MESECNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020.

za vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

OVAN: Kada se Merkur pridruži Suncu i preseli se u vatrenog Strelca 1. decembra, vaša komunikacija postaje uzbudljivija i Vi cete biti odvažniji. Imacete potrebu da budete dominatntni. Reci svoj komad. Ispricati šaljiv vic. Sada imate toliko zabavnih nacina da se izrazite!

Strelcevo sunce pravi dobar aspekt ka vašoj maticnoj planeti Mars koji se nalazi u Vasem znaku, vreme je da krenete po zlato. Sada ste izuzetno konkurentni, a vaš moto je: „Ako niste prvi, poslednji ste.“ Zamislite sebe kako stojite visoko na sredini podijuma i prihvatate svoju sjajnu i blistavu prvoplasiranu medalju!

Venera usmerena na novac ulazi 15. decembra u strelca željna uzbudjenja, podsticuci vas da preuzmete neke velike finansijske rizike. Ako se pojavi spontana prilika koja ce se ciniti predobrom za propustiti, ne oklevajte.

Stvari se malo smiruju kada sunce udje u ambicioznog Jarca dvadeset i prvog, a sledecih mesec dana cete vredno raditi dok se fokusirate na svoje dugorocne ciljeve. Šta želite ? Napravite spisak, dvaput ga proverite da li je tacan, a zatim se bacite na posao! Zaokružite datum na kalendaru i obecajte da cete sebi kupiti nešto ako ispoštujete rok. Sada vam najbolje ide sa materijalnim podsticajima.

BIK: Vaši snovi usmeravaju pažnju tokom trigona izmedu vaše vladarice Venere i maglovitog Neptuna 5. decembra, i iako može biti lepo izgubiti se u svetu snova, možda biste želeli da razmislite o tome šta propuštate u stvarnom životu. Kada je vaš sud oblacan, donosite loše odluke koje je tesko popraviti.

Pomracenje mladog meseca i Sunca u suncanom Strelcu cetrnaestog daju vam jos jednu sansu da ipak ispravte neke greške, ali prebrzo delovanje može rezultirati još vecim greškama. Zato polako, uzmite vremena da to uradite kako treba, cemu žurba?

Vaša vladarica Venera sutradan (15.12) se udružuje sa Strelcem, pružajuci vašem ljubavnom životu zabavan mali podsticaj strasti i avanture. Ako ste u stanju da budete otvorenog uma, u narednim nedeljama može vam se dogotiti nesto sto ce Vam promeniti život. Tamo gde ide vaš um, sledi telo.

Ekspanzivni Jupiter ulazi u ekscentricnu Vodoliju 19. decembra, pružajuci vam priliku da proširite svoj društveni krug, možda na neki neobican nacin. Imate postavljene metode kako da radite stvari, ali ne možete da vas ne zaintrigira nešto što nikada ranije niste videli ili cak ni culi. Napredak u tehnologiji sada je apsolutno neverovatan.

BLIZANCI: Komunikativni Merkur, vaša maticna planeta, ulazi u vatreno carstvo Strelca 1. decembra, tako da bi prve tri nedelje u mesecu trebalo da budu uzbudljive u pogledu nacina na koji komunicirate sa ljudima. Imate optimisticna gledišta zasnovana na spontanim razgovorima koje vodite sa nepoznatima, cineci da se radujete svetlijoj buducnosti. Optimizam vam dobro stoji!

Ubrzo nakon petog dolazi suptilni trigon Venera-Neptun koji vas pomalo uvodi u svet snova, posebno kada su u pitanju vaše finansije. Jeste li sigurni da sebi možete priuštiti novi automobil ili skupo umetnicko delo? Vaš vid je sada zamagljen, što nije dobra vest za vaš bankovni racun.

Iscelitelj Hiron krece direktno 15. decembra,i u tom trenutku biste trebali biti spremni za ozbiljnu pretragu duše. Šta vas to najviše muci u poslednje vreme? Ne plašite se dubokog kopanja i ulaska u srž stvari. Predstoje bolji dani kada se suocite sa mracnijim trenucima iz svoje prošlosti.

Sunce se krece od avanturistickog Strelca do odgovornog Jarca dvadeset prvog, signalizirajuci da je vreme da zasucete rukave i obavite pravi posao. Shvatate da što više radite, više cete biti nagradeni.

RAK: Poprilicno cete se opustiti i izaci iz svoje ljuske kada se pricljivi Merkur 1. decembra pridruži Strelcu. Razgovori sa strancima otvaraju vam niz vrlo zanimljivih puteva. Ovaj tranzit ce vas možda odvesti iz vaše zone komfora, ali trenutno je sve u širenju horizonata!

Novo pomracenje i pomracenje Sunca, takode u znaku Strelca, stiže cetrnaestog, i iako postoji opšti osecaj blagostanja oko ove lunacije, nedozvolite da budete ometeni. Treba biti oprezan pri donošenju konacnih odluka o svim vrstama dugorocnih pitanja.

Romanticna Venera 15.12 ulazi u vatreni znak Strelca, unoseci u vaš ljubavni život malo strasti i, da, neizvesnosti. U narednim nedeljama mogli biste doživeti avanturu života, kao i nauciti neke od najbolnijih lekcija ikada.

U vašem emotivnom znaku 29. decembra je pun mesec koji vas podseca da se brinete o sebi. Prošli ste mnogo toga ovog meseca (i godine) i zaista zaslužujete malo ugadjanja. Proslavite neverovatnu žensku mesecevu energiju koja vas sada okružuje.

LAV: Kada se Merkur, planeta koja vodi naše misli i razgovore, 1. decembra preseli iz introvertnog Škorpiona u ekstrovertnog Strelca, napokon možete svetu dati do znanja šta vam je na umu! Ako je tako, sada je vreme!

Deveti decembar donosi kvadrat izmedu vašeg vladara sunca i snenog Neptuna, takodje u strasnom Strelcu. Ovaj aspekt vas tera da zaustavite ono što radite, zastanete na trenutak i razmislite da li ste krenuli u pravom smeru. Hvala Bogu, ovaj aspekt se dešava samo jednom godišnje, jer može pružiti prilicno ozbiljnu sumnji u sebe.

Mladi mesec stiže 14. decembra – da, takodje u znaku vatrenog Strelca! – tako da ne možete ne razmišljati unapred o svim dobrim stvarima koje dolaze. Nepromisljen skok je ipak jedna od najgorih stvari koje biste mogli sada uciniti. Dobro je biti optimista, ali pokušajte da ne racunate na stvari koje se još nisu desile.

Sunce se dvadeset prvog pomera iz Strelca i prelazi u razumnog Jarca, podsecajuci vas na sve stvari koje još uvek nisu precrtane sa vaše godišnje liste do sada. Nema vam puno vremena za ostvarenje ciljeva, ali necete odustati dok to ne ucinite!

DEVICA: Bicete dosta optimisticniji kada se Merkur, vaš vladar, 1. decembra prebaci sa introvertiranog, kontemplativnog Škorpiona na reaktivnog, Strelca. Ako ste umirali da nekom postavite pitanje, ucinite to sada! Razgovori koje imate sada preplavljeni su uzbudenjem. Imati leptire u stomaku znak je da ce se dogoditi nešto neverovatno!

Iscelitelj Hiron ide direktno petnaestog, pružajuci vam šansu za unutrašnji rast. Ako ste dozvoljavali prošlosti da vas spreci da idete napred, sada je vaše vreme da se suocite sa onim bolnim problemima koji su vas sputavali. Budite hrabri!

Ekspanzivni Jupiter sklapa partnerstvo sa prijateljskom, ekscentricnom Vodolijom 19. decembra, a vaša sposobnost licnog povezivanja i profesionalnog povezivanja trebalo bi da se poboljša. Koliko ste spremni da izadete iz zone komfora da biste uspostavili nove kontakte? Tehnologija vam predstavlja svet informacija.

Sunce ostavlja vatrenog Strelca za odgovornijeg Jarca dvadeset prvog, pa ce vam ciljevi biti glavni fokus u narednih mesec dana. Iako se uskoro spremaju odmori, više ste usredsredjeni na posao nego na zabavu ili druženje sa porodicom. Nadamo se da ce vam se isplatiti na duze staze i vredeti ono što morate kratkorocno da žrtvujete.

VAGA: Magicni trigon izmedu romanticne Venere, vaše maticne planete i iluzijama ispunjenog Neptuna 5. decembra može biti divno, sanjarsko vreme. Uhvaceni ste izmedu fantazije i stvarnosti, a vaš um je ispunjen vizijama kakav bi bio život da ste sa savršenim ljubavnikom ili ste dobili na lutriji. Sanjajte veliko, Vage!

Venera prelazi u odvažnog Strelca petnaestog, tako da ste narednih nekoliko nedelja spremni da preuzmete neke prilicno velike rizike u svom ljubavnom i finansijskom sektoru. Postupanje u trenutku može biti uzbudljivo, ali posledice vaših spontanih akcija možda nece biti vidljive neko vreme. Uživajte u svojim avanturama dok traju!

Sunce ulazi u odgovornog Jarca 21. decembra, docekujuci mesec dana napornog rada i obaveza. Ovo je ujedno i najmracniji dan u godini, pa pokušajte da radite brzo da biste sve postigli. Sada se fokusirate na vašu karijeru i zajednicu, ali i vašim voljenima je potrebna pažnja.

Pun mesec u emocionalnom Raku stiže dvadeset i devetog, podsticuci vas da idete gde god vas odvede ženstvena plima. Sada ste okruženi pozitivnom ženskom energijom, pa zaista slušajte savete žena u svom životu. Starija komsinica,mama, baka ili saradnik ima neverovatnu mudrost.

SKORPIJA: Nesigurnost i neizvesnost koju ste imali prekida dobar aspekt izmedju sunca u strelcu i vaseg suvladara Marsa 10. decembra . Vaša snaga sada dostiže nove visine kako vaše samopouzdanje raste. Postoji li neko ko može da se odupre vašem suptilnom magnetizmu? Verovatno ne. Koristite ovo da biste dobili ono što želite pre nego što se magicna energija sa ovog pozitivnog aspekta povuce.

Isceljenje Hirona ide direktno petnaestog, kada cete moci da vratite deo moci za koju osecate da ste je izgubili u prošlosti. Koliko dugo živite sa ovom dubokom povredom? Što je dublje, to ce trebati više vremena da se oporavite.

Sunce ulazi u ozbiljnog Jarca 21. decembra, stavljajuci vašu karijeru na vrh liste prioriteta. Da li želite povišicu? Promociju? Da li još uvek tražite tu savršenu kompaniju ili položaj? Odredite cilj sada sa dostupnim rokom. Ocekujte da cete ozbiljno napredovati u postizanju ovog cilja u roku od mesec dana.

Dvadeset i devetog u Raku cemo imati puni mesec koji vas stavlja u raspoloženje da negujete ljude oko sebe. Ako ste roditelj, držite decu blizu. Ako želite da postanete roditelj, pravo je vreme da zatrudnite ili potražite alternative za usvajanje. I kao i uvek, dobro se brinite o sebi kako biste mogli bolje da se brinete o drugima.

STRELAC: Brbljavi Merkur ulazi u vaš otvoreni znak 1. decembra, tako da cete veci deo meseca biti druželjubivi i verbalno avanturisticki nastrojeni. Volite da razgovarate sa strancima u redu u prodavnici ili zapocinjete nasumicne razgovore sa ljudima na društvenim mrežama. Što je vaš um otvoreniji, to više naucite. A širenje uma kroz komunikaciju sa drugima sada je jedna od vaših omiljenih stvari.

U vašem vatrenom znaku cetrnaestog takodje su mlad mesec i pomracenje Sunca, koji vas stavljaju na put svih vrsta novih ideja. Ovo je sjajno vreme da se kandidujete se za poziciju u politici zajednice ili se prijavite za mrežnog recenzenta i ponudite svoje mišljenje o širokom spektru tema. Koliko god bili dobri u zapocinjanju stvari, medjutim, niste baš sjajni u njihovom završetku!

Venera usmerena na novac takodje se udružuje sa vašim znakom sledeceg dana, pa ce sledece tri nedelje biti sjajno vreme za preuredivanje nekih vaših finansijskih sredstava. Preuzmite rizik. Razmotrite mogucnosti koje drugi ljudi nemaju.

Srecni Jupiter, vaš vladar, ulazi u progresivnu Vodoliju 19. decembra, tako da ce puno vaše srece biti povezano sa vašom spremnošcu da isprobate nove stvari, posebno kada je tehnologija u pitanju. Poklonite svojim prijateljima i clanovima porodice najnovije uredaje i pametne telefone za praznike i gledajte kako im se oci cakle! I zauzvrat ocekujte vrlo dobru karmu.

JARAC: Kombinacija Merkura i otvorenog Strelca pocev od 1. decembra može vam pomoci i licno i profesionalno. Ne plašite se da kažete kako se zaista osecate i imate vrlo zanimljiva mišljenja o širokom spektru tema. Volite da ucite kao deo procesa komunikacije, pa ste i sada otvoreniji za perspektive drugih ljudi.

Hiron ide direktno kroz mocnog Ovna petnaestog, pa se pripremite za neko teško istraživanje duše. Sada postoji veliki potencijal za licni rast ako ste spremni da se suocite sa svojim demonima. Izgledi za suocavanje s bolnim secanjima nisu zabavni, ali neka vas to ne spreci da sada napravite prvi korak. Ucinite to danas, sa hironom kao vasim najvecim navijacem.

Sunce se 21. decembra udružuje sa vašim poslovnim znakom, pa je vreme da se uozbiljite. Sa praznicima koji su odmah iza ugla, ovo je vaša prilika da mnoge stvari precrtate sa liste obaveza, tako da se možete opustiti i uživati u narednim nedeljama. Ne budite previše ponosni i tražite pomoc ako vam je potrebna.

Postoji veza izmedu Jupitera i vaše maticne planete Saturna u Vodoliji dvadeset prvog, što je jedan od najvažnijih aspekata godine. Potencijal za transformaciju je sada ogroman. Potražite vece promene u svim okvirima.

VODOLIJA: Volite razgovarati s ljudima cak i više nego obicno kada se Merkur 1. decembra preseli u Strelca. Volite kontroverzne teme, a tabu diskusije vas oduševljavaju. Postoji li nešto o cemu necete razgovarati? Teško vas je uvrediti narednih nekoliko nedelja dok pokušavate da proširite svoj um!

Kada ekspanzivni Jupiter devetnaestog napusti strogog Jarca za vaš znak, trebali biste poceti da vidite nove mogucnosti za dragocen licni rast. Ne plašite se da izrazite ko ste zaista ili da prihvatite druge koji su „cudni“ ili „drugaciji“. Zapravo, to vas jako privlaci.

Postoji konjukcija Jupiter-Saturn 21. decembra koja se dešava u isto vreme kada se sunce preseli u Jarca. Ova konjukcija, sa obe planete u vašem jedinstvenom znaku, može ublažiti svaki otpor koji možda osecate. Neka vas napredak i transformacija obuzmu poput preko potrebnog tuša koji vas može ocistiti od predrasuda i drugih strahova ili vrsta mržnje.

A kada pun mesec u Raku stigne dvadeset devetog, prigrlite njegovu hranjivu snagu. Posebno vodite racuna o ženama u svom životu koje su vam pomogle da postanete osoba kakva ste danas. Ženska energija koja vas okružuje oseca se toplo i umirujuce.

RIBE: Kada Merkur napusti tajnovite vode Škorpiona i udje u Strelca 1. decembra, možete se malo osloboditi. Niste toliko zabrinuti šta drugi ljudi misle o onome što sada imate da kažete, što je prilicno oslobadajuce. Iskoristite ovu priliku da saznate više o drugim ljudima nego što biste to ucinili obicno.

Trigon izmedu Venere i vaše maticne planete Neptun petog vam omogucava da uživate u svojim seksi sanjarenjima, ali može biti razocaravajuce kada stvari u stvarnom životu ne funkcionišu onako kako ste ih zamislili u glavi. To je loša strana života u svetu fantazija. Zabavno je dok traje.

Venera usredsredena na novac pridružuje se Merkuru spajajuci se sa odvažnim Strelcem 15. decembra, podsticuci vas da preuzmete više finansijskih rizika nego što biste obicno uradili. Ako vam dobra poslovna prilika prede put, razmislite o ulaganju. Sve što ukljucuje visoko obrazovanje, filozofiju ili avanturu treba da donese uspeh!

Mesec je pun u vodenom znaku Raka dvadeset devetog, završavajuci mesec i godinu na emotivnoj noti. Sada cete se osecati najbliže ženama u svom životu i želece da ih negujete onako kako su vas negovale. Nadite nacin da odate pocast ženi koja vam je bila izuzetno važna u životu.

Zithromax for sale