Mesečev horoskop za vetar ljubavi: šta nam donosi pun Mesec u Vodoliji (od 16. jula do 14. avgusta 2017. godine

Mesec je u ovom periodu simbol slobode, ljubavne oluje i pozitivnih promena, a evo šta vašem znaku predviđa lunarna astrologija!
Pripremio: Aleksandar Tomić
Premda u dinamičnom Ovnu, druga mesečeva četvrt, 16. jula, ublažiće prodornost, naglost i nestrpljivost naših želja pa ih zameenite odlučnim i praktičnim koracima. Ovan, Lav i Strelac pronaći će kreativna rešenja, čak i preokrenuti tok stvari ako je potrebno da pobede, posebno u ljubavi. Rak, Jarac i Vaga mogu uspešno rešiti neke neugodne odnose i osvojiti ljubav i pohvale.
Prvi od dva uzastopna mlada Meseca u Lavu je 23. jula. Napravite spisak svojih veština i talenata, svega na što ste ponosni. Škorpija, Rak i Ribe svoj talent znaće da pretvore u novac, uz sjajnu poslovnu ideju koju će strastveno razvijati idućih meseci. Bik, Devica i Jarac nadahnuti su za duhovne potrage, psihološke teme i više vremena posvećuju sebi. Blizanci, Vaga i Vodolija talentovani su za odnose s drugim ljudima, za komunikaciju i povezivanje ideja – sad je trenutak da zablistate. Ovan, Lav i Strelac otpuštaju svoje kočnice, igraju se na sve načine da bi nasmejali svoje unutrašnje dete. Budite svoji bez obzira na to što drugi o tome misle!

U prvoj četvrtini u Škorpiji, 30. jula, treba da se rešite viškova, reciklirati i obnoviti se. Škorpija je vodeni znak, pročistite se u vodi! Pospremite ormare i plakare, poklonite viškove. Obnovite se iznutra uz knjigu o samopomoći, otvoreni razgovor s partnerom, prijateljicom ili terapeutom. Uživajte u seksu. Kad uz zahvalnost otpustite sve što vam više nije potrebno, nove će stvari, događaji i ljudi posve lako ući u vaš život.
Uz pun Mesec u Vodoliji, 7. avgusta, odmaknimo se korak unatrag od svega što radimo da bismo bolje videli šta se stvarno događa. Vodolija, Blizanci i Vaga taj će odmak najlakše postići uz meditaciju i jogu. Strelac i Ovan trebaju slobodu kretanja da bi se rešili negativnih misli i podstakli nove ideje. Lav, Škorpija i Bik doživeće a-ha iskustvo koje će ih probuditi. Novim spoznajama menjaju nabolje mnogo toga što ih je mučilo na poslu i kod kuće. Rak, Ribe, Devica i Jarac trebaju da borave što više na otvorenome, dišu duboko, ulovie vetar, provetre svoja pluća, srce i um da bi se rešili rutine koja ih guši.

Izvor: Sensa klub

Zithromax for sale