Natal poznatih: Boris Bizetic

Natal poznatih: Boris Bizetic

 

 

 

 

Boris Bizetic je rodjen 28.11.1950. godine u Beogradu.U znaku je Strelca,sa podznakom koji je takodje u znaku Strelca,sa Mesecom u znaku Raka.

 

Mars u Jarcu u prvom polju govori da je Boris vrlo istrajna,uporna,energicna osoba.Stalno je u pokretu,nije osoba od rizika,vec tezi stabilnosti.Puno radi i sve sto gradi,gradi na cvrstim temeljima korak po korak.Vezan je za svoju porodicu,vrlo je emotivan i umetnicka dusa.Svestran je,duhovit,ljude brzo nasmeje,ima puno prijatelja koji ga prosto obozavaju,i vrlo cene kao osobu,zbog njegove surove iskrenosti,humanosti i zelje da pomaze drugima.

 

Borisa privlace neobicni,tajansveni ljudi,razlicite religije,i sve sto je neobicno i nesvakidasnje.Jupiter u drugom polju u Vodoliji daruje puno talenata,posebno za muziku,pisanje i glumu.Inspiraciju nalazi svuda oko sebe.Ima jako razvijenu intuiciju i snove koji se cesto realizuju i na javi.

 

Venera koja se nalazi na fiksnoj zvezdi Antares u znaku Strelca Borisu donosi pocasti,slavu,uspeh,dobru srecu i nagrade u poslu i karijeri,posebno za muziku.

 

Osoba je koja voli puno da radi,da uci,ima jaku zelju za novim saznanjima,naglasena je velika kreativnost i radoznalost.

 

U toku ove godine rad na novim projektima,posebno u oblasti muzike,bice puno romanticnih tekstova,a posebno ce se izdvojiti pesma sa karakteristicnim zenskim imenom,koja ce biti veliki hit.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

inner_ana

klikni_ostali

 

Leave a Reply

Zithromax for sale