Mesečni horoskop za april 2016

Mesečni horoskop za april 2016

Za preciznije tumačenje i za posebna pitanja obratite se našim astrolozima putem SMS-a. Potražite savet na www.astrosavet.net . Pročitajte svoj mesečni horoskop za april 2016

 

horoscope-639126_1920 Ovan

Ovan

Posao

 

Srećan vam rođendan!

April je vaš mesec u svakom pogledu,tako da se celokupna poslovna situacija menja u pozitivnom smeru i ostavlja u zaborav vrlo napetu poslednju sedmicu marta. Dobićete inicijativnu preduzetničku snagui veliku energiju da ostvarite sve što ste zamislili, zahvaljujućiSuncu kojepozitivno deluje iz vaše prve kuće.Od 5. aprila kada Venera kroči u vaš znak,znatno će vam se poboljšatii finansijska situacijaNaoružate se većim strpljenjem, jer su moguća odlaganja i zastoji  u drgoj polovini aprila zbog promene kretanje 40% planeta iz direktnog hoda u retrogradno.

Zaposlene Ovnove imaju pune ruke posla,ali ovoga puta vaše ambicije i upravljačke i organizacione sposobnosti će biti priznate i sledi vam povećanje plate ili boljapozicija u firmi.Čuvajte se da ne brzate  u davanju informacija,  jer izazivete zavist kolega i zato izbegnite bilo kakve tajne razgovore na poslu.

Oni koji se bave politikom dobrim delom mogu da očekuju da će se probiti i ostvariti većinu svojih ambicija.

Ovnovi koji su sportistiili oni koji učestvuju na takmičenjima imaju planetarnu podršku za uspeh i pobedu.

Ljubav

Tokom aprila vi ćete uživati u ljubavnom i društvenom životu na način kakav vi volite. Toliko ste osnaženi, osveženi i blistavi da vam se teško može odoleti. Društveni život i provod će vam se udvostručiti, a harizmatičnost kojomzračite,privlačiće sve više obožavaoca. Očekujte puno flertova, komplimenata,sms poruka i po koju avanturu. Kako vašem karkteru mnogo prijalaskanje,udvaranje ikomplimenti, može se desiti dausled lakomislenosti pogrešitei ljubavnu energiju utrošite na pogrešnom mestu. Budite oprezni da ne povredite nekog ko je mnogo više zaslužio vašu pažnju i ljubav.

Za zauzete Ovnove najvažnije je da uspeju da postignu balans između poslovnih i porodičnih obaveza, gde nikako ne treba da zanemare ljubav prema partneru. Većim delom aprila to ćete i uspevati, jer imate energije i volje za sve. Dobro raspoloženi pokrenućete i partnera tako da će vam se seksualni i ljubavni život obnoviti, a parner će vam ugađati. Imate priliku da se zajedno više krećete i družite sa prijateljima. Oni parovi koji imaju decu uspostaviće razumevanje i skladan odnos sa decom prepun zajedničkih uživanja u igri i zabavi.

Sasvim mladi Ovnovi mogu se  srećno zaljubiti i doživeti prva ljubavna iskustva.

Zdravlje

Mnogi predstavnici važeg znaka vrednuju sebe i svoje zdravlje i svakodnevno negujusvoje telo. Sada mogu da se pohvale odličnom kondicijom i zdravstvenom stanjem.

Tokom celogperioda i sami ćete osećati da imate višak energije i zato vam je potrebno da se fizički istrošite. To će vam omogućiti miran san i regulisati svako nervozno stanje, jerza vas je važno da ste naspavani da bi seregenerisali.

Savet je, da napravite balans između obaveza, užitka i odmora.

Savet_5959_top

horoscope-639127_1920 bull

Bik

Posao

Na poslovnom planu u aprilu održaćete stabilnost i bavićte se višenego obično nadgledanjem poslovai proveravanjem situacije.Intuitivno osećate da treba da pojačate oprez.U prilog vam ide sporije razvijanje događaja,jer tako dobijate na vremenu da dobro razmisllite, pre nego načinite novi poslovni potez.To znači da ćete više vremena potrošiti na planiranje i poslovnu strategiju, nego na aktivne promene. Očekujte odlične finansijske prilive početkom meseca i u poslednjih desetak dana meseca.

Zaposleni ćena poslu vremeprovoditi u proveravanju stare dokumentaciju i završavanju nedovršenih poslova. Mogući su česti sastanci u firmi za koje ćete biti zaduženi za pripremu materijala ili samo govorništvo. Kako ste više nego običnozaintresovani za dalje usavršavanje povoljan je momenat da seupišete na neki zanimljiv kurs.

Ljubav

 Zauzeti i porodični Bikovi i dalje teško podnose komplikovanu emotivnu situaciju nastalu još u predhodnom periodu. Prisutan je osećaj usamljenosti i nezadovoljsta i potrebno vam je dodatna snaga i strpljenje da prebrodite krizni momenat.Nemojte ovo shvatati suviše tragično, jer vremenom će sestvari srediti. Prijao bi vam odmor i ako uspete da se organizujete, promenite strdinu i otiđite na kraći put.

Slobodni Bikovi imaju više prilike da inteviziraju svoj ljubavni život. Upuštaćete se u flertove, a iz toga desiće se i po koja avantura. Oko vas će se vrteti Ovnovi, Device i Škorpije. Najviše vasprivlače tajne vode,ali ne izazivajte sudbinu, jer sasvim je moguće da doživite neprijatnosti.

Ne forsirajte, jer najkorisnije za vas u ovom periodu je dauživajte u druženju i flertui sačekajte svoje vremedase steknu odgovarajući planetarni uslovi za sretnu i pravu ljubav.

Zdravlje

 Možete osetiti tegobe usled emotivnog nezadovoljstva u vidu lakše depresije i poremećenog ritma spavanja. Učestalim negativnim raspoloženjem slabite imunitet i zato ne dozvolite sebi da tonete.

Moguće su problemi sa grlom, glasnim žicama ili tireodnom žljezdom. Među Bikovima ima muzičara i pevača koji posebno treba da se disciplimuju i primene preventivne mere za negu očuvanje glasnih žica I samog grla..

Odgovaralo bi vam da ste više aktiviniI najbolje bi bilo da se upišete na neki od programa u fitnes i sportskim centrima. Časovi joge bi vam pomogli da izbalansirate duh i telo. Boravote što ćesće u prirodi i u dobrom društvu.

Savet je, da sačuvate strpljenje i posvetite se sebi.

Savjet_091810904_top

horoscope-639122_1920 BlizanciBlizanci

Posao

Na poslu se stišala situacija, a i vi ste se na okolnosti prilagodili. Najzad svoje snage koncentrišete na sebe i ličnu korist. Tačno je da vam još uvek nije dozvoljeno da se razmašete koliko bi želeli, ali vašom promućurnošću i planiranim potezima, sitnim koracima napredujete.Držite se zadatih rokova i sve će biti u redu po vas i firmu.

Preduzetnici treba da imaju u vidu, da je na dan Mladog Meseca, ovoga puta 6. aprila, je uvek dobro da se započnu novi posloviili sklope novi ugovori. Obratite pažnju na detalje pri potpisivanju ugovora naročito pred kraj meseca od 28. aprila, kada vaša planeta Merkur, krene retrogradno.

Od 6. aprila do 23.Aprila, očekujte zadovoljavajuči  protok novca i dobre finansijske rezultate.Prednjače profesije vezane za internet, trgovinu i komunikaciju.

Nezaposleni Blizanci su u prilici da dobiju poao.

Ljubav

Blizanci koji su zauzeti, u vezi ili braku,već izvestano vreme prolaze kroz krizni period i osećaju da treba nešto da poprave i promene u svom odnosu sa partnerom.

Prvo je potrebnoda se vratite u kuću i vaše slobodnog vremena provedete u njoj sa partnerom, a zatim da sa potrudite da sa više pažnje oslušnete stvarne potrebe partnera, kako bi znali, šta je to što nedostaje vašem odnosu.Kako je vaša veza ozbiljnije uzdrmana, neće ići lako i brzo, ali vredi se potruditi.

Slobodni Blizanci voleli bi da se zaljube i zanesu, međutim ništa ne rade po tom pitanju. Većinu vremena,naročito u prve dve dekade aprila, provodite u poznatom drštvu,gde je teško moguće da se desi neko iznenađenje. Poslednju dekadu aprila se povlačite iz društva i zabavljate se u kući preko društvenih mreža. Možete ući u simpatičnu komunikaciju sa jednim Ovnom, Škorpijom ili Strelcem.Malaje verovatnoća da će nešto više od toga biti, pogotovo ako ne reagujete brzo, jer već od 28. aprila vaša planeta Merkur krećee retrogradno i brka svaku komunilaciju.

Zdravlje

 Većina Blizanaca prvih dvadesetak dana aprila će iskoristiti da dovede sebe u optimalnu formu. Fizilkom aktivnošću, naročito na otvorenom, sem kondicije i lepe figure poboljšaćete i vaš imunitet. Sasvim odgovarajuća preventiva za nešto komplokovaniji period krajem aprila, kada ste podložniji infekcijama i alregijama.

Starije generacije mogu mučiti kotobolja a ukoliko imate problem sa kukovima vreme je da razmistite i posetite ortopeda.

Savet jeda fokusirate se na sebe i lični intres.

Savet_5959_top

horoscope-644864_1920 RakRak

Posao

Sunce smešteno u znaku Ovna i polju vaše karijere,daje vam snagu da za ovugodini u aprilu dostignete svoj poslovni maksimum. Hrabro iskoristite sve prilike i ponuđene mogućnosti i dokažite svoje veštine i umeće. Vaša prirodna štedljivost i sačuvan novac se sada može oploditi investiranjem u nove izume, inostrane produkte ilinove tehnologije. Finansijski rezultati biće zapanjujuće dobri po vas i vašu firmu.

Zaposlenim Rakovimapredstoje novčana priznanja za dosadašnji uložen trud.Moguć je i premeštaj na bolje i kreativnijeradno mesto, gde se ujedno nudi i veća plata.

Ukoliko se bavite politikom, sve su šanse na vašoj strani i nema sumnje da ćete uspeeti da se dobro plasirate.

Za nezaposlene Rakove spontno se nameštaju srećne okolnosti, koje će doneti priželjkivane prilike.Velike su mogućnosti da dobijete željeni posao i počnete da radite.

Ljubav

Za Rakove koji su u braku ili dužoj vezi situacija se postepeno smiruje. Bez obzira na trzavice početkom meseca i ponavljanje nekih neprijatnih starih obrazaca, vi sada imate više živaca da istolerišete partneru. Najverovatnije je, da će svako gledati svoja poslatokom čitavog meseca.Ipak,naći ćete se u rutinskim obavezama koje će složno funkcionisati. S druge strane, razliku od dosadašnje povučenosti, više ćete se kretati i obilalaziti društvo i kafiće. Druženje i ćaskanje sa prijateljima i poznanicima vas ovoga puta opuštai oslobađa od briga i monotonije u kući.

Rakovi koji traže partnera i ljubav, izaćiće iz svoje ljušture i mnogo više će energije uložiti u tom smislu.Provodićete slobodno vreme u društvu i zabavljati se mnogo češće nego ranije. Sem zabave biće tu i flertovanja iromantičnih udvaranja,a najverovatnije privući će vas neko ko je visokog socijalnog statusa. Vaše podgrejaneemocije ostaju bez velike nade da svojesnovei ostvarite. Međutim slobodni Rakovi koji gaje simpatije prema nekom kolegi ili koleginici, mogu da dožive preokret situacije i da se od simpatije rodi nešto više, odnosno ono što priželjkujete,romantična ljubav.

Zdravlje

Tokom aprila potrudite se da nađete vremena za sebe i svoje lične potrebe,kako bi održali kondicijuidobro zdravlje. Bilo bi više nego korisno da redovno uvedetevežbekomptibilne vašim telesnim potrebama, pogotovo ako radno vreme provode u zatvorenom prostoru ili sa hemikalijama.Dobar izbor za vas su i rekreativni sportovi povezani sa boravkom u prirodi, kao što je biciklizam, planinarenje i trčanje. Regulisanje telesne težine je takođe važan faktor,a za dijetupreporučuje se kao savremeno efikasno sredstvo, hrono dijeta.

Hronični bolesnici mogu imati poznate tegobe vezane za stomak i njegove organe, kao i sa kostima karlice i kukova a ovi simptomi se mogu javiti u drugoj polovini aprila. Ostanite disciplinovanii ponašajte se prema uputstvu lekara i prepisane terapije.

Savet je da se hrabro upustite u nove poslove i da proslavite uspeh.

Savjet_091810904_top

klikni_nastavak

 

 

Leave a Reply

Zithromax for sale