Natal poznatih : Milan Topalovic Topalko

 

Priredila astrolog Ana Savovic

Milan Topalovic Topalko  je rodjen 27.7.1976. godine,u znaku je vatrenog Lava,sa podznakom u Blizancima,dok je Mesec u emotivnom Raku.

Milan je romantičan, harizmatican, sarmantan i strastven. Ljubavi pridaje velik značaj. Traži poštovanje i ne trpi kritike i sumnjičavost. Mekog je srca i velikodušan prema porodici. Jako voli svoje bliznje, ali od njih traži poštovanje i poslušnost.
Optimista je, svemu daje lični pečat, voli da sam upravlja svojim životom i da samostalno donosi odluke.
Ima velike ambicije, snažnog je duha, vitalan i energičan. Emotivan je i plemenit, otmen, voli ekstravaganciju, da uvek bude u centru pažnje. Hrabar je, fizički jak, izdržljiv, superioran, izuzetno talentovan.
Duhovit je i odan kao prijatelj.

Mesec u Raku govori da Milan može biti vrlo sentimentalan, razdražljiv i neretko veoma lako zaplače kada ge savladaju jake emocije. Veoma je intuitivan i preterano osetljiv na spoljne uticaje.

Podznak u Blizancima govori da je Milan snalazljiv, elokventan i komunikativan, a pri tome je i jako radoznalog i inventivnog duha sa stalnom željom za učenjem. Zabavan je i optimistički nastrojen, voli sve što je novo, ima hobi koji ga ispunjava. Mladolikog je izgleda koji ce zadrzati i u kasnijim godinama. Vrlo je radoznao, zanimljiv kao sagovornik i omiljen je u drustvu. U medjuljudskim odnosima bira da bude sam, nego u losem drustvu ili u drustvu ljudi koji ga ne cene i postuju. Milan ima potrebu za prikupljanjem novih informacija koje proširuju i obogaćuju njegov intelekt.

Tokom naredne 2017. godine Milana ocekuje puno uspeha u daljem poslu i karijeri,kao i rad na novim pesmama, sa novim saradnicima koji ce mu doneti veliki uspeh, koji ce prevazici sve do sada.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale