LJUBAVNI VODIČ KROZ HOROSKOPSKE ZNAKOVE – KAKVE SIGNALE ŠALJE KAD MU SE DOPADAŠ

Ponekad znaci koje dobijamo od drugim mogu biti vrlo zbunjujući, pa nismo uvek sigurni da li se tom nekom sviđamo ili smo mu potpuno antipatični. Da li je on sklon da pokaže svoja osećanja i da nam otvoreno kaže da mu se dopadamo, da li će to pokušati da nam signalizira na drugačiji način, ili će to vešto kriti od nas, umnogome zavisi od toga šta kaže njegov zodijak.
Pripremio: Aleksandar Tomić
U nastavku saznajte koji su to tajni signali koji otkrivaju da mu se sviđate prema horoskopskom znaku.

Ovan

Kao što verovatno i sami pretpostavljate, ovaj horoskopski znak nije nimalo suptilan, pa muškarci rođeni u znaku Ovna ne umeju baš da budu taktični i da dugo skrivaju da im se neko dopada. Naprotiv, vrlo su direktni, pa će vam jasno staviti do znanja da žele da bude sa vama.

Njima nije strano ni da pređu sa reči na delo, a kako imaju izraženu takmičarsku prirodu, koristiće svaku situaciju u kojoj če moći pred vama da se dokažu i pokažu. Interesantno je da će Ovnu se posebno dopasti ako ima konkurenciju, tj. ako se još neko bori za vašu naklonost, i tek tad će se potruditi da zasija u punom sjaju.

U svakom slučaju, ako je u vas zaljubljen Ovan, sigurno nećete dugo biti u neizvesnosti.

Bik

S obzirom na to da je ovaj znak horoskopa sav u znaku udovoljavanja čulima i hedonizma, u tom maniru će se ponašati i muškarac Bik prema ženi kojoj želi da stavi do znanja da mu se dopada.

Ako je u vas zaljubljen Bik, očekujte da će vas obasipati poklonima, od onih simboličnih kao što su cveće i bombonjere do masaža i skupog nakita. Jednostavno, to je u vezi sa njegovom naglašenom materijalnom stranom. Takođe će kuvati za vas, ali i izvoditi vas u prestižne restorane, sve kako biste se osetili posebnom.

Bik će vam se udvarati kao pravi kavaljer i tradicionalista, i znajte da neće tako lako izgubiti interes za vas – što vam više bude udovoljavao, to znači da su njegova osećanja prema vama sve izraženija.

Blizanci

Kod Blizanaca se stvari već komplikuju – njima flertovanje svakako nije strano, ali isto tako im nije strano ni da flertuju sa celim ženskim rodom, a ne samo sa onom damom koja im se baš dopada, tako da ponašanje Blizanaca može biti veoma zbunjujuće i sa njima nikad ne znate na čemu ste.

Kada upoznate muškarca u ovom znaku, na prvu loptu vam se može učiniti da je veoma zainteresovan za vas, ali već u sledećem trenutku on će na isti takav način pričati sa nekom drugom ženu. Jednostavno, on ima potrebu da prema svima bude zavodljiv – takva mu je priroda.

Zato, sa blizancima uvek oprezno.

Rak

Rakovi su poznati kao osećajan znak i nepopravljivi romantici, ali to nikako ne znači da će suviše lako otkriti svoja osećanja. Muškarac Rak je jako nepoverljiv i neće pokazati da mu se neko sviđa sve dok misli da postoji i najmanja šansa da on u tom odnosu bude povređena strana.

Kako onda da prepoznate da se sviđate Raku? Kada primetite da uporno pokušava da vas zaštiti, čak i onda kada za tim nema potrebe. Insistiraće da vas otprati do stana, neće vam dozvoliti da podignete ništa teško, stalno će vas zapitivati da li vam nešto fali, da li ste gladni, ili vam je možda hladno. To je njegov način da vam poruči da mu se dopadate.

Lav

Ako se u vas zaljubi muškarac Lav, verutjte da ćete to odmah i znati, Kralj džungle, sa ogromnom verom da mu niko nije ravan, svima će staviti do znanja šta oseća prema vama, uključujući i vas – otvoreno će vam govoriti o svojim emocijama.

Ipak, neće se zaustaviti samo na rečima, opasipaće vas i poklonima, i trudiće se da se sa njim osetite kao nikad pre u životu. Takođe, imaće potrebu da oseti da vas je zasigurno osvojio – iako su puni sebe, njima je uvek potrebno priznanje drugih, pa tako i u ovom slučaju – muškarac Lav mora da zna da u potpunosti pripadate njemu.

Ono što mu nikako ne odgovara jeste kada neko igra igru toplo-hladno, tada se automatski povlače i gube interesovanje.

Devica

Kod ovog znaka ćete već morati da tražite neke tajne signale, jer Device su poprilično rezervisane i zatvorene. Jednostavno, one ne žele da se odaju bilo kakvim gestom da im se dopadate pre nego što vas dobro upoznaju i porvere da li im odgovarate.

Znak da se dopadate muškarcu Devici može biti ako primetite da ima potrebu da vas uvek sasluša, posavetuje, ako ga interesuje šta se dešava u vašem životu i sve što hoćete da mu kažete.

Device su pravi džentlmeni i ne bi trebalo da ga forsirate i brzate vaš odnos, jer ga tako samo možete odgurnuti od sebe. On će najbolje proceniti kada je vreme da vam izjavi ljubav, a onda ćete se sigurno osetiti kao kraljica koju je obasuo pažnjom.

Vaga

S obzirom na to da ovaj horoskopski znak karakterišu partnerstvo i funkcionisanje u paru, sa muškarcem Vagom nećete imati dilemu da li mu se dopadate. On je pod uticajem Venere i izrazit je romantik, koji je večno zaljubljen u samu ideju o ljubavi.

Njima je srce uvek na dlanu, transparentni su u pokazivanju osećanja, i od njih možete da očekujete najlepše ljubavne izjave. Sve će početi osmesima i komplimentima, a potom će uslediti i cveće koje će vam slati na kućnu adresu, čokolade, recitovanje poezije, romatične posvete – nećete znati šta vas je snašlo.

Ono što je sigurno jeste da vam sa Vagama nikad neće manjkati romantike.

Škorpija

Evo nas kod jednog komplikovanog horoskopskog znaka. Škorpije su strastvene, ali i opsesivne, pa ako se muškarac rođen u znaku Škorpije zaljubi u vas, vi ćete konstantno biti predmet njegove žudnje.

Ukoliko flertuje sa vama, znajte da je to zato što mu se jako dopadate, a ne samo radi flerta. On ne traži površan odnos, nego poklapanje duša i istinski ljubavni odnos.

Takođe, muškarac Škorpija je posesivan, i neće dozvoliti da sa bilo kim deli vašu pažnju.

Strelac

Muškarca u znaku Strelca koji je zaljubljen u vas odaće iskrice u oku kad vas gleda, osmeh i zagrljaj koji govori više od bilo kojih reči. Strelac voli da flertuje, ali ne sa bilo kim – ako pokazuje emocije prema vama to znači da sa vama misli ozbiljno.

Učiniće sve da vas zabavi, zasmejavaće vas svojim šalama, ali sa njim ćete lako skliznuti i u ozbiljne priče o smislu života.

Možda vam se u nekim momentima učini da je njegovo interesovanje prema vama popustilo, ali verovatno je samo trenutno preokupiran obavezama. Strelac ne odustaje tako lako od onih koji mu se dopadaju.

Jarac

Sa Jarcem su stvari jednostavne, ako je zaljubljen u vas, to ćete i znati, ali ako očekujete neka romantična udvaranja, bolje odmah zaboravite – ovaj horoskopski znak jednostavno nema vremena za te igre. On je direktan i otvoren, bez ulepšavanja, prikazuje vam se u pravom svetlu i ne filozofira previše kada je ljubavni odnos u pitanju.

Naravno, to što nije romantičan ne znači da nema manire i da nije kavaljer – da, neće vam pevati serenadu pred prozorom, ali će vas izvesti na večeru u nekii fin restoran i učiniće da se osećate lepo u njegovom društvu.

Ipak, ako oseti da odbijate njegovo udvaranje, neće se previše truditi oko vas i smatraće to vašim konačnim odgovorom. Brzo će preći preko toga i nastaviti dalje.

Vodolija

Vodolija je horoskopski znak koji u životu uvek prati svoj sopstveni ritam i njegovo ponašanje nije uvek lako odgonetnuti. Ipak, nije sklon flertu samo radi flerta, pa ako primetite da pokazuje interesovanje za vas, to znači da mu se baš dopadate.

Interesantno je da se Vodolije ne osećaju prijatno u konvencionalnim situacijama, pa nemojte da se iznanadite ako vas muškarac u ovom znaku na prvi izlazak pozove ne na romantičnu večeru, već na žurku. Njemu je potrebno da stalno bude u pokretu.

Takođe, ne očekujte od Vodolije srceparajuće izjave, njemu je važno da se sa vama poveže na intelektualnom nivou.

Ribe

Ukoliko se dopadate ovom horoskopskom znaku, pokušaćete to da vam stavi do znanja na različite načine. Za vas će uvek iti rezervisan njegov nežni pogled, imaće vremena da vas sasluša, posavetuje, a ako je spreman da zbog vas otkaže sve svoje planove, znajte da se onda baš zaljubio.

Kako njegova osećanja prema vama budu bivala sve jača, tako će i on pronalaziti nove načine da vas osvoji – recitovaće vam pesme, komponovaće za vas muziku, smišljati stihove, praviti razne simbolične poklone i sl.

Sa njim ćete se uvek osećati posebno i voljeno.
Izvor : mogujatosama

Zithromax for sale