LJUBAVNI HOROSKOP ZA LETO 2017: Romansa za Strelca na odmoru, Rak konačno preboljeva bivšu ljubav, Ribe se fatalno zaljubljuju krajem jula

Ljubavni horoskop za leto 2017: Jarac će ovog leta imati toliko strastvenih susreta da mu se savetuje da obezbedi zalihe kondoma. Ovan će imati vrlo uzbudljivo leto dok će Ribe biti preplavljene emocijama
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Ovan

Na vašu sreću, Venera ulazi u vašu kuću ljubavi od 5. juna do 8. oktobra što znači da ćete imati vrlo, vrlo uzbudljivo leto. Pripremite se za zaigrane, strastvene i romantične susrete ovog leta, ali pazite – ne verujte svakome. Početkom avgusta moguće su drame u vašim ljubavnim odnosima pa pripazite kako reagujete.

Odlično ćete se osećati ovog leta, zato se nemojte iznenaditi ako padnete na hipstere ili šminkere, uglavnom suprotnost onome što inače birate. Opustite se i prepustite. Sredinom avgusta saznaćete važne vesti.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Lav, Strelac, Vodolija

Zaobiđite: Rakove, Jarce, Ribe

Bik

Ovog leta vas čeka sve ono u čemu najviše uživate – laganini odmor. Ako ste u vezi, jun će biti odličan za napredak vaše veze i zajednička uživanja. To je takođe i odlično vreme ako želite da svoju polovinu predstavite roditeljima ili je čak povedete na porodično druženje.

Ako niste u vezi, pažnju će vam privući dečko ili devojka iz susedstva. U julu vas očekuje moguća zaljubljenost s nekim s kim ste već neko vreme prijatelj. Budite otvoreni prema mogućnostima.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Devica, Ribe, Škorpija, Jarac

Zaobiđite: Lava, Vodoliju, Ovna

Blizanci

Ovog leta ćete imati nultu toleranciju na gluposti, frajere i ribe koji vole da “orkestriraju” i sa strane te na lažne priče i izgovore. To će vas lišiti svih drama u ljubavnim odnosima. Bićete u zavodljivom raspoloženju do 21. juna. U avgustu su moguća previranja i nesporazumi u odnosima. Ali jahaćete na romantičnom talasu do kraja jula, nakon čega će se i strasti malo smiriti, a odnos uozbiljiti.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Vaga, Vodolija, Ovan, Strelac

Zaobiđite: Device, Ribe, Bika

Rak

Dobre vesti za vas! Ovo leto je idealno da prebolite bivšu ljubav. Zvezde su savršeno poravnane, a Mars je u vašoj kući od 24. jula do 8. avgusta što znači da ćete biti ekstra privlačni suprotnom polu. Zato ne trošite uzalud svoje vreme i energiju na bivše već se usmerite na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Škorpija, Ribe, Bik

Zaobiđite: Vagu, Ovna, Blizance

Lav

Venera je gotovo celo leto u Lavu zato budite spremni na vruće pozive sa svih strana. Ako već niste u vezi, bolje se nemojte vezati za nekoga u ovom razdoblju. Krajem avgusta moguć je iznenadan povratak “Onog/One koja je nestala”. Osećaćete se odlično celo leto i želećete da imate slobodne večeri za sve moguće dejtove na koje će vas pozivati.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Strelac, Ovan, Blizanci

Zaobiđite: Škorpiju, Bika, Raka

Devica

Nažalost, ovo nije vaša godina za ljubav. Ali s druge strane, vaša finansijska slika će se značajno popraviti. Letni flert mogao bi da preraste u nešto više u oktobru ako ostanete smireni i ne budete dizali nervozu previše. Krajem jula i početkom avgusta imate više šansi za upoznavanje novih ljudi.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Jarac, Bik, Rak

Zaobiđite: Strelca, Blizance, Lava

Vaga

Moguće su romanse ovog leta, ali dignite lestvicu. Ako ima više od 30. godina i nema svoj stan (kupljen ili iznajmljen), nije za vas. Vage u vezi mogle bi da se često svađaju, ali to je zbog posloženosti zvezda koje će vas činiti nervoznima. Potrebno vam je vreme da se posvetite sebi i odmarate. Krajem avgusta vaša veza ući će u novu, stabilnu fazu kojoj ste i stremili.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Vodolija, Blizanci, Lav

Zaobiđite: Jarca, Raka, Vagu

Škorpija

Bićete fokusirani više na karijeru nego na ljubav ovog leta. Takođe ćete biti skloniji romansi s nekim koga već znate nego upoznavanju novih ljudi. Treba vam neko ko će vam biti dobar oslonac s obzirom na sve što trenutno prolazite u životu. Ako ste u vezi, pravićete velike planove i to za sledećih pet godina. Radite ono što osećate da treba, a krajem avgusta otvaraju vam se opcije za moguća venčanja i planiranje beba.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Ribe, Rak, Devica

Zaobiđite: Vodoliju, Lava, Vagu

Strelac

Trenutno ste više fokusirani na druženja s prijateljima nego na romantični život. Ako ste sami trenutno, za vas je i bolje da ostane tako. Ali čuvajte se muškaraca iz društva – u jednog biste mogli da se jako zaljubite. Kako god izabrali, samo se klonite nekoga ko će biti preterano ljubomoran ili zahtevan kada vi odlučite da provedete vreme sami sa svojim društvom.

Moguće su ljubavi i na godišnjem odmoru. To bi za vas moglo biti idealno jer znate da će uskoro završiti pa ćete moći da se prepustite bez obaveza. Ako ostanete u vezi koja potraje i tokom avgusta, čuvajte se. Krajem avgusta Venera ulazi retrogradno što bi moglo rezultirati vašim ispadom ljubomore bez puno konkretnih razloga.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Ovan, Lav, Vage

Zaobiđite: Ribe, Devicu, Škorpiju

Jarac

Biće ovo vrlo vruće i napaljujuće leto za vas. Nabavite dovoljne zalihe kondoma. Ali krajem jula i početkom avgusta mogli biste da prolazite kroz čudno razdoblje, kada ćete se osećati i privlačno i usamljeno što neće biti dobra kombinacija.

Ne požurujte veze bez obzira koliko seks bio dobar. Oko 10. avgusta ćete se smiriti i razbistriće vam se pogled na vaš odnos. Još jednom – zaštite se. Nabavite dovoljno kondoma jer postoji opasnost od zaraze polnim bolestima.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Bik, Devica, Škorpija

Zaobiđite: Ovna, Vagu, Strelca

Vodolija

Ovog leta biće vam loše od stare ljubavi i želećete promenu. Suprotnost bi ovih meseci zaista mogla da vas privuče. Ako ste inače ludi za hipsterima, pokušajte s nekim ko ima posao, visoke devojke zamenite niskima… Idite na dejt pa ćete videti šta vam odgovara. Eksperimentišite.

Pun mesec krajem jula daće vam hrabrosti pa ćete se s više rizika pa bi mogli i da naglo otputujete. Mogli bi otputovati i sami, a zvezde pokazuju da je ovo razdoblje idealno za vašu verziju “Jedi, moli, voli”.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Blizance, Vagu, Strelca

Zaobiđite: Bika, Škorpiju, Raka

Ribe

Bićete totalno ludi ovog leta, odlično raspoloženi, romantični i zavodljivi. Krajem jula upoznaćete nekoga i terorisaćete ga svojom romantikom i nežnošću sledeća tri meseca. Bićete privlačni poput magneta suprotnom polu, ali vi ćete biti razigrani i s lakoćom ih odbijati jer ste svoje srce već rezervisali za nekog drugog. Oko 10. avgusta osetićete snažnu potrebu za veridbom. Moguće je da ćete upoznati nekoga za vreme volontiranja ili neke druge dobrotvorne aktivnosti.

Znakovi koje možete da odvedete kod mame: Raka, Škorpiju, Jarca

Zaobiđite: Blizance, Stelca, Vodoliju

Izvor : 24sata

Zithromax for sale