Horoskop-šta nam donosi Pun Mesec u Ribama 6. septembra 2017.

Mesec u Ribama pokazuje osetljivu emotivnu prirodu koja upija misli i osećanja kako drugi osoba tako i ambijenta u kom se nalazi. Psihička ranjivost može prouzrokovati da se mnoge osobe povuku i osame da bi zaštitile svoje emocije.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Mesec će biti u konjukciji sa Neptunom koji je u Ribama što ako imate u svojoj natalnoj karti negativne aspekte koji mogu proizvesti teške psihičke poremećaje i problem sa živcima, dok pozitivan daje veliki senzibilitet,odlične ideje ,neobične interese i svakako se treba sa ovim aspektom čuvati zavodjenja jer se pojedine osobe lako mogu voditi ,razni poroka ,alkohola,droga ,lekova itd…Pojedine osobe baš u ovom aspektu mogu doživeti medijumske sposobnosti ,vrlo povoljno za maštu slikarstvo ,muzičke i pesičke sposobnosti . Pojedine osobe se mogu osećati povredjeno iskompleksirani i stidljivo. Moguće su i nervoze. Mnoga bitna dešavanja se već pokreću 5 Septembra jer Merkur kreće direktno a Mars izlazi iz Lava i kreće u Devicu gde pokreće razne veštine a posebno se pokreće posao sa zanatlijama ,zdravljom i svakodnevnim obavezama. Merkur kreće direktno iz Lava i dolazi u svoje sedište Devicu 10 Septembra gde pokreće analitičan i praktičan um.
ŠTA SVE MOŽETE OČEKIVATI OD PUNOG MESECA U RIBAMA 6 SEPTEMBRA?
OVAN kod vas je naglašeno zdravlje rad sa svime što je vezano za zdravlje pa ako treba da idete na kontrolu kod lekara bilo bi dobro da to uradite. Svakodnevni rad i stres može dati probleme sa nervozom ili neke druge smetnje pa nemojte zanemarivati problem.
BIK vi želite da lepo izgledate da se lepo oblačite da privučete pažnju na sebe posebno kada je jedno od vaše dece u to uključeno. Neke neprijatnost ako ste imali isčezavaju i vi shvatate napokon kako treba da se ponašate.
BLIZANAC vi treba da pripazite zbog konjukcije Mesec Neptun koji stvara pogrešan utisak da nekom nešto ne uradite pogrešno ili ga navedete na to.Može se desiti neizvesna situacija na poslu ili neko maltretiranje sa šefovima. Mogućnost vraćanja nekog problema iz kuće ako je bio prošli mesec.
RAK vama se osvetljavaju mnoge stvari u oblasti znanja ,saznanja ,neke priče koje nemaju bitnost . Instiktivno znate kako da se ponašate da vas svi cene ,vole ,brinu o vama i generalno gledano uživate u odnosima sa ženama.
LAV vama ovaj Pun Mesec dolazi u polje vašeg novca koji vi zaradjujete ili od drugih osoba novac. Mnogi će se pitati da li da prodate nešto svoje da bi imali gotov novac. Svakako sve smetnje i prepreke koje su se stvarale oko vas u poslednje tri nedelje sada se pokreću sa Merkurom i Marsom napred u proizvodnju ili finansije.
DEVICA kod vas se pokreće lićno polje partnera emotivno bi mogli saznati ili otkriti svog tajnog obožavaoca . Neke Device mogu biti žrtve nekih priča koje ne idu sa njima.Pojedine osobe će oklevati da poveruju u fizičku stvarnost koja je ispred vas. Osobe rodjene baš 6 će ipak širom otvoriti oči i poverovati.
VAGA vama se savetuje malo povlačenje da druge osobe ili vi ne osetite neke promene koje vam se nebi svidele. Ako treba da popravite neku vezu onda imate podršku planeta i nemojte vi da budete previše uključeni u sve to. Ne ustručavajte se pitiati ako vam je nešto nejasno da vam ponove.
ŠKORPIJA vi imate mnogo energije i ne preporučuje se da trošite mnogo novca a ne posebno nepromišljeno. Vama su oba znaka harmonična i Ribe i Devica pa se dobro uskladitew sa poslom ,proektima ,vašom decomda nebi došlo usled raštrkanosti do gubitka energije.
STRELAC šta god da vam se dešava već je Merkur krenuo direktno koji će svoje umeće pokazati posle 10 Septembra. Može se od vas tražiti da uradite nešto što vam se neće svideti . Osobe rodjene 4,5,6, će teško podneti zbog Neptuna Meseca i ostali disonantni aspekata . Osećaj nestabilnosti i izgubljenosti.
JARAC vama ovaj Pun Mesec ne donosi neka negativna značenja već naprotiv vama Neptun otvara oči da pomognete vaše bliske i neke sposobnosti se bude. Naglašene su umetničke crte pevanje ,sviranje slikanje itd.
VODOLIJA vama se aktivira finansiski izbor pa može doći u obzir neka prodaja ali i zatezanje zbog ponudjene cene. Neko ko nešto želi da kupi istinski će se pitati da li mu to zaista treba. Vodolije ne spadaju u znak koji okleva ali sada se baš zapitajte ili konsultujte šta prodati a šta kupiti.
RIBE mnoge ribe mogu osetiti nešto u vazduhu što im može dati iluziju ,otrov, ili raskrinkavanje iluzije. Merkur vam može doneti sasvim neočekivane vesti . Vi se trebate štititi od Marsa sredinom meseca . Možete više želeti slatkiša i lepo druženje je pred vama gde ste omiljeni u okruženju.
Pun mesec u sanjarskim Ribama u konjukciji sa Neptunom budi u nama osećaje za dubljim duhovnim spoznajama a Sunce preko puta u Devici daje nam svesnost odgovornost i razum.
U ovom mesecu treba obratiti pažnju na Neptun koji može stvoriti nesporazum, neslaganje ,pogrešne odluke , lažne informacije ,rad iza ledja pa bi bilo najbolje da se sve nekako izbegne ako je moguće!
Izvor: Željka Knežević

Zithromax for sale