Magični simbol koji te najviše privlači otkriva šta ti je najpotrebnije u životu

Koriste se vekovima u raznim čarobnjačkim ritualima, urezivali u ih talismane itd. I danas se upotrebljavaju, a svaki simbol nas privlači onda kada nam je to najpotrebnije

Simboli su moćan alat za magiju, povezani su s nevidljivim silama i deo su naše podsvesti, otkriva Mystical Raven. Koji vas od ovih šest simbola najviše privlači?

Evo šta to znači:

1. Horusovo oko

Ovo je jedan od najistaknutijih i najčešćih simbola drevnog Egipta. Ako vam je Horusovo oko privuklo najviše pažnje, to pokazuje da je vašoj auri potrebna zaštita, i to odmah.

Šta učiniti: Pozovite svojeg anđela čuvara i tražite savet i pomoć. Takođe, pokušajte da se očistite od negativnih emocija, možda meditacijom.

2. Lavirint
Lavirinti su stvoreni kako bi zaštitili svoje središte. Za ovaj znak možemo reći da pomaže u pronalaženju naše istinske prirode, našeg duhovnog središta. Lavirinti su stvoreni kako bi zavaravali zle sile i demone.

Šta učiniti: Ako ste najpre ugledali lavirint, to pokazuje kako ste se u zadnje vreme verovatno pogubili, izgubili samo sebe. Tome može biti krivac stres, iscrpljujući stil života, zgusnuti raspored… Svakako morate pronaći unutrašnji mir i okrenuti se više duhovnosti.

3. Osti
Osti simbolizuju snažnu božansku patrijarhalnu figuru. To je simbol Šive i Posejdona. Iako je ovaj simbol kroz vreme bio potisnut i demoniziran od strane hršćanskih naroda, on zapravo simbolizuje obilje, blagoslove, božansku dominaciju i čaroban je alat za proterivanje svih strahova.

Ako ste odabrali taj simbol, to pokazuje da bi trebalo da proterate svoje strahove i okrenuti se duhovnosti.

Šta učiniti: Morate pokazati svima oko sebe da se ne bojite. Tek tada ćete biti slobodni i nijedno zlo neće moći da vas dotakne. Koristite moć ostiju za proterivanje strahova.

4. Triskelion
Taj simbol se sastoji od tri spirale koje se međusobno zatvaraju. Inače, broj tri je uvek bio čaroban ili svet. On simbolizuje promene, savladavanje poteškoća, bile one duhovne ili fizičke.

Ukoliko je ovaj simbola vaš izbor, to pokazuje kako vam treba pomoć da bi razbili neke barijere u životu i živeli onako kako zaista želite.

Šta učiniti: Idite negde u prirodu, sednite i upijajte energiju sunca i svega ostalog što vas okružuje. To će vam pomoći da povećate svoju vibraciju.

5. Ouroborus
Ovaj simbol su koristili gnostici, a podsetnik je na karmu i beskrajni kontinuitet vremena vremena-akcije-reakcije.

Ako ste odabrali baš ovaj simbol, to pokazuje da bi trebalo da iskreno pogledate svoju karmu jer ste zarobljeni u beskonačnoj petlji u kojoj se nikada ništa ne menja. A, zašto se ništa ne menja? Zato što vi ništa ne želite da promenite.

Šta učiniti: Sednite i dobro razmislite šta to u životu konstantno radite pogrešno i čime ste nezadovoljni – pa to promenite. Kad napokon razbijete taj negativan krug, tek tada ćete pronaći mir.

6. Skarabej
To su kukci koji iz se pojavljuju živi iz smrti i otpada. Drevni Egipćani su verovali kako skarabeji dolaze iz podzemlja, sa mesta gdje obitavaju mrtvi.

Ovaj simbol je, takođe, povezan s uskrsnućem, ponovnim rođenjem i reinkarnacijom, i vrlo je važan simbol koji se koristi u čarolijama vezanima za zdravlje i dugovečnost. Ako ste odabrali baš ovaj simbol, to znači da vapite za vitalnošću.

Šta učiniti: Morate pronaći način da se napunite pozitivnom energijom. Verovatno bi trebalo da počnete da se zdravije hranite i poradite na urednijem ciklusu spavanja.

Izvor: 24sata

Zithromax for sale