Natal poznatih: Lenče Kukić

 

Priredila astrolog Ana Savović

Lenče Kukić je rodjena 12.6.1976. godine u Strumici. Sunce je u vazdusnom znaku Blizanaca, Podznak je u Jarcu, a Mesec je takodje u znaku Jarca.

Sunce u Blizancima govori da Lenče voli druženje, putovanja i uvek je otvorena za nove kontakte i poznanstva. Ona voli nova mesta, novu okolinu, nova lica, bilo šta – novo, ali joj se to sviđa sve dok ne počne od nje zahtevati suviše njenog vremena ili pažnje. Ona je takmičarskog duha, uma sposobnog za komunikaciju i razmenjivanje ideja. Hitra je i spretna, radoznala, harizmatična, puna pozitivne energije. U suštini je ona topla duša, saoseća sa drugima. Idealista je, poseduje aktivnu maštu, jakih je intuitivnih sposobnosti. Vrlo je duhovita i šarmantna. Voli biti zaposlena i sve je u stanju dobro obaviti. Gurman je i odlicna domaćica.

Podznak u Jarcu ukazuje da je Lenče veoma ambiciozna osoba i vrlo joj je važan materijani uspeh. Naglašeni su – dostajanstvo, ozbiljnost i marljivost, ali i jednostranost i disciplinovanost. Sa godinama izgleda sve mladje.

Podznak u Jarcu nagoveštava spremnost na veći trud i posvećeniji rad u cilju ostvarenja bolje satisfakcije na poslovnom i finansijskom planu, sto govori da je Lenče veoma ambiciozna, a u teškim situacijama na poslovnom planu moze biti spremna da se hrabro i istrajno bori sa iznenadnim problemima i dodatno, da i u takvim situacijama pronalazi neke nove prilike za postizanje uspeha i da se dodatnim naporima izbori za bolju poziciju na ovom životnom polju. Kada se nađe u komplikovanijim i problematičnijim situacijama oslanja se na svoje iskustvo i trudi se da na najbolji mogući način primeni svoja znanja i svoje sposobnosti. Ona često moze na druge ljude ostavljati utisak smirenosti i disciplinovanosti, a neretko predstavlja i neku vrstu autoriteta mnogima iz svoje okoline. Ne bavi se mišljenjem okoline već je zaokupljena praktičnim delovanjem u cilju rešavanja problema ili ostvarenja uspeha.

Do kraja ove godine Lenče ocekuju koncerti,putovanja,novi projekti i rad na novim pesmama.Takodje je ocekuje veliki uspeh i popularnost kako u Makedoniji,Srbiji i Bosni, tako i u inostranstvu.

Priredila astrolog Ana Savović

Zithromax for sale