Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za septembar 2017. godine

Mesečni horoskop za finansije u septembru 2017. godine biće obeležen povratkom retrogradnog Merkura u direktan hod!
Pripremio: Aleksandar Tomić
Ovan

Septembar je povoljan mesec za profesionalni život Ovnova. Kroz kuću posla Ovna prolazi Sunce (do 22. septembra), Mars (kreće 5. septembra) i Merkur (nakon 8. septembra). Najvažnije od svega, nakon retrogradnog kretanja koje je trajalo oko tri nedelje, Merkur, vladar kuće posla Ovna, nastavlja direktnim hodom 5. septembra. To će zahtevati dosta truda i zalaganja da se stvari reorganizuju prema potrebama i težnjama. Ovo nije nimalo lak period. Suočićete se sa zamkama, greškama i predrasudama, sa zbunjujućim okolnostima i poteškoćama s koncentracijom. Sve to uzrokovaće opozicija prethodno spomenutih planeta s Neptunom. Uprkos tome, vi možete postići puno i samo vam treba dovoljno budnosti i opreza kako biste ostvarili trajne rezultate. Posle prve dve dekade, finansijska situacija biće najbolja.

Bik

Povoljan aspekt koji Venera (vladar kuće posla Bika) pravi u prvoj dekadi septembra 2017. godine sa Saturnom (vladarem kuće karijere) i s Jupiterom (smeštenim u kući posla) govori o postignućima i uspehu, s pozitivnim ishodima, posebno kada se radi o novcu i investiranju. Porodica će vam pomoći. Ako stvari pogledate iz druge perspektive, septembar je dobar za sve što ima veze s kreativnošću, promocijom, prezentacijom, talentom i donosi vam prilike da se istaknete. S vremena na vreme posao vam donosi zadovoljstvo ili će vam izgledati kao dečja igra, ali postoje situacije kada će ljubavna situacija uticati na vaš posao ili čak na novčanik!

Blizanci

Tokom septembra 2017. godine, Sunce, Mars (vladar kuće posla Blizanaca), Merkur i Venera prolaze kroz kuću koja je odgovorna za nekretnine, terene, dvorišta i slično. Vreme je za gradnju, uređenje prostora, čišćenje ili investiranje. Neki Blizanci biće zainteresovani za poljoprivredu, vrtlarstvo, vinogradarstvo, drugi će se zainteresovati za istoriju, arheologiju i druga polja koja imaju veze s prošlošću. Posla će biti puno. U poslednjoj dekadi meseca rezultati će biti vidljivi i veća je mogućnost ostvarenja uspeha. Merkur kreće direktnim hodom i pokreće stvari. Prve dve dekade donose vam nova poznanstva i zaradu kroz suradnje, kupce, klijente, korisnike.

Rak

Glavni kvaliteti Rakova tokom septembra 2017. godine su mudrost, sposobnost kalkulacija, sortiranja, pronalaska važnih informacija, u skladu s položajem Marsa u kući karijere Raka. Presudnu ulogu imaće komunikacija, bez obzira na to da li se radi o pisanoj ili izgovorenoj reči (prezentacije, održavanje govora, pregovori i slično). Poslovne obaveze uključuju putovanja i niz sastanaka. U prve dve dekade septembra novac neće biti upitan, jer se Venera nalazi u kući novca Raka. Mogli biste imati više nego što vam je potrebno, možda ćete primiti novčani poklon. U zadnjoj dekadi oni koji se bave s nekretninama, poljoprivredom i izgradnjom imaće sreće.

Lav

S Venerom, vladarem kuće karijere Lava, koja je smeštena u Lavu i pravi pozitivne aspekte, prve dve dekade septembra izgledaju uspešno i donose ugled i dobru kontrolu nad vašim profesionalnim životom. Talasi energije pritiču u kuću novca Lava, kojoj pridonosi i moćno Sunce (koje vlada Lavom), hrabar i poduzetničkog duha Mars i Merkur koji će vam dobro doći kada se radi o komunikaciji i pregovorima. Tokom zadnje dekade septembra vašoj kući novca pridonosi i Venera. Bićete zadovoljni svojom karijerom, koncentrisani na posao i tražićete nove puteve i načine da povećate zaradu ili će vas nešto vući da se upustite u razne finansijske akcije. Da bi na kraju odneli pobedu dobro morate odvagnuti koje su vam opcije.

Devica

Merkur, vladar Device i kuće karijere Device nastavlja direktnim hodom 5. septembra 2017. godine i 8. septembra ulazi u Devicu. To znači da ćete se koncentrirati na ono što morate napraviti. Tokom zadnjih nedelja analizirali ste svoju situaciju i došli do određenih zaključaka i sada ste spremni za ozbiljnu akciju.
Devica napreduje ovog meseca
Sunce, isto tako, smešteno u Devici sve do 20. septembra (i baš je gužva u Devici ovog meseca), daje vam autoritet i više ciljeve. Pod ovakvim astrološkim sklopom vi ćete sigurno napredovati. Venera, vladar kuće novca, biće velikodušna.

Vaga

Prve dve dekade meseca povoljne su za zajedničke aktivnosti, za sve vezano za grupe, udruženja, organizacije i događaje koji uključuju prisustvo puno ljudi. Venera, vladar Vage, nalazi se u 11. kući, u srećnoj kući koja donosi nove mogućnosti, popularnost, podršku, zaštitu i često se dogodi da se neki snovi obistine. Vaša profesionalna postignuća dolaze kroz sreću, šarm i diplomatiju, zato što su Sunce, Mars i Merkur smešteni u sjenovitom području 12. kuće i smanjena je mogućnost da će inicijativa i natjecanje doneti željene rezultate. Ali, Sunce ulazi u Vagu 22. septembra i otvara mogućnosti za ostvarenje ambicija i uspjeha. Što se finansija tiče, pazite s troškovima i budite promišljeni.

Škorpija

5. septembra Merkur kreće direktnim hodom u kući karijere, upravo tamo gde se, 21. avgusta, događa pomrčina. Događaji donose promene i iznenađenja. Ovaj je period povezan s masom i društvom i zato očekujte uključenje u kolektivni projekt ili javni događaj. Mogli bi biti vođa grupe. Tokom septembra sviđaćete se šefovima ili autoritetima i mogli bi imati koristi od svoje bolje polovice ili nekog kome se sviđate. Što se finansija tiče, ovo je dobar period i mogli bi dobiti novčani dar.

Strelac

Septembar je sjajan mesec. Kroz kuću karijere Strelca prolaze Sunce, Mars i vladar te kuće, Merkur. S ovakvom kombinacijom možete postići sjajne stvari. Sunce vam pomaže da postignete bolji ugled, autoritet i da budete na dobrom glasu. Mars zahteva akciju, pokreće vaš preduzetnički i takmičarski duh i želju da dokažete što sve možete. Sunce i Mars donose nove ambicije, moć i utjecaj. Merkur, smešten na idealnom mjestu, donosi nove spoznaje i planove za novitete nakon što izađe iz svog retrogradnog ciklusa, 5. septembra. To znači da ćete dobiti vetar u leđa – i to jak vetar! Dobro upravljajte stvarima i daleko ćete dogurati. Finansijska situacija je dobra.

Jarac

Kroz prve dve decenije rujna 2017. godine Venera, vladar kuće karijere Jarca, nalazi se u financijskoj kući i u dobrom je odnosu sa Saturnom, vladarem Jarca i s Jupiterom, Velikom Srećom, koji se nalazi u vašoj kući karijere. Ovo je dobra kombinacija za posao, može vam donijeti dodatni priliv novca i pomoći da pronađete ono što vam treba da bi napredovali na poslovnom polju. Merkur, vladar kuće posla Jarca, kreće direktnim hodom 5. septembra 2017. godine, sa željom da primeni određene metode koje donose veću efikasnost i veći prihod. U ovom mesecu biće neophodno ili značajnije sve što je povezano s učenjem, duhovnošću, putovanjima, udaljenim saradnjama, kulturom i slično. Uspjeh će biti vidljiviji u zadnjoj dekadi meseca.

Vodolija

Septembar je mesec finansijske prirode. Kroz 8. kuću Vodolije prolaze Sunce, Merkur (vladar te kuće), Mars (vladar kuće karijere Vodolije) i u zadnjoj dekadi Venera i povećava vaš interes za posao, ulaganja i druge ciljeve povezane s novcem. Dosta toga odigraće se kroz finansijske ustanove, povezano s fondovima, sponzorstvom, nasleđem, udelima i slično. Važne su i saradnje, partnerstva ili druge osobe koje će na neki način utiecati na vašu finansijsku situaciju – poput klijenata, finansijskih savetnika i slično. Karijera je automatski povezana sa svim ovim.

Ribe

Kroz prve dve dekade septembra 2017. godine imamo pozitivnu kombinaciju između Venere (smeštena u kući posla Riba), Saturna (smešten u kući karijere Riba) i Jupitera (smešten u finansijskoj kući). Ovaj planetarni sklop dobar je za razvoj poslovanja i produktivnost. Povoljan je period za poduzimanje novih koraka, akciju i da se uz manje napora napravi više, te da sam posao postane prijatniji. Saradnje, partnerstva i timski rad su najvažniji tokom septembra. Septembar vam donosi okolnosti i događaje vezano za ugovore, klijente i konkurse. Odnosi s drugima imat će značajan uticaj na vašu karijeru i priliv novca i zato poradite na odnosima s drugima, učinite ih što više možete prijateljskima.

Izvor: Tarot horoskop

Zithromax for sale