MESEC U JARCU – Emotivna hladnoća,prazan život:

 

Priredila astrolog Ana Savovic

 

RODITELJI: Postoji problem sa jednim od roditelja, tj neslaganje, strogost ili nedostatak oca. Majka nije opisana kao nežna, ali je jaka i ozbiljna.

DOM: Moguće je da ostane u kući i da se brine o svojim roditeljima.

JAVNI ŽIVOT: obično izmili u javnost, donosi popularnost ali i ozloglašenost. Mesec u Jarcu prosto tera čoveka pred masu.

ŽENSKI HOROSKOP: ova žena je retko kada opuštena i intimno naklonjena. Ovaj položaj ukazuje na težak život (velike odgovornosti, mukotrpan rad, velika unutrašnja disciplina). Vrlo se rano osamostali jer ne voli da bude roditeljima na teretu, a u kasnijim godinama se i brine o roditeljima. Detinjstvo je bilo jako teško i zato nije naučila da pokazuje svoje emocije. Ove žene imaju totalno prazan i neispunjen život iako često žive u blagostanju – definitivno su nesretne. Osećaju se prilično usamljene, stalno misle da ih niko ne voli. Sa njom je uvek pustoš jer je melanholična, depresivna, ali je sklona da se puno žrtvuje za one koje voli. Obično ima problema sa trudnoćom, sporo zacece i teško dolazi do trudnoće, odumiranje reproduktivnih organa, prestanak funkcije i problemi sa njima ili ranije prestaje reproduktivna funkcija.

MUŠKI HOROSKOP: ovaj muškarac traži ženu koja je ekonomična i imućna. A često je njegov ideal žena-domaćica. Neretko preko žene dolazi do uspeha. Za muškarca je ova pozicija Meseca vrlo opasna jer isključuje osećanja i postaje uzdržan i hladan u ophodjenju, bezdušan i surov. Na emotivnom planu odgovara mu partnerka tipa Jarac.

 

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale