Natal poznatih: Marta Keler

Marta Keler je rodjena 2.4.1976. u Kikindi. U znaku je vatrenog Ovna, podznak je u Raku, a Mesec u Biku.

Sunce u Ovnu govori da je Marta vrlo strastvena, energicna, impulsivna, buntovna, slobodoumna, entuzijasta, odvažna, samouverena, zabavna, cak i tvrdoglava, temperamentna, prkosna. Neustrašivi i prirodni je vođa, rođena da bude na čelu grupe – svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je pokrenuti sve ljude oko sebe, dati im ideju i energiju za pokretanje novih projekata i kreativni naboj.

 

Uvek se veseli novim izazovima pa je ranoranilac koji jedva čeka započeti novi dan i videti šta će joj on doneti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je preći na novi izazov pre nego sto je prethodni završila do kraja.

 

Mesec u Biku Marti daruje mnoge umetnicke sklonosti posebno za glumu i pevanje, zato sto Bik vlada grlom i glasom. Muzika je opusta i relaksira, ona joj pospesuje mastu i imaginaciju.

Marta je vrlo osećajna osoba, nežna, romantična, topla, šarmantna, odgovorna, jako vezana za porodicu i u kući dominantna. Uporna je i istrajna, postojana, voli praktične rezultate i jako tvrdoglava. Posesivna je i pomalo konzervativna. Hoće je sve sto je materijalno,pa su moguci i cesti novcani dobici. Ima uspeha u poslovima sa javnošću, jer je svet prihvata takvom kakva je ona zapravo. Jaka harizma, individualnost i originalnost privlaci mase.

Podznak u emotivnom Raku govori da je Marti jako razvijena mašta, da voli svoju porodicu, bitna joj je komunikacija, ima razumevanja za okolinu i bližnje i karakteriše je dosta dobro pamćenje. Poseduje jaku psihu, voli romantiku i neobične avanture, voli da uživa u putovanjima, posebno sa svojom porodicom.

 

Dobro se prilagođava okolini. Tuđe želje često stavlja ispred svojih, naročito ako su u pitanju bliske osobe, ali je pri tome i veoma posesivna. Izrazito je emotivna, nežna i puna saosećanja. Ima jaku intuiciju, pa često oseća šta druga strana misli ili želi. Ume da bude plašljiva i nesigurna, sve dok im neko ne ugrozi porodicu ili bliske osobe – tada postaje hrabra u odbrani, čak i u napadu, bez obzira kakvoj opasnosti bi se mogla izložiti. Verna je i odana. Prema okolini iskazuje poverenje i toplinu.

 

Podznak u Raku govori da je Marta naklonjena emotivnom vezivanju, nekada i opsesivno, a svom partneru je odana, jer su joj  ljubav, brak i porodica najvažniji u životu. Njena prijateljstva su topla i zaista iskrena.Takodje je naglašen materinski instinkt, kao i ljubav prema prijateljima i ljudima uopšte, a posebno prema deci.

 

U narednoj godini Marti sledi iznenadni uspeh kako u privatnom zivotu,tako i u poslovnom.Neminovna je saradnja sa poznatim stranim kolegama glumcima kao i poznatim rediteljima kao i dobijanje prestizne nagrade za novo filmsko ostvarenje.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale