HOROSKOP: Ljubavne kombinacije iz pakla, tuga, čemer i jad. Ovi znakovi NIKAKO ne mogu zajedno

Neke priče bolje da nikada ni ne počinju za opšte dobro
Između ovih znakova nesumnjivo postoji privlačnost ali to je jedino što ih veže. Sve ostalo je katastrofa, jer su kao nebo i zemlja. Koliko god da se trude, za njih srećnog kraja nema, samo izgube silno vreme na patnju i komplikacije. Otkrijte koji su to horoskopski parovi koji ni pod tačkom razno ne bi trebalo da ulaze u ljubavni odnos.

Pripremio za vas : Aleksandar Tomić

Ovan sa Blizancima, Devicom i Ribama

Ovnovi vole ljubavne avanture i često znaju da ulete u mnoge bez preteranog razmišljanja. Blizanci i Device im ne odgovaraju jer se stalno svađaju sa njima dok su Ribe previše emotivne za njihov ukus.

Bik sa Strelcem, Ovnom i Blizancima

Bikovi su savršeni za ozbiljnije veze, naravno, kada nađu osobu koja im savršeno odgovara. Ipak, vole i da menjaju partnere dok ne naiđu na onu “pravu”. Bikovi se najmanje slažu sa Ovnovima jer imaju jak karakter pa bi često nastajale svađe, kao i sa Strelčevima i Blizancima.

Blizanci sa Ribama, Rakom i Bikom

Blizance odbijaju predvidive i osobe sa malo ambicije. U tu grupu upravo spadaju Bikovi, Rakovi i Ribe.

Rak sa Ovnom, Blizancima i Strelcem
Rakovi su emotivne i romantične osobe koje vole da se trude oko prave ljubavi. Ne vole egoizam. Uprkos tome što se privlače sa Strelčevima, ne mogu da budu sa njima jer nisu nikad sigurni u njih. Ne ide im ni sa Blizancima.

Lav sa Blizancima, Ribama i Jarčevima

Lava odbijaju osobe koje su negativne i koje stalno brinu o nečemu. Oni žele da osete sigurnost i da uvek budu na prvom mestu svom partneru. Blizanci koji previše razmišljaju, Ribe koje su previše osetljive i emotivne i Jarčevi su znaci sa kojima nikako ne funkcioniše.

Devica sa Vagom i Ovnom

Device su probirljive i pažljivo biraju svoje partnere. Ne vole osobe koje vole da pametuju i pasivni ljudi. Najgore im ide sa Ovnovima, ali i Vagom koja ne zna da prihvati njihovu kritičnost.

Vaga sa Rakom, Škorpijom i Devicom

Vage se ne slažu sa Devicama koje su previše komplikovane za njih, pesimističnim Škorpijama i previše tradicionalnim Rakovima. Takođe ne vole osobe koje lažu i u kojima ne vide poverenje.

Škorpija sa Ovnom i Blizancima

Škorpije su u stalnoj potrazi za vezama u kojima će se osećati ispunjeno u svakom smislu. Sa Ovnovima ne mogu da budu jer se često raspravljaju, Blizancima i Strelčevima jer se ne osećaju sigurno kada su sa njima u vezi.

Strelac sa Bikom i Devicom

Strelčevi ne mogu da budu u vezi sa osobama koje nemaju neki cilj u životu. Najgora kombinacija je sa Bikom koji je previše posesivan, sa Rakom i Devicom koji nikako nisu spontani.

Jarac sa Ovnom, Blizancima i Devicom
Ovnovi su Jarcu lakoverni i nestrpljivi, pa nemogu da budu sa njima, kao ni sa Strelčevima i Blizancima. Jarac u ljubavi izgleda hladno i nepoverljivo jer se na taj način brani od razočarenja.

Vodolija sa Bikom, Rakom i Devicom

Iako se Vodolije lako zaljubljuju, kada su u vezi osećaju se kao da su u kavezu iz koga ne mogu da pobegnu. Ne mogu da budu sa dosadnim ljudima koji su predvidivi. Ne slažu se sa Bikom jer joj ne mogu pružiti stabilnost, sa Rakom – jer im je dosadan i sa Devicom.

Ribe sa Ovnom i Blizancima

Emotivne Ribe traže svog partnera iz snova, a odbijaju ih oni koji su površni i koji nemaju neki cilj. Ne vole agresivne Ovnove, Blizance i Lavove koji znaju da manipulišu njima.

Izvor: zenskimagazin/besnopile

Zithromax for sale