Nedeljni horoskop od 11.9. do 18.9.2016.

Još jedna nedelja sunčanog septembra je pred nama. Dani suncem obasjanim, a noći pune iznenađenja. Pravo Miholjsko leto, za neke najlepše godišnje doba. Šta kažu zvezde kome ova nedelja donosi dobit, a kome novu ljubav?

Nedeljni horoskop ja za vas izradila naš astrolog ANA SAVOVIĆ. Za detaljne analize obratite joj se ovde.

 

 

 

Nedeljni horoskop od 11.9. do 18.9.2016.:Ovan
Posao : Ukoliko ste bili strpljivi i postepeno otvarali jedna po jedna vrata uspeha, sada bi mogli doneti važnu i mudru odluku, potpisati značajan ugovor, postići konačan dogovor. Važan je i kontakt koji ostvarite sa uniformisanom osobom.Svakako da vam je novac naklonjen, pa koristite sve prilike koje vam nadolaze.

Ljubav : Ovaj optimizam i sigurnost koju u sebi osećate, pozitivno vas gura napred. Mnogo ste racionalniji u vezi ili braku, kao i pri izboru novog partnera. Spremni ste i da čekate povoljan momenat, koji nećete propustiti. Ako ste već dugo usamljeni, igrom sudbine dolazite u kontakt sa osobom koja je staložena, odmerena u svemu, a vama će posvetiti veliku pažnju. Iako vi volite da pokrećete ljubavna dešavanja, sada prepustite partneru da sve organizuje na svoj način. Samo ga pratite, sreća je tu pred vama. Uniformisan partner, koji kao da se sve više udaljava od vas, neočekivano će vas kontaktirati preko nekoga. Ovo nije završena priča, sada sledi nastavak. Ljubav je moguća i na putu, kao i fakultetu.

Zdravlje :Potrebno vam je više odmora i sna.
Nedeljni horoskop od 11.9. do 18.9.2016.:Bik
Posao : Nepredviđene okolnosti ili neočekivan susret, na vas će delovati kao budilnik. Sve ono što vam je unosilo nemir, nesigurnost,nestaje u trenutku. Nešto sasvim novo vam se dešava i jasno usmerava. Sada bi trebali da budete brži nego uobičajeno i uhvatite taj povoljni momenat koji je pred vama. Preporod. Više ste skloni ka štednji nego trošenju novca.

Ljubav : Ovu nedelju će okarakterisati spajanja. Ulazak u brak, zajednički život ili vam se ostvarujetu ljubavna očekivanja kroz novu vezu, kao i obnovu stare ljubavi. Ne dozvolite da vas želja za pomirenjem navede da sami nešto preduzmete. Budite strpljivi i čekajte. Partner će se sam pokrenuti, a do konačnog susreta dolazi preko neke vama bliske osobe. Do sredine nedelje, nova ljubavna priča, kreće tokom večeri. Partner je u svemu odmeren, pažljiv, daje značaja sitnim pažnjama. Upravo će vas ove osobine osvojiti. Originalni optimista, koji voli da se hvali, ponovo se pojavljuje u vašem društvu. Ukoliko mu sada date šansu, pokazaće vam svoju najbolju stranu. Vikend bi mogao doneti ljubomorne reakcije, koje je preporučljivo držati pod kontrolom.

Zdravlje : Osetljiva tačka su vam stomak i uši. Prihvatite ozbiljno ovakve probleme, ako vam se pojave.
Nedeljni horoskop od 11.9. do 18.9.2016.:Blizanci
Posao : Čvrsto se držite svojih stavova, ali ne kroz svađu i nadmetanje. Sa što manje komentara, kroz konkretne izjave, sačuvaćete svoju poziciju. Preporučljiva je ista reakcija, ako bi vam neko ko je na višoj poziciji od vas, uputio javne kritike. Sada ste u prilici da se do kraja izborite za sebe i lične ciljeve. Moguca je prodaja nekretnine.

Ljubav : Da bi došli do najboljih rešenja u vezi ili braku, neophodno je da se prilagodite partneru. Prisutan je uticaj koji vas opominje da ne preterujete u svojim zahtevima. Veza koja je tek u začetku, a partner često putuje, ili prihvatite to kao neminovnosti ili odustanite na vreme. Tajna veza vam donosi realniju sliku o odnosima u braku. Vreme je da dobro razmislite, ko je vaša sreća i oslonac. Sa mlađim ili mladolikim partnerom, očekuje vas buran provod, moguća su i zajednička putovanja… ali samo to. Dok stariji partner, omogućava mnogo više, ali kroz vreme. Devica će vas podstaći da drugačije gledate na život, kao i ljubavne odnose. Ako uspete da održite svoja obećanja, ovaj partner bi vas mogao usrećiti i svakom smislu.

Zdravlje : Budite pažljivi u domu, moglo bi doći do povrede pri hodanju po mokrim pločicama.
Nedeljni horoskop od 11.9. do 18.9.2016.:Rak
Posao : Ušli ste u period koji najavljuje promene na poslu ili je ovde priča o dobijanju posla preko uticajne muške osobe. Ako imate mogućnost da birate između dve varijante, budite praktični i nepristrasni. U vama samima je došlo do izvesnih promena. Menjate dosadašnja interesovanja i planove u pozitivnom smislu.

Ljubav : Sreća i zadovoljstvo u braku. Novi planovi unose radost u odnose. U vezama u kojima je bilo većih objektivnih prepreka, kroz konačni dogovor sa partnerom, dolazite do stabilnog rešenja. Omogućen je i ulazak u zajednički život. Dolazak novog šefa, pokrenuće veliku naklonost među vama. Ovde tek sledi nastavak priče. Svu organizaciju prepustite šefu, mogli bi zajedno otići na službeni put ili važan sastanak.Vaš odnos se pokreće na mestu izvan poslovnog prostora. Na javnom mestu, moglo bi doći do prijatnog poznanstva sa jednim Jarcem. Ovo bi za vas bio pun pogodak. Budite oprezni u novim kontaktima do kojih dolazite preko društvenih mreža. Partner iz inostranstva, trenutno nije u mogućnosti da ispuni ono što vam je obećao. Što ne znači da neće.

Zdravlje : Ako imate sklonosti ka određenoj hrani, načinu ishrane koji vam ne prija, sigurno ćete imati stomačnih tegoba.
Nedeljni horoskop od 11.9. do 18.9.2016.:Lav
Posao : Lavovi su opušteni i zadovoljni sobom. Sve im nekako ide na ruku, naročito kada je karijera u pitanju. Osećaju izraženu naklonost od strane saradnika, a poslovne ciljeve lako ostvaruju. Ovde leži i jedna mala zamka. U neočekivanom momentu bi moglo doći do informacije ili ponude. Ostavite da sve prenoći, kako ne bi napravili kardinalnu grešku.Imate sreće i sa novcem.

Ljubav : Simpatije koje su pokrenute na radnom mestu, ove nedelje su u nekom vidu zastoja. Možda je partner na službenom putu ili ste u potpunoj nemogućnosti da nešto pokrenete, da dođe do susreta, početka.Prilagodite se trenutnoj situaciji, već iduća nedelja obećava lepša i lakša ostvarenja i planove. U slučaju da vam se dopada osoba sa kojom postoji značajna razlika u godinama, a to nikako ne možete prihvatiti, ne udaljavajte se i ne zatvarajte sva vrata za sobom. Vremenom ćete se prilagoditi, pošto partner poseduje obilje kvaliteta, koji su za vas bitni. Slobodnim Lavovima prilazi iznenada jedna romanticna osoba koja je konacno skupila hrabrost da vam pridje,obostrana ljubav na prvi pogled.Odlicno uklapanje sa Lavom,Srelcem ili Ovnom.

Zdravlje : Samo budite odmereni u svim vidovima uživanja. Alkohol vam se ne preporučuje.
Nedeljni horoskop od 11.9. do 18.9.2016.:Devica
Posao : Napokon nalazite sklad između želja i mogućnosti. Spremni ste da odbacite sve ono što vas u bilo kom smislu usporava u dnevnim poslovnim aktivnostima. Više se orkećete ka sebi. Ne rasipate svoju energiju na sve one oko vas koji su konstantno od vas tražili, očekivali nešto… Ponovo ste potpuno svoji.

Ljubav : Bitne ljubavne priče bi trebali da privodite kraju. Da li krećete u novu vezu sa starom simpatijom, planirate ulazak u zajednički život ili se definitivno udaljavate od partnera.Dok nekome budete pružali pomoć u svakodnevnim obavezama, lako bi mogli doći u kontakt sa uniformisanom osobom, koja bi vas osvojila na prvi pogled. U mnogo čemu ste podudarni, što vas i spaja. Sticajem okolnosti, preko mlađe osobe dolazite u kontakt sa nekim ko je stariji od vas, a dolazi iz inostranstva. U ovakvom kontaktu vas očekuju povremena viđanja. Vreme radi za vas dvoje. Vikend bi vam mogao doneti neodlučnost. U isto vreme bi dobili poziv od novog i bivšeg partnera. Budite iskreni sami prema sebi i u tom skladu se opredelite.

Zdravlje : Mogući su problemi sa cirkulacijom u nogama od kolena pa na niže ili neudobnom obućom.
Nedeljni horoskop od 11.9. do 18.9.2016.:Vaga
Posao : Ne uzdajte se mnogo u obećanja uticajne osobe. Mnogo više obećava nego što može ili želi da ispunu. Sve što ste očekivali od te osobe, samo će vam se namestiti. Sigurno će vam se dati druga šansa, ako ne ove nedelje, onda uskoro. Neplaniran službeni put, kakav ste već imali od juna ove godine. Ukoliko pružate podršku, pomoć osobi kojoj je to potrebno, ostvarićete i drugi priliv novca.

Ljubav : U braku ili vezi dolazi do poboljšanja odnosa. Napušta vas nesigurnost i nepoverenje prema partneru. Samo ne bi trebali da se vraćate na staru temu, koja je vaše odnose dovela do usijanja. Velike su mogućnosti da na javnom mestu dođe do kontakta sa javnom ličnošću, sa nekim ko je vrlo uspešan. Ako se radi o nekome ko često putuje ili dolazi iz inostranstva, najverovatnije je zauzetPri prvom susretu dolazi do burne pozitivne reakcije. U ovakvu vezu ulazite munjevito, sa puno zanosa i zadovoljstva. Dok partner koji je tek izašao iz duge veze ili braka, ozbiljno prihvata vaš odnos. Poznanstvo do koga dolazi na putovanju ili preko bliskog rođaka, mogalo bi pokrenuti vašu tačku sreće. Samo je potrebno da vi prepoznate svoju sreću u toj osobi.

Zdravlje : Moguće su jake alrgijske reakcije. Alkohol vam se definitivno ne preporučuje.
Nedeljni horoskop od 11.9. do 18.9.2016.:Škorpija
Posao : Razgovorom sa članovima uže porodice, rešavate bitne dileme vezane za poslovnu budućnost. Spremnost na odricanje, naporan rad u korist ambicija, donosi sjajna ostvarenja. Ako ste u prethodnom periodu išli na službeni put ili kraći period boravili u inostranstvu, ponovo vam se otvaraju ovakve mogućnosti. Ne preporučuje vam se da nekome pozajmljujete novac.

Ljubav : Neobjašnjiva unutrašnja sila vas vuče ka starim prijateljim,mestima na koja ste nekad izlazili sa zadovoljstvom. Preko starog društva vam se omogućavaju nova poznanstva sa više potpuno različitih osoba. Stariju osobu ne krasi velika lepota. Zato poseduje neodoljiv šarm. Ovakav partner bi vam u mnogo čemu odgovarao. Dok neko ko je sportski građen ili se u tom stilu oblači, verovatno nosi uniform, deluje vam mnogo primamljivije. To je samo prvi utisak. Kroz nastavak druženja, videćete ga sasvim drugačijim očima. Vrlo je zahtevan, spor i vidno dosadan, bez ideja, lako ne prihvata promene.Zauzet partner bi vam samo zakomplikovao život. A ukoliko ste u tajnoj vezi sa zauzetom osobom, ne verujte svemu što vam obećava.

Zdravlje : Višak energije koji osećate, usmerite ka pozitivnim aktivnostima.
Nedeljni horoskop od 11.9. do 18.9.2016.:Strelac
Posao : Kada krenete na posao, sve probleme ostavite kod kuće. Ova nedelja zahteva pojačanu koncentraciju na radnom mestu. Ako su u toku veće promene u firmi u kojoj ste zaposleni, kroz promene vam je omogućeno vraćanje pozicije na kojoj ste već jednom bili. Do viših ciljeva možete doći preko svog šefa ili dobrih investicija.Neće biti dugog čekanja, neka nagrada vas očekuje. Možda ste baš vi planirani za odlazak na službeni put.

Ljubav : Maksimalna opreznost se zahteva u tajnim vezama, kako bi izbegli neprijatnosti, pa čak i skandal. Ulazak u vezu sa zauzetom osobom iz vašeg komšiluka, samo bi vam zakomplikovalo život i donelo razočarenje. Preporčuje vam se veća opreznost pri izboru budućeg partnera. Sve ono što vam je nejasno, nedefinisano, kroz novi kontakt, upozorava vas na neiskrenost suprotne strane. Ljubavna priča koja kreće tajno, s tim da je partner slobodan, vodi vas u trajne emocije koje će biti adekvatno uzvraćene. Dostojanstvena i ozbiljna osoba, sa kojom radite, otvorenije će vam pokazati svoje emocije. Sve se dešavan na većem skupu, možda seminaru.Ovaj kontakt bi pozitivno delovao na emotivni i poslovni život.

Zdravlje : Pri većim aktivnostima, ponašajte se u skladu sa svojim godinama i fizičkim mogućnostima.
Nedeljni horoskop od 11.9. do 18.9.2016.:Jarac
Posao : Kolega koji je značajno stariji od vas, uticaće na postizanje dogovora o promeni radnog mesta ili pri rešavanju problema koji već dugo traju. Želja za brzim uspehom je trenutno neostvariva. Ponuđene poslovne promene, koje vam u prvom momentu mogu delovati sjajno, za sada nisu dobro rešenje za vas. Ponovo će vam se vratiti sjajne prilike koje donose novac. Ne preporučuju vam se igre na sreću.

Ljubav : Sva vaša pažnja usmerena je ka ljubavnom životu. I sami se dobro osećate, pošto vas duži period prati sreća na ovom polju. Gde god da se pojavite, ostavljate dobar utisak, a udvaranja su znatno pojačana. Za pravo čudo, lako ulazite u nova poznanstva i otvoreniji ste za ljubav i zabavu. Još uvek ste izbirljivi kada je u pitanju odluka o ulasku u novu vezu. Velikodušna osoba, spremna da se odrekne svojih plaova zbog vas, je ono što tražite. Na fakultetu, seminaru, putovanju… mogli bi upoznati takvu osobu. Stariji partner bi u vama probudio duboke emocije i potrebu da se prilagođavate. U ovom odnosu bi ljubomora mogla stvarati probleme. Do udaljavanja bračnog partnera, moglo bi doći ukoliko imate prevelika očekivanja.

Zdravlje : Objektivnost u žejama i trenutnim fizičkim mogućnostima, štiti vas od bilo kakvih zdravstvenih teškoća.
Nedeljni horoskop od 11.9. do 18.9.2016.:Vodolija
Posao: Jupiter vas trenutno štiti od bilo kakvih problema i komplikacija na radnom mestu. Šta više omogućava vam obnovu kontakta sa uticajnim osobama iz prošlosti, koje bi mogle povoljno uticati na ostvarenje ambicija. Ljubaznost, moral i pravednost, donose željena ostvarenja, na lakši način.Stalne kombinacije i pritajene brige u vezi finansijske situacije, neprimetno vas napuštaju. Precenjivanje trenutnih dešavanja, samo će vam doneti razočaranje. Budite strpljviji. Ne zaboravite, tek ste ušli u period koji vam omogućava situacije koje dolaze neplanirano, i donose bolju, ali ne sjajnu zaradu.

Ljubav: Susret na javnom mestu, pokreće komunikaciju sa bivšim partnerom. Obnova veze bi mogla doneti mnogo skladnije odnose. S tim da je potrebno strpljenje. Ovo je početak kontakta, koje najavljuje pomirenje. Plemenita, otmena i obrazovana osoba, koja je na vas ostavila snažan utisak u prethodnom periodu, ponovo se povremeno pojavljuje u vašem poslovnom okruženju. Ukoliko dođe do poslovne saradnje, svi su izgledi da ste našli pravu osobu za sebe. Bićete prinuđeni da se obratite uniformisanoj osobi, koja ne odustaje od vas. Kako ste prinuđeni na češći kontakt, mogli bi doći do mnogo lepšeg mišljenja, pa i simpatija. Tajna veza će povoljno uticati na sva polja života. Za vikend su moguća sva prijatna iznenađenja od jedne Škorpije.

Zdravlje : Osetljivi su vam zubi, kičma i zglobovi.
Nedeljni horoskop od 11.9. do 18.9.2016.:Ribe
Posao : Sa dozom rezerve prihvatite šefova obećanja ili neke druge uticajne osobe. Ukoliko ste sa tom osobom u emotivnoj vezi, tek iz drugog, trećeg pokušaja, moglo bi doći do ostvarenja obećanja. Neka dobra rešenja bi mogla u momentu da iskrsnu, a na vama je da što brže odlučite i uvatite svoju sreću. Ukoliko se brzo uklopite u neke nove okolnosti, mogućnosti… na vrlo lak način bi mogli doći do pristojne zarade. Ovakva situacija bi mogla povremeno da se ponavlja. Putovanja ili kontakt sa inostranstvom, donosi trajno dobru zaradu. Ako ste u nekim većim problemima, podršku očekujte od najbližeg prijatelja.

Ljubav : Početak nedelje bi mogao da vam donese mnogo više obaveza, koje bi obavljali van doma. Kroz takve aktivnosti, do srede bi mogli doći do neočekivanog poznanstva sa uniformisanom osobom, koja će vam u datom momentu ponuditi svoju pomoć. Ova veza bi vam vratila samopouzdanje, naročito ako ste nedavno ostavljeni. Mlađa osoba, koju ste već imali prilike da upoznate ili vidite na mestu zabave, ove nedelje će vam prići na vama prihvatljiv način. Kao i uvek imate više mogućnosti za pokretanje nove veze. S tim da sada imate mnogo bolji izbor, nego inače. Povratak iz daljine, neke vama izuzetno drage osobe, doneće vam neizrecivu sreću. Do susreta dolazi u večernjim časovima, na mestu zabave u blizini vode. Sigurno je da se kući nećete vratiti sami.

Zdravlje : Budite odmereni u piću, naročito noću. Mogli bi sebi napraviti veći problem, a pri tom potrošiti sav novac koji imate.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale