Datum dana vašeg rođenja (bez obzira na mesec), može o vama reći sve – i to do u detalje!

Da, datum rođenja, nevezano za mesec, može da kaže kom tipu ličnosti pripadate, – prenosi Higher Perspective,- i to neverovatno precizno.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Saznajte koje se osobine kriju iza datuma vašeg rođenja:
3, 9, 12, 15, 21, 29, 30: Umetnička priroda!

Ako je neki od ovih brojeva datum vašeg rođenja, onda ste vi jedna od najvećih stvaralačkih ličnosti svoga vremena. Privlači vas svet umetnosti i kulture, na stvari gledate iz svih uglova kako biste mogli da stvorite konačnu opštu sliku.

Ako osećate da možete da se bavite nekim vidom umetnosti, onda, samo napred! Možda ćete se i sami iznenaditi koliko vam dobro ide!

1, 10, 18, 19, 27, 28: rođeni lideri!

Krajnje ste pasionirana ličnost, kad su u pitanju vama bliski ljudi. Neće vas ništa zaustaviti na putu da svakome obezbedite uspešan dolazak do cilja, čak iako za to morate da ustupite nekome mesto.

Skromni ste, ali se uvek držite čvrsto i sigurno, i odlično razumete svet koji vas okružuje. Vi ste rođeni lider i ništa vas ne može zaustaviti!

2, 6, 7, 11, 20: Najosetljiviji ljudi!

Ako vam je datum rođenja neki od ovih brojeva, onda ste vi jedna od najosetljivijih osoba ovog vremena.

Umete da pravite razliku između dobra i zla, nikada ne ostavljate druge u strahu ili sumnji, i sposobni ste da se izborite s bilo čim.

Vrlo ste stabilnog razuma, koji je sposoban da izdrži stres i pritisak, i probleme uvek rešavate pomoću logike i racionalnog razmišljanja.

Nikada ne donosite brzoplete odluke, pažljivo promatrate svaki komflikt pre nego što ga rešite.

4, 25, 16, 5, 14, 23: Avanturisti!

Najverovatnije ste najveći avanturista među vašim prijateljima.

Vrlo rado prihvatate svaku mogućnost da istražujete nešto novo. Može da vas zainteresuje bilo šta: nov hobi, mesta, ljudi –bilo šta!

8, 17, 22, 26, 13, 24, 31: Porodičan čovek!

Vama je porodica na prvom mestu!

Uvek vas interesuje kako je vaša porodica, i najčešće volite da vesele trenutke provodite u krugu porodice. Veoma ste brižljivi prema bliskim osobama, i šta god da se dešava, vi ćete biti uz njih.

Bez pitanja ćete doći na svaki njihov poziv. Isto važi i za prijatelje. Prijatelji su vaša druga porodica.
Izvor : uspešnažena

Zithromax for sale