom.

Zdravlje: Oprez u saobraćaju.

RAK:

Posao: U drugoj polovini nedelje očekuje vas priznanje za vaš rad, pogotovo ukoliko ste član nekog većeg poslovnog tima. Pozicija Merkura, planete koja simbolizuje intelekt i logiku, donosi mogućnost sklapanja novih poslova sa strancima.

Ljubav: Postoji mogućnost obnavljanja veze ili susreta sa osobom koja vam je nekada bila veoma draga, moguće sa jednom Škorpijom, Rakom ili Jarcem. Ukoliko ste u stalnoj vezi, u drugoj polovini nedelje možete doći u situaciju da posumnjate u partnerovu vernost, naročito ukoliko se radi o jednoj Ribi ili Strelcu.

Zdravlje: Podložnost povredama.

LAV:

Posao: U prvoj polovini nedelje postoji mogućnost uspostavljanja ili obnavljanja saradnje sa strancima, pogotovo ukoliko vaš posao podrazumeva da često putujete. Posle 19. juna čekuje vas bolja finansijska situacija.

Ljubav: Mozete ocekivati otežavajucu situaciju u ljubavi. Ukoliko ste u stalnoj vezi, oko 21. juna mogući su sukobi i rasprave sa stalnim partnerom, naročito ukoliko se radi o jednoj Vodoliji ili Vagi.

Zdravlje: Nervoza.

DEVICA:

Posao: Do kraja nedelje postoji mogućnost proširenja saradnje sa inostranim partnerima. Vaš vladalac Merkur, ukazuje na mogućnost sklapanja dogovora o nekom novom poslovnom aranžmanu.

Ljubav: Mogucnost ljubavnog susreta u tajnosti sa nekim vodenim ili vatrenim znakom. Oko 18. juna, na nekom romantičnom mestu predstoji vam poznanstvo sa jednom Ribom, koje bi moglo da preraste u nešto više.

Zdravlje: Smanjite obroke.

VAGA:

Posao: Na nekom poslovnom putu možete upoznati stranca ili osobu koja radi za strance. Taj susret mogao bi da utiče na mnoge vaše životne planove. Krajem nedelje posebno obratite pažnju na odnos sa saradnicima, ukoliko želite da ostvarite ono što želite. Podrška stiže od Bika, Vage ili Riba.

Ljubav: Oko 19. juna, na nekom javnom skupu nagoveštava susret sa nekim vazdusnim znakom. Ako ste u vezi, probleme koje niste resili u prethodnom periodu stvaraju vam poteskoce.

Zdravlje: Bolovi u donjem delu stomaka.

ŠKORPIJA:

Posao: Moguce su nove poslovne šanse, ali ipak sve zavisi od vaše spremnosti da se upustite u neke nove poslove. Od 20 juna. krece poboljsanje finansija.

Ljubav: Bice mnogo novih, interesantnih susreta. Osoba koja je starija od vas, moguće jedna Riba ili Rak, verovatno će imati veliki uticaj na vaš emotivni život, pogotovo ukoliko je poznajete preko posla. Ukoliko ste mladi, vašu pažnju pokušaće da privuče jedna vrlo ambiciozna osoba.

Zdravlje: Nazeb.

STRELAC:

Posao: Predstoji  vam mogućnost napredovanja, posebno ako sarađujete sa strancima. Ukoliko ste mladi, možete dobiti stipendiju za stručno usavršavanje u inostranstvu. Izbegavajte konflikte sa pretpostavljenima, pogotovo ukoliko se radi o osobi rođenoj u znaku Riba.

Ljubav: Iako se već neko vreme ne možete pohvaliti zadovoljavajućim ljubavnim životom, to je svakako bolje od ulaska u vezu s nekim ko vam ne odgovara, naročito ukoliko je u pitanju jedan Ovan ili Blizanac koji pokušava da privuče vašu pažnju. Vama je potrebna sloboda izbora i donošenja odluka, a ne neko ko će imati želju da vas kontroliše.

Zdravlje: Reuma.

JARAC:

Posao: Ulazite u period koji bi za vas mogao da bude veoma značajan na poslovnom planu. Od 21. juna, trebalo bi da imate uspeh kroz dogovore sa strancima, ali i osobama iz drugih zemalja ili gradova. Predstoji vam poboljšanje finansijske situacije i mogućnost saradnje sa nekim s kim ste proteklih godina imali dobru saradnju.

Ljubav: Postoji mogućnost obnavljanja veze sa starom simpatijom ili osobom koju ste donedavno smatrali prijateljem, a koja će pokazati veće interesovanje za vas.

Zdravlje: Uzimajte više vitamina.

VODOLIJA:

Posao: Tokom ove nedelje ocekujte otežavajucu situaciju na poslu. U prvoj polovini nedelje izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje važnih ugovora. Ipak od 20. juna, uspeh očekuje one predstavnike vašeg znaka koji se bave umetnošću, naukom ili farmacijom.

Ljubav: Ocekujte nepovoljnu situaciju u ljubavi, a naročito u vašem domu i porodici. Ukoliko ste u vezi s nekim ko nije slobodan, a viđate se preko posla, budite oprezniji kako ne biste sebe doveli u neku neprijatnu situaciju.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

RIBE:

Posao: Postoji mogućnost da obnovite saradnju sa nekadašnjim poslovnim partnerima i saradnicima. Trebalo bi da budete strpljiviji kada je u pitanju naplata nekih starih potraživanja.

Ljubav: Od 19. juna, očekuju vas prijatni zajednički trenuci sa partnerom. A, ukoliko ste mladi, verovatno ćete sa partnerom planirati zajednički život.

Zdravlje: Podložni ste povredama.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale