Dnevni izvestaj za 10. mart 2017. godine

Mesec je u znaku Lava, Mars iz vatrenog Ovna prelazi u znak Bika, pa ovaj vikend iskoristite za odmor i leskarenje, druzenje sa prijateljima i nikako ne propustite zabavu i izlaske.
Mars u Biku donosi novu energiju, kada zelite da se odmorite od predhodnih obaveza, kada zelite da usporite i povucete se, nedostajace vam zelja za dokazivanjem i borbom. Prepusticete se svojim licnim zadovoljstvima i hedonizmu. Takodje ovo ce biti i uspesan period sto se finansija tice, posebno ako se bavite trgovinom, bankarstvom i ekonomijom.
Brinucete o svom izgledu, zelecete da promenite nesto na sebi, bilo da li je to nova frizura ili boja kose, zelecete da castite sebe novim cipelama, garderobom, sminkom ili nakitom. Osecate se mocno i zelite da sijate.
Nalazite se u sjajnoj formi i stalo vam je da se predstavite u skoro savrsenom svetlu pred osobom koja vam se dopada. Delujete snalazljivo ili zavodljivo i umete da sarmirate svoju okolinu. Ljubavnu srecu je moguce ostvariti uz odgovarajuceg ili ocaravajuceg partnera koga mozete upoznati na nekoj zabavi, koncertu, bioskopu ili pozoristu. Prijace vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednicki zivot, momenti romantike i uzavrelih strasti.
Ako ste mladi ili slobodni, predstoje vam zanimljivi kontakti. Zablistacete u ljubavnoj romansi, prizeljkujete vezu sa jednom zanimljivom i nesvakidasnjom osobom u znaku Bika ili Vage.
Moguci su problemi sa krvnim pritiskom i bolovi u ledjima. Moguci su problemi sa kilazom. Bavite se fizickom aktivnoscu.
”Dok zivis, budi ziv.” – Johan Volfgang fon Gete

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale