Kako se ponašaju horoskopski znakovi kada se zaljube

KO TRAŽI PUBLIKU, A KO JE LJUBOMORAN:

Kada ih pogodi Amorova strela, neki skrivaju svoje emocije i nije im lako da ih pokažu dok su drugi veoma otvoreni i konstantno pokazuju svoju zaljubljenost.

Ovan

Ovan je vrlo direktan kako u udvaranju tako i kada se se zaljubi. On će voljenoj osobi svakog trenutka davati do znanja koliko je zaljubljen i uvek će se truditi da ih iznenade nekim gestom. Sa njim ćete znati kako stoje stvari, uvek će vrlo otvoreno da iskazuje svoja osećanja. Pošto je vrlo nestrpljiv, teško će prihvatiti da drugoj strani možda treba vremena da se navikne na takve stvari. Sa njim nikada nije dosadno jer će on učiniti sve da usreći voljenu osobu.

Bik

Bik je i po ovom pitanju veoma proračunat. On neće izgubiti glavu zbog zaljubljenosti već pažljivo promisliti kako da impresionira osobu u koju je zaljubljen. Proračunat je, i unapred planira i gleda koliko treba da uloži truda da bi nekog osvojio. Svoja osećanja ne izražava tek tako, ali kada se upusti u osvajanje daje sve od sebe da pridobije voljenu osobu. Čak i ljubav gleda kroz svoj hedonizam u kom se podrazumeva kvalitetna hrana i dobro piće.

Blizanci

Kada se Blizanac zaljubi on to želi da podeli sa celim svetom. Svima daje na znanje kako se oseća, ali to ponekad druga strana može pogrešno da shvati, pa će se povući jer bi čak posumnjala u njegovu iskrenost. Ono što je tačno, jeste da u skladu sa svojom brbljivom prirodom njih usrećuje kada sa drugima pričaju otvoreno o svojim osećanjima. Pogotovo ako su srećno zaljubljeni daće sve od sebe da njihova veza napreduje i da svaki dan bude poseban.

Rak

Rak je jedan od najosećajnijih znakova , ali svoje emocije ne pokazuje tek tako. Tek kada se stvarno zaljubi on će prikriveno i malo po malo odavati svoja osećanja. Svoju privatnost strogo čuva i voli da u intimi izrazi svoje emocije. Međutim, koliko god mu teško bilo da prizna svoja osećanja drugima, ona su kod njega toliko jaka da zrače na veoma uočljiv način.

Lav

Lavu ne predstavlja nikakav problem da iskaže svoja osećanja, ali to mora da bude na vrlo originalan način, jer on u svemu želi da se razlikuje od drugih i da zadivi voljenu osobu. Njemu će itekako imponovati što veča publika oko njega kada izražavaju svoju ljubav. Znaju da usreće voljenu osobu, a ako ih odbije neće tek tako odustati već će se na sve moguće načine truditi da ih osvoje.

Devica

Devica je po ovom pitanju stidljiva i svoju zaljubljenost će iskazati na veoma suptilan način. One će voljenoj osobi to pokazati kada ih izvedu u neki fini restoran ili lep događaj, ali ni tada to neće jasno staviti do znanja. Vrlo lako se zbog njihove prikrivenosti može desiti da dođe do nesporazuma ili da budu pogrešno shvaćene. Kada se nađu u takvoj situaciji oni će biti u stanju da se povuku ili da izigravaju neosvojivu tvrđavu. Zato kod njih uvek obratite pažnju na detalje i suptilne znake koja vam upućuju.

Vaga

Vage su u stanju da potpuno izgube glavu kada se zaljube. One mogu ići i do tog nivoa zavisnosti da svoj život u potpunosti podrede voljenoj osobi. Vaga je najveći šarmer horoskopa i vrlo dobro zna da pridobije osobu koju želi. Ona je skoro uvek zaljubljena i uživa da to pokazuje, kako voljenoj osobi tako i drugima. Njoj jedini problem predstavlja kada je usamljena.

Škorpija

Škorpija sa velikom strašću doživljava svoju zaljubljenost, kod nje su emocije veoma jake i iskrene. Ljubav doživljava veoma ozbiljno i voli da bude dominantna. Dok ne ispipa teren neće svoja osećanja pokazati jasno i glasno, ali čim dobro promisli situaciju uzima stvar u svoje ruke. Ljubomorno će čuvati svog partnera, sve dok to želi, kada je prođu strasti okrenuće se i otići bez ikakvih objašnjenja.

Strelac

Strelac svoju zaljubljenost ističe na veoma zanimljiv i suptilan način. Uživaju da kroz svoje dvosmislene i duhovite izjave izražavaju svoju zaljubljenost. Znaju kako da impresioniraju voljenu osobu i da joj prirede nezaboravne trenutke. Međutim, čim im postane dosadno oni će nestati, a da druga strana toga nije ni svesna pa bi se našla u neobranom grožđu.

Jarac

Jarac na prvi pogled deluje hladno i nepristupačno, ali kada se zaljubi u stanju je sve da učini za voljenu osobu. Njegova osećanja se ne primete tek tako, čak je i nespretan za izražavanje ljubavi, zato treba da zagrebete ispod površine jer su njihova emocije jače nego kod mnogih drugih znakova. Kako su veoma posvećeni poslu i ljubav veoma ozbiljno doživljavaju, najčešće u drugoj polovini života dozvole sebi da se prepuste emocijama.

Vodolija

One će se ponašati vrlo opušteno i nonšalantno dok ne saznaju šta druga strana misli i oseća. Kada shvate da se dopadaju dotičnoj osobi, ljubavna igra im više nije zanimljiva pa izmišljaju nove situacije da priču naprave uzbudljivom. Ni sami nisu sigurni šta žele, nego se bez razmišljanja upuštaju u vezu pa dokle god ima zanimljivosti biće tu. Uživaju da voljenu osobu osvajaju na svoj neobičan način i da ih svakodnevno iznenađuju svojom čudnovatom prirodom.

Ribe

Ribe na najintezivniji način doživljavaju svoje emocije i zaljubljenost. Oni će od svoje ljubavi napraviti najromantičniju priču, sa mnogo detalja koji bi često drugima bili i nerazumljivi. Sklone su i platonskim ljubavima i zaljubljenošću i da sva stanja prožive u svom svetu mašte.

Izvor: Zanimljivostidana

Leave a Reply

Zithromax for sale