Nedeljni horoskop od 12.3. do 19.3. 2017.:

 

Priredila astrolog Ana Savović

OVAN:
POSAO:Prevelika napetost na poslu,čeka vas dosta toga.Morate da imate bolju saradnju sa osobama u okruženju i autoritetima.novac vas očekuje sredinom nedelje.
LJUBAV:Emotivno ste zadovoljni.Partner vas prati i sluša vaše savete.Samo napred,vi ste veliki organizator.Slobodni Ovnovi mogu očekivati od utorka zanimljivo poznanstvo.
ZDRAVLJE:Pazite na pritisak.

BIK:
POSAO:Novac krajem nedelje,treba vam ubrzanje,spori ste.
LJUBAV:Slobodni Bikovi moraju da se obuzdaju.Na sve strane poznanstva,a ništa konkretno da se desi.Koristite vašu harizmu,istrajnost i dobru procenu.Bikovi u vezi imaju lep period posebno ako su na odmoru.Promena mesta boravka pojačava raspoloženje u vezi.
ZDRAVLJE:Česte alergije grla.

BLIZANCI:
POSAO:Dobar period za sve pripadnike znaka.Novi projekti i početak saradnje sa jednom Vagom koja može da unapredi posao.
LJUBAV:Potrudite se više,oslobodite svoju dobru energiju.Iskoristite ovu plodnu nedelju.
ZDRAVLJE:Nervoza i česta nesanica.

 

RAK:
POSAO:Opterećeni ste previše privatnim poslom.Potrebno je da se opustite kako bi vam krenulo.Stvarate nesvesne blokade sami sebi.Novac od četvrtka.
LJUBAV:Interesantan period za sve koji su usamljeni.Poziv od osobe koja je već bila sa vama.Popravite karmu prošlosti.Rakovi u braku ili vezi mogu da očekuju poklon od drage osobe.
ZDRAVLJE:Osetljiv stomak i žuč.

LAV:
POSAO:Teška nedelja.Loša komunikacja.Prevelika napetost.Prijatelj vam pomaže od sredine nedelje,dobijate nov posao,nova nada za novi početak.
LJUBAV:Sreda i četvrtak mogu biti teži dani,ali strast je vaše oružje kojim pobeđujete nesuglasice u ljubavi.Slobodni imaju šansu za poznanstvom od srede sa osobom koja radi poslove vezane za trgovinu,turizam.
ZDRAVLJE:Pad raspoloženja.

DEVICA:
POSAO:Imate period koji morate da pretrpite.Niste raspoloženi,ali prijatelj će vam pomoći oko zarade.Novi posao ili završetak onog što ste započeli biće regulisani tokom nedelje.Pokažite više volje i optimizma.
LJUBAV:Sačekajte kraj nedelje,sprema vam se iznenađenje.
ZDRAVLJE:Treba da posetite doktora,vi ste neko ko mora da vodi računa o svom zdravlju.Potrebno kretanje.

VAGA:
POSAO:Vi sve možete kada se pokrenete.Sam početak nedelje donosi dinamiku na poslu i samom kontaktu sa ljudima,što vam pomaže da se pokažete u pravom svetlu i uspete u svojoj nameri.Novac vam stiže tokom cele nedelje,u zavisnosti posla kojim se bavite,po malo.
LJUBAV:Niste sami,to je najvažnije za jednu Vagu.Kraj nedelje vam može biti malo zatvoren energetski za emociju,ali sve dane imate dobre za ljubav.
ZDRAVLJE:Manje alkohola.

ŠKORPIJA:
POSAO:Uspevate da izađete iz krize i dobijate nove poslove ukoliko ste bili bez istog.Zaposlenima je savet da imaju bolju komunikaciju sa saradnicima,pojačana nervoza.
LJUBAV:Imate dovoljno snage da jednoj Devici kažete koliko vam je stalo do nje.Opustite se i pokažite svoju strast,svoju moć.
ZDRAVLJE:Možete imati manju upalu,infekciju.

STRELAC:
POSAO:Puni ste ideja i energije.Nemate tenziju,posebno pred kraj nedelje kada vas čeka novac i nov plan za dalji napredak.Pomoć imate od Škorpije,Vage ili Bika.
LJUBAV:Vi ste neko ko zna da uživa i svoj život lepo organizujete.Prava emocija će već doći.Oni koji su u vezi idealan period da odu na izlet ili par dana na planinu.
ZDRAVLJE:Važan je način ishrane,skloni ste gojenju.

JARAC:
POSAO:Isčekujete jedan poziv osobe koja je rođena u znaku Ribe,Škorpija ili Vaga.Sa njima treba da napravite dobru saradnju jer će vam dalje biti važno za posao i novac.Dobar period već od utorka.
LJUBAV:Neko se plaši da vam izjavi ljubav.Pokrenite vi prvi korak,potrebno je.Osoba ili je neiskusna dovoljno za vaše standarde ili previše zaljubljena.
ZDRAVLJE:Preterana iscrpljenost daje pad imuniteta.

VODOLIJA:
POSAO:Mesec u Vagi vam može doneti dobru saradnju sa saradnicima tokom početka nedelje.Imaćete kraći put koji obećava veću zaradu ili bar ugovor koji će omogućiti dobru zaradu.
LJUBAV:Mogućnost tajne ljubavi,ali neće trajati dugo.Savet da se previše ne opuštate i ne idealizujete,to samo izazov.
ZDRAVLJE:Vremenske prilike mogu da vam poremete pritisak i raspoloženje.

RIBE:
POSAO:Prezaposlenost.Morate da se odmorite.Preterujete u radu.Nije vam potrebno.Imate dobar posao od četvrtka koji može da zadovolji vaše kriterijume.
LJUBAV:Usamljeni imaju dobru nedelju za izlaske i poznastvo koje obećava.Oni koji su u vezi muči ljubomora,ali bez razloga.
ZDRAVLJE:Potrebno je da se krećete.Iskoristite lepo i sunčano vreme.

Priredila astrolog Ana Savović

Zithromax for sale