Natal poznatih : Doris Bizetic

Natal poznatih : Doris Bizetic

 

 

 

 

Doris Bizetic rodjena je 23.8.1985. godine u Beogradu.U znaku je Lava,podznak je u Skorpiji,a Mesec u Strelcu.

Podznak u Skorpiji donosi joj izuzetnu harizmu,magnetsku privlacnost,uticaj na masu ljudi.Prosto ne mozete a da je ne primetite u gomili ljudi.Saturn u prvom polju po stavu i razmisljanjima cini je starijom nego sto u stvari jeste.Mesec i Uran takodje u prvom polju u znaku Strelca donose joj veliku slavu i popularnost posebno u umetnosti,narocito muzici,kojoj je ona donela svoje inovativne,revolucionarne ideje.

Uran u Strelcu donosi joj originalnost i puno novih ideja.Doris moze biti pokretac novih muzickih pravaca.

Neptun u drugom polju govori da je Doris umetnicka dusa i da voli da sakuplja umetnicke predmete i antikvitete.

Doris je jako je emotivna,melanholicna i nostalgicna.Energicna je osoba,detaljista,analiticar,borbena,voli da istera sve na cistinu i veliki je borac za pravdu.Brzo menja raspolozenja.

Brzo uci,zeljna je znanja,voli da putuje.Vise joj prija zivot u inostranstvu,posebno u prekookeanskim zemljama,lako se uklapa u bilo kojoj sredini da se nalazi.Privlace je strane kulture i religije.

Sunce u 10. polju na fiksnoj zvezdi Regulus govori o velikoj popularnosti ,neverovatnom uspehu u karijeri.Rodjena je da bude vodja.

Tokom ove godine sledi uspeh u poslu i karijeri,rad na novim projektima,i velika popularnost kako u zemlji tako i u inostranstvu.

U toku godine vise ce se fokusirati na porodicu,posto je jako vezana za svoje najblize.Takodje naglaseno je polje prijateljstva i putovanja.Puno ce putovati,upoznace razne ljude,ostvariti vrlo znacajne kontakte i prosiriti prijateljstva.Takodje je moguc uspeh kroz neku organizaciju,udruzenje i sl.

Priredila astrolog Ana Savovic

inner_ana

klikni_ostali

 

 

Leave a Reply

Zithromax for sale