HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL 2019: Ribe okružene udvaračima, Bik se oporavlja od bolne prošlosti, finansijski problemi za Strelca

Horoskop po ciganskim kartama za april 2019: Sudeći prema proricanju Ciganki gatara, pred većinom pripadnika Zodijaka je prilično uzbudljiv mesec. Saznajte šta očekuje vaš znak.

OVAN

PORUKA-POSETA-LJUBOMORA

Ljubav

Za slobodne Ovnove, april donosi lepe dane ispunjene dešavanjima, kontaktima sa suprotnim polom, druženjima. Više osoba će nekako biti „u igri“, bilo da imate više udvarača, ili da je lično vaša zainteresovanost podeljena na par strana. Možete biti i neodlučni, pa baš iz tog razloga i nespremni na neku ozbiljniju priču, ali ćete uživati u priči, u flertovanju, u susretima. Moguće je da se u drugom delu meseca jako zagrejete za nekog ko je dosta stariji od vas ili ko je zauzet. Ovnovi koji su zauzeti će takođe biti „na meti“ suprotnog pola, i nekima od vas će biti teško da budu baš stopostotno verni….

Posao

Očekuje vas mesec u kojem ćete biti dosta u žurbi, sa velikim brojem obaveza, a moguće je da će neki od vas morati da ostaju i nakon radnog vremena ili da nose posao kući. Kolegijalni segment nije bajno postavljen i moguće je da ćete ovde imati nesuglasice i nerazumevanje. No, april je ipak poslovno povoljan jer ćete biti u kontaktu sa velikim brojem ljudi, a neki od njih će biti spremni da vas podrže ili vam pomognu što se vaših ciljeva tiče. Novac će dolaziti i odlaziti, malo „skrešite“ troškove krajem aprila.

Zdravlje

Kod vas je prisutna jedna življa i podsticajnija energija. Mlađi će se uglavnom osećati dosta dobro, dok stariji mogu imati probleme sa ekstremitetima ili urinarnim traktom.

BIK

LJUBAVNIK-SRECA-NEISKRENOST

Ljubav

Ukoliko ste u vezi kojom već duže vreme niste zadovoljni, izgleda da je došao trenutak da dobro razmislite da li vam je tu uopšte mesto. Ako ste u vezi koja je i do sada bila korektna, tokom aprila samo možete dodatno učvrstiti svoju ljubavnu priču. Što se slobodnih tiče, ovaj period vam zaista daje dobre mogućnosti da privučete pravu osobu u svoj život. Ukoliko želite, emocija će vam se svakako dogoditi, a još bolje je što priče započete u ovom periodu mogu imati trajnost i stabilnost. No, neki od vas možda nisu spremni da se upuste u nove ljubavi, jer se još uvek oporavljaju od bolne prošlosti.

Posao

I poslovno je ovo dobar period koji ide na ruku i nezaposlenima, ali i onima koji su već poslovno stabilni. Već prva polovina meseca može doneti i mogućnosti za nove saradnje, ali i za poboljšanje u finansijskom segmentu. Ipak, drugi deo meseca se prikazuje kao nešto komplikovaniji po vas – bićete dosta opterećeni nekim problemima ili u razmišljanju koliko možete da verujete onima koji su oko vas. U tom periodu ne otpočinjite sa novim poslovnim dogovorima, jer će funkcionisati teže nego inače.

Zdravlje

Fizički segment je dosta dobar, mada bi stariji Bikovi mogli imati problema sa varenjem. Ono što vam je pomalo nestabilno jeste mentalni deo, naročito tokom poslednje dekade aprila. Naglašen stres.

BLIZANCI

NEISKRENOST-LJUBAVNICA-PORUKA

Ljubav

Prvi deo meseca je bez nekih većih emotivnih šansi za slobodne, pogotovo za one koji su opterećeni ljubavnom prošlošću. Bićete u nekim tamnim i mračnim mislima, nezadovoljni, osećati se iznevereno i nesigurno. No, tamni oblaci će iznad vas krenuti brzo da se sklanjaju, jer će vaš prirodni optimizam i veselost pobediti. Od drugog dela meseca ponovo ste raspoloženi za ljubav, a pokrenućete se na pravi način u poslednjoj dekadi aprila. Bićete ponovo vi, oni stari – željni dešavanja i ljubavnih dogodovština. Zauzeti će naučiti da je neke stvari bolje prećutati zarad mira u svojim vezama i brakovima.

Posao

Možda ćete početkom aprila biti zabrinuti jer se stvari u poslovnom segmentu neće odvijati kako treba. Neki od vas čak mogu misliti da im je radno mesto ugroženo. Ne brinite, ove teškoće i sumnju ćete uspeti da prevaziđete, jer vam drugi deo aprila nudi nove poslovne šanse koje će se najviše manifestovati kroz nove saradnje i dogovore. Ovaj period je dobar i za nezaposlene Blizance. Što se finansija tiče, ovo je promenljiv mesec za vas, ali što više budemo išli ka njegovom kraju, bićete stabilniji.

Zdravlje

Problemi sa urogenitalnim traktom mogući su i kod starije i kod mlađe generacije. Takođe, imunitet vam je oslobljen, pa će biti prisutne i virusne i bakteriološke infekcije.

RAK

TUGA-KUCA-SVESTENIK

Ljubav

Potrebno je da se i vi i partner maksimalno posvetite i odnosu i jedno drugom, da biste uspešno prevazišli neke otežavajuće okolnosti koje se javljaju tokom aprila meseca. Postojaće situacije koje će testirati vašu vezu, ali to neće poremetiti odnose koji su dovoljno stabilni. Tek poslednja dekada aprila donosi opuštenost i istinsko uživanje u partnerstvu. Što se slobodnih Rakova tiče, ovo je mesec za nekeozbiljne priče. Sada niste spremni za avanturu, za nešto neobavezno – želite stabilne osobe pored sebe na koje možete da računate. Kraj meseca donosi poznanstvo sa jednom ozbiljnom i korektnom osobom.

Posao

Vaše poslovne pozicije su tokom aprila stabilne, ali to ne znači da ćete vi biti zadovoljni trenutnom situacijom. Tražite način da napravite neki veliki korak i promenu i ovo vam se može otvoriti upoznavanjem jedne dosta poslovno jake osobe koja vam može pomoći svojim uticajem ili podrškom. Poznanstva i prijatelji donose vam dobrobit tokom ovog perioda i moći ćete da se oslonite na njih. Što se materijalne situacije tiče, sredinom meseca imaćete pojačane izdatke, ali ostatak aprila je dobar.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora i relaksacije ukoliko ste mlađi pripadnik ovog znaka. Stariji Rakovi bi mogli imati problema sa kičmom i hormonima.

LAV

NEPRIJATELJ-LJUBAVNICA-POSETA

Ljubav

Lavovi u vezama i bračnim zajednicama će morati da posvete više vremena partneru i da se potrude da međusobna komunikacija bude uz razumevanje i poštovanje. Imaćete vas dvoje tokom aprila par ne baš toliko prijatnih situacija, ali uz malo otvorenog razgovora i spremnosti za popuštanje, sve se može rešiti. Što se tiče slobodnih, izgleda mi da će vam neke potpuno druge stvari okupirati pažnju, i da ćete malo vremena moći da posvetite sebi, zabavi, uživanju. Imate predispozicije za flertove, za nova poznanstva i kontakte, ali nešto „tu fali“. Kao da se neće otvoriti mogućnosti za pravu emotivnu priču.

Posao

Prilično naporan mesec je pred vama u kojem ćete često dolaziti do razmimoilaženja sa kolegama i poslovnim saradnicima. Biće vam teško da se usaglasite i tek će treća dekada meseca doneti smirenje i stabilizaciju. Prve dve dekade aprila su vam nepovoljne i u finansijskom smislu, što ne znači da neće biti priliva, već da će vas dugovanja i obaveze dosta opterećivati. Tokom poslednjeg dela aprila slede vam uspesi u dogovorima, otvaranje novih saradnji, a dobar je period i za nezaposlene Lavove.

Zdravlje

U prvom delu meseca budite oprezni jer je naglašena mogućnost povreda. Starijim Lavovima moguće su virusne infekcije. Ostatak meseca je povoljan po pitanju zdravlja.

DEVICA

NADA-PISMO-PORUKA

Ljubav

Zauzete Device će imati pred sobom mesec u kojem će dosta toga planirati sa partnerom, a i ostvariti veliki deo. Slede vam razgovori, dogovori, mnogo otvorenija i konstruktivnija komunikacija. Lako ćete se razumeti, ali i podržavati jedno drugo. Trebali bi da kao par izađete mnogo jači i stabilniji iz aprila. Slobodnima se otvara dosta puteva, pa nije ni čudo što bi mogli započeti komunikaciju sa nekim ko ne živi u njihovom mestu. U svakom slučaju, sledi vam period u kojem ćete biti u pokretu, upoznati nove osobe, a sa nekima od njih ćete poželeti i da ostvarite nešto više. Lep i energetski jak mesec.

Posao

Kao i u ljubavi, i u poslu će biti dosta dešavanja. Istina je da ćete biti dosta zauzeti, da ćete imati mnogo obaveza i ponekad će vam se činiti da radite sto stvari odjednom. Ovakav način funkcionisanja može dovesti do toga da vam pažnja bude rasuta, što je automatski predispozicija za greške i propuste. Potrudite se da u svemu što radite budete maksimalno skoncentrisani da bi izbegli ovakve situacije. Što se finansijskog dela tiče, najbolje će proći oni koji rade sa strancima ili koji često putuju.

Zdravlje

Malo će vas umoriti ovaj mesec, a energetski nećete biti baš najjači u prvoj dekadi. No, zdravstveni segment će biti stabilan, sem nekih povremenih, prolaznih tegoba.

VAGA

CEZNJA-VERNOST-POSETA

Ljubav

Emotivni i bračni segment se polako oporavlja i stabilizuje. Moguće je da ćete shvatiti da vam je sigurnost koju vam pruža partnerstvo zaista na prvom mestu, pa se i potruditi da ispravite propuste i loše situacije iz prethodnog perioda. Neke će se veze dosta uozbiljiti, pa su mogući i važni dogovori i planovi u trećoj dekadi aprila. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu povučeni strašću i jakom željom ući u nešto što će smatrati prolaznom pričom ili avanturom. No, interesantno je da se neki od ovih odnosa mogu pretvoriti u vrlo ozbiljne priče i da vam nisu „došli“ bez razloga….Mesec u kojem ćete uživati.

Posao

April je stabilan poslovni mesec. Doduše, možda će se vaši planovi ili realizacija poslovnih projekata odvijati nešto sporije, ali vi lično ćete biti zadovoljni postignutim. Treća dekada aprila donosi ubrzanje, više dešavanja, više novih poslovnih kontakata. Ovaj vam je period odličan za sve vrste dogovora, ali je ujedno dobar i onima koji su nezaposleni. Što se tiče finansijske situacije, ona bi trebala da bude vrlopovoljna po vas tokom ovog meseca. Planove vezane za radove u kući pokrenite sredinom aprila.

Zdravlje

Mogući su povremeni, ali prolazni problemi sa probavom ili sa kičmom, kostima, zglobovima. Ukoliko se tegobe ponavljaju, posetite lekara.

SKORPIJA

POSETA-KUCA-UDOVAC

Ljubav

Ako ste slobodni, nova poznanstva i mogućnosti za ljubav vas čekaju u komšiluku, sa osobom koju upoznajete na nekom kratkom putovanju, ili na putu do kuće. Bojim se da nekih velikih prilika za provod i zabavu nećete imati tokom aprila jer ćete uglavnom biti usmereni na kuću, posao i obaveze, zato vam emotivne prilike sada samo „rade“ sa osobama koje su negde u vašoj blizini. Što se tiče zauzetih Škorpija, tokom ovog perioda možete ostvariti dobar odnos sa partnerom samo ukoliko se maksimalno posvetite svojoj vezi. Vi i voljena osoba pokazaćete odgovornost i poštovanje jedno prema drugom.

Posao

Naporan poslovni mesec je pred vama. Posebno obratite pažnju na odnos prema svojim obavezama, ali i prema ljudima sa kojima radite, posebno autoritetima. Može doći do nekog zahlađenja u odosu sa onima koji su vam poslovno bitni, zato se potrudite da ispoštujete svoje saradnike. Iako će teškoća biti, vaše poslovne pozicije ostaće tokom ovog perioda stabilne. Što se finansijskog segmenta tiče, prilivi će biti redovni i stabilni, ali vi lično se nećete osećati zadovoljno. Opterećenost troškovima za kuću.

Zdravlje

Hronične tegobe starijim Škorpijama. Prolazni problemi sa kičmom, zglobovima, zubima mlađima. Mogućnosti za povrede.

STRELAC

NESTONOVCA-SRECA-UDOVICA

Ljubav

Postoje neki ukorenjeni problemi između vas i emotivnog partnera koje već duže vreme potiskujete i ne rešavate. Zato nije ni čudo što će se i tokom ovog meseca neke stvari ponavljati, ponovo ćete morati da se bakćete istim temama i pitanjima. Vreme je da na ove loše situacije stavite tačku i nastavite dalje, rasterećeni. Što se tiče onih koji su slobodni, emotivne prilike vam idu preko poslovnog segmenta. Sa ovom osobom možete imati razliku u godinama i komunikacija u početku neće biti učestala, ali kako vreme bude prolazilo, sve više ćete biti zainteresovani jedno za drugo. Ovo može biti ozbiljna priča.

Posao

Vrlo vam je bitna finansijska stabilnost, a u ovaj mesec ulazite sa dosta problema u ovom segmentu. Evidentan je vaš trud i ozbiljnost po pitanju posla, što će svakako rezultovati napredovanjem i poboljšanjem novčane situacije. Za vas je drugi deo meseca vrlo ozbiljan i bitan, jer vam donosi priliku da otpočnete sa jakim poslom ili da napravite dogovor sa ljudima koji su u svom segmentu vrlo jaki. Neko sa kim ste ranije sarađivali, ponovo će se aktivirati i ponuditi vam dogovor o poslovanju.

Zdravlje

Kod hroničnih bolesnika još uvek će biti izražene tegobe, ali u manjoj meri. Mlađi Strelčevi trebali bi da nešto promene u načinu ishrane.

JARAC

PORUKA-CEZNJA-UDOVAC

Ljubav

Vaš emotivni ili bračni partner će pokrenuti neka pitanja koja vam baš i neće odgovarati. Pojedine teme ćete želeti da izbegnete ili prolongirate, ali to neće biti moguće. Tokom prvog dela meseca imaćete manjih problema, ali ćete ih zajedničkim snagama rešiti. Više se posvetite jedno drugom i sve će brzo doći na svoje mesto. Što se tiče slobodnih, neko je istinski zainteresovan za vas i pokušavaće na svaki mogući način da skrene vašu pažnju na sebe. Vi možete u početku biti zatvoreni, ali ovo je osoba koja ne odustaje tako lako i njeni napori će uroditi rezultatima. Počećete da se „otvarate“ polovinom aprila.

Posao

Svaki trenutak svog vremena želećete da posvetite poslu. Ambicije će biti naglašene, a vi uporniji nego ikada do sada. Iako ćete želeti da sve ide brzo, teško je da tempo dešavanja sada može biti takav. Kao da u ovom periodu morate da naučite da čekate i budete strpljivi, ali bez odustajanja. Postojeće saradnje mogu da napreduju polovinom meseca, a ukoliko želite da pokrećete nešto novo, birajte treću dekadu aprila. Što se finansija tiče, prilivima ćete biti zadovoljni, ali će veliki deo novca biti potrošen unapred.

Zdravlje

Sve vezano za koštano – zglobni sistem i dalje će praviti probleme i starijim i mlađim Jarčevima. Naglašene tegobe u lumbalnom delu.

VODOLIJA

NEPRIJATELJ-LJUBAV-POSETA

Ljubav

Slobodnim Vodolijama poslovni segment, ali i segment bliže okoline i svakodnevice donosi ljubavne prilike i to najverovatnije polovinom aprila. Možete se prilično zagrejati za nekog, ali je pitanje da li je to zaista ljubav ili samo strast i hemija. No, šta god da je od ovoga – bitno je da je vama lepo i da uživate, zar ne? Oni koji su u vezama ili bračnim zajednicama imaće povremeno burne i napete trenutke sa voljenom osobom. Iako ste jako vezani jedno za drugo, to vam neće smetati da pokrećete čarke i rasprave, često bez nekih posebnih razloga. No, ovo su kratkotrajni momenti koji neće ugroziti vašu vezu

Posao

Obaveza je mnogo, a vremena je malo. Vi se trudite da postignete sve na vreme, ali izgleda mi da vam ni ljudi ni okolnosti ne idu na ruku i biće jako teško da ispoštujete ono na šta ste se obavezali. No, „gurajte“ kako znate i umete tokom prve polovine aprila, jer se već nakon toga situacija raščišćava i daje vam prostora da se malo opustite. U tom periodu ćete doći u kontakt sa osobama sa kojima možete pokrenuti prave poslovne dogovore. Po pitanju finansija – početak meseca je nestabilan.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede, pa valja biti oprezan i na radnom mestu, kod kuće, ali i u saobraćaju. Energetski – dobro ste.

RIBE

LJUBOMORA-DETE-CEZNJA

Ljubav

Nestabilan I promenljiv odnos sledi Ribama u vezama I brakovima početkom aprila meseca. I vi I partner ste nesigurni, opterećeni I nekim ličnim problemima, ali I sumnjama u vernost druge strane. Na svu sreću, sve ono što vas muči moguće je rešiti I razrešiti polovinom meseca I ponovo probuditi lepe emocije I strast između vas dvoje. Što se tiče slobodnih, vi ste svakako željni nekih novih ljubavnih početaka, ali vrlo ste oprezni I ne otvarate se tek tako lako. Udvarača će biti, bar je to sigurno, a da li će se nešto zaista I konkretnije dogoditi – zavisi samo od vas. Moguće je da će makar strasti proraditi….

Posao

Dosta problema u poslovnom segmentu, pogotovo ako ste od skora promenili firmu ili počeli da radite na drugom radnom mestu. Kao da vam je teško da se uklopite sa onima sa kojima sarađujete, a često ćete imati utisak da vam neki od njih I rade iza leđa. Polovinom meseca ipak vam stoji rasterećenje I lakše okolnosti. Neke promene očekujete I nadate im se, ali polako postajete svesni da će za njih trebati dosta vremena. Po pitanju finansija, imaćete dosta opterećenja I troškova tokom aprila.

Zdravlje

Mentalna, psihička iscrpljenost. Potreban vam je odmor I rasterećenje. Pokušajte da uradite nešto po pitanju stresa I mentalne napetosti.
Izvor: mojastrolog.rs

Zithromax for sale