Horoskop za buđenje ljubavnih strasti: evo kakvu sudbinu donosi Venera u trigonu sa Jupiterom (18. i 19. jul 2017. godine)

Vreme je da probudite maštu i da se slobodno bacite u čistu reku ljubavi koja teče kroz vaš život dok je Venera u trigonu sa Jupiterom i u kvadratu sa Neptunom!
Pripremio: Aleksandar Tomić
Tokom 18. i 19. jula 2017. godine Venera je u trigonu sa Jupiterom i u kvadratu sa Neptunom, a to su dani ljubavi, zaljubljivanja i radosti koje život donosi.
Ovaj 18. jul je divan dan, sa divnim mogućnostima da se doživi nešto zaista dobro. Venera u Blizancima je u trigonu sa Jupiterom u Vagi, dan kada se istina, pravda i ljubav dešavaju lako. Venera u Blizancima donosi dve mogućnosti i dve šanse, jer je u kvadratu sa Neptunom u Ribama. To donosi mogućnost da ulepšano vidimo stvarnost, da posmatramo svet kroz ružičaste naočare. To može biti uzrok i zaljubljivanja, jer ne vidimo osobu onakvu kakva zaista jeste.

Pod ovim tranzitom očekujte veliko zavođenje, ali i obmane ili finansijske prevare. Mesec u Biku u sekstilu sa Neptunom u jutarnjim satima, pojačava osećaj zadovoljstva, uživanja u čulnim ugađanjima, kao što su poljupci, dodiri, zagrljaji i milovanje, kao i ućivanje u hrani i ukusima koje volimo. Za stvaralštvo svih vrsta ovo je pravo vreme. Muzika se tada gotovo oseća, mašta je prisutna i pomaže u svim vidovima stvaranja. Razvijena je intuicija i osećaj za emocije drugih.

Ipak najlepši aspekt Venera u Blizancima u trigonu sa Jupiterom može vam doneti splet okolnosti koji dovode do ljubavne razmene u kojoj ima iskrenosti, lakog i velikodušng pokazivanja osećanja, ili do novih susreta, ljubavnih poznastava i širenje ljubavi u vezama koje već postoje. Optimizam i lepo raspoloženje lako se širi na druge.

Ovo je dan kada možete osetiti u sebi više dobrote i velikodušnosti, zato budite otvoreni da dajete i dobijate. Ovoga puta to će ići lakše. Zato je ovo dan dobitaka, koji će pospešiti i Mesec u Biku, koji povoljno utiče na finansije, posebno oko podneva kada je u trigonu sa Plutonom.
Početak nove ljubavi budi uspomene
To je povoljno vreme da nešto započenete, jer će doći do povoljnih promena, koje donosi Pluton. Očekuje ostvarenje nečega važnog što je podstaknuto jako željom.

Udahnite punim plućima, dopustite sebi danas da doživite nešto lepo. Ako vas drugi ne obraduju, obradujte sami sebe nečim i uživajte u nečemu što vas čini radosnim.

Neki će danas biti skloni avanturama, rizicima, naglim i nepromišljenim postupcima, jer je Mars u kvadratu sa Uranom. Budite pažljivi ako u natalu imate ovaj aspekt, jer postoji mogućnost nezgoda. Adrenalin i razdražljivost su pojačani. Pokušajte da se smirite, da ne reagujete naglo i brzo i da obuzdate ljutnju, jer može da vodi ka sukobima koji nisu laki. Na sreću, dispozitor Marsa, Mesec u Biku, teži miru i sigurnosti, ponekad i inatu, ali tokom većeg dela dana je u dobrim tranzitima.

Najbolji tranziti su oko ponoći i nakon ponoći u prvim satima 19. avgusta kada će biti u sekstilu sa Suncem u Raku, to će doneti skladne odnose i dobro raspoloženje. Tokom 19. avgusta Mesec će u ranim jutarnjim satima od 5 do 7 biti i dalje u sektilu sa Suncem, pa će najviše dobra doneti ranoraniocima. Nakon toga ulazi u sekstil sa Marsom koji je na poslednjem stepenu Raka i tada je bolje nešto da završite, da budete aktivni, ali da ne započinjete nešto važno. Mars je 20. jula u znaku Lava i tada će mnogima doneti olakšanje u porodičnim odnosima i više mogućnosti da energiju koristite na pozitivan način, bilo kroz ljubavne strasti i osvajanja, bilo kroz sportska takmičenja.

Ipak, ovo je jedan dan kada će više biti prisutan faktor sreće koji može povoljno da deluje, ublaži i pomogne dobrim ishodima. Neke će obradovati lepi dobici, pokloni ili ono što je nezamenljivo, osećaj sreće kroz ljubav i prijateljstvo.

Izvor: Astrolog Svetlana Milenković-Filipović

Zithromax for sale