LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2017: Bik cveta, Vodoliji se budi želja za potomstvom, Škorpiju prati sreća

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Ljubavni horoskop za jun 2017: Jun donosi nešto dobro za svaki znak. Venera, smeštena u Biku je vedra, snažna i gleda pozitivnu stranu stvari.
Sunce i Merkur, smešteni u Blizancima su okretni, znatiželjni, teže obnovi i mogu uspeti uz podršku Jupitera, Urana i Mesečevih čvorova iako na putu postoje određene prepreke (zbog opozicije sa Saturnom) ili mogu skrenuti s puta ponekad (zbog kvadrata s Neptunom).

Tokom juna 2017. godine, većina planeta je u kardinalnim ili dvostrukim znakovima, piše tarot-horoskop.com. Znači, stvari će se brzo odvijati i stalno će se menjati; ko je prilagodljiv i sposoban da izdrži, taj nosi pobedu, a onaj koji nije biće zbunjen i neće ništa ostvariti.
Ovaj period nije bez opasnosti: smešten u Raku, Mars pravi kardinalni krst, zajedno sa Jupiterom iz Vage, Uranom iz Ovna i Plutonom iz Jarca. Ta je konfiguracija stimulirajuća i puna izazova, ali dinamika akcije može biti preterana i postoji opasnost od nasilja, sukoba, nesreća, prirodnih katastrofa i zbrke.

S druge strane, kroz prve dve dekade juna 2017. godine, Sunce i Merkur, smešteni u Blizancima prave promenljiv kvadrat sa Saturnom iz Strelca i Neptunom iz Riba s podmuklim, štetnim i zbunjujućim efektima i rizikom od donošenja pogrešnih zaključaka.

Jedina planeta smeštena u fiksnom znaku je Venera (u Biku). Činjenica da je Venera stabilna je velika stvar, jer je Venera odgovorna za ljubav, saradnju i užitke u životu. I ako to sve imamo, lakše prolazimo kroz nevolje.

OVAN

Prva nedelja juna 2017. godine je pod uticajem Venera – Uran konjunkcije, koja se odigrava u Ovnu. Ova konjunkcija može doneti iznenađenje, promenu planova ili obnovu. Istovremeno se može događati odlazak ili ulazak nekog u vaš život. Venera (koja nije samo planeta ljubavi, nego i vladar veza Ovna) ulazi u kuću novca Ovna 6. juna. Romantika se smanjuje i na prvo mesto dolaze finansije i razna praktična pitanja. Na ljubavne izbore mogu uticati materijalni faktori. S druge strane, tokom juna lakše ćete komunicirati i privlačnost je veća prema osobama koje su na istoj talasnoj dužini kao i vi i s kojima delite iste zanimacije ili mišljenja.

BIK

Venera, planeta ljubavi i parova ulazi u Bika 6. juna 2017. godine i tu ostaje sve do 5. jula. Ovo je jedan od najugodnijih perioda 2017. godine i najverovatnije najboljih za vaš emotivni život. Venera pojačava senzualnost i snagu zavođenja, donosi vam harmoniju i romantične okolnosti. Drugim rečima, ako ste u dobroj vezi, biće vam još bolje, ali ako niste, moći ćete ući u novu vezu bez puno truda. S druge strane, Mars, vladar kuće parova Bika naglašava važnost komunikacije i više voli društvo istomišljenika. Putovanja mogu biti dosta važna za vaš ljubavni život u ovom periodu.

BLIZANCI

Sa Suncem i Merkurom smeštenim u Blizancima, tokom juna 2017. godine osećaćete se predivno u svojoj koži. Puni ste energije, privlačićete sve vrste pogleda i pažnju kuda god pošli. Bićete jako privlačni. Zato što Sunce i Merkur prave povoljan aspekt s Jupiterom, vladarem kuće parova (dodatno, nalazi se upravo u kući strasti Blizanca), imaćete niz ljubavnih prilika i sudbina pogurava stvari i zato ćete se često naći u savršenim ljubavnim okolnostima. Ali Venera ostaje korak iza, opire se, tajanstvena je i diskretna. Kao da bi radije tajne veze za koje nko ne zna ili nešto neće biti kako bi želeli, ali to ćete dobro sakriti.

RAK

S Marsom u Raku, tokom juna 2017. godine, strast će goreti, instinkti će biti jači i vaša želja za osvajanjem očitija nego ikada. Doživljavaćete trenutnu privlačnost, snažne emotivne potrebe i intenzivna osećanja. Nećete dva puta razmišljati pre prvog koraka i ako mislite da služi svrsi, donećete brze odluke ili uraditi najluđe stvari. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u dobroj kući i obećava srećne trenutke. Venera pravi harmoničan aspekt s Plutonom, smeštenim u kući parova Raka. Jun 2017. godine izgleda jako dobro, ali položaj Saturna, vladara kuće parova Raka, donosi neka ograničenja ili vam nameće određene obaveze. I najvažnije, ako Marsovu energiju ne koristite dobro, može vas dovesti u riskantne situacije i vrlo lako može doći do sukoba.

LAV

Kroz prve dve dekade juna 2017. godine, Sunce, vladar Lava, je u opoziciji sa Saturnom, vladarem kuće parova Lava. Zbog toga, vaš ljubavni život može biti ispunjen protivurečnostima, neslaganjima, otežanjima, odlaganjima ili ćete misliti kako vas voljena osoba ne razume, kako se distancira od vas i slično. S druge strane, imaćete prevelika očekivanja. Zbog položaja Venere više ćete se posvetiti poslovnom životu, društvenim događajima i status će vam biti važan. Družićete se više s osobama koje vas privuku više nego što ćete razmisliti o drugim kvalitetima i nećete videti stvari jasno. Na sreću, vladar kuće parova Lava je u dosta dobroj poziciji i bilo kakva neprijatnost samo je privremena.

DEVICA

Tokom juna vaš ljubavni život odvijaće se slično kao i prethodnog meseca, poprilično mirno, u prvom planu će biti praktične stvari, bićete zainteresovani za novčana pitanja, posao, dom, obaveze, rokove i druge stvari. Uprkos tome, vaš partner može vas podržati u postizanju profesionalnih ili društvenih ciljeva ili obrnuto. Takav uspeh može pomoći poboljšanju ljubavnog odnosa. U brakovima i čvrstim vezama je puno bolja situacija nego u tajnim i novim vezama, za šta možemo reći da neće biti previše zadovoljstva i moguće su komplikovane situacije. I na kraju, ali ne i poslednje, muške Device su u prednosti; njihova muževnost će biti istaknuta.

VAGA

Tokom juna 2017. godine posao i novac imaju značajnu ulogu i ostaće vam malo vremena za razmišljanje o ljubavi. Na prvom mestu to će biti razgovori o novcu, poslu i zajedničkim obavezama. Voljena osoba želi da napreduje u poslovnom ili društvenom svetu i može vas podržati u ostvarenju vaših poslovnih ciljeva ili i sama može ostvariti takve ciljeve. Ako je vaša ljubavna priča strastvena i zadovoljni ste, tokom juna bi mogli da imate poteškoća u komunikaciji ili bi zajedno mogli prolaziti kroz određene poteškoće koje donose brige. Na sreću, ove neprijatnosti neće duže potrajati.

ŠKORPIJA

Jun 2017. godine obećava vam sreću u ljubavi. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona ulazi u kuću parova 6. juna, tu ostaje sve do 5. jula 2017. godine. Uz ovakav uticaj imaćete puno pažnje da date i primite. Vaše reakcije biće vedrije i harmoničnije, bolje ćete videti kvalitete kod voljene osobe i u potpunosti ćete uživati u njenom društvu. Ako niste u vezi, imaćete dovoljno sreće da upoznate nekog ko će vam se sviđati. Ponuda neće nedostajati. Osim toga, jul ima naglasak na seksualnost: između Neptuna (smeštenim u kući seksa Škorpiona), Marsa (planete strasti) i natalnog Sunca Škorpiona konfiguracija je puna emocija i senzualnost je rođena.

STRELAC

Ljubav će biti glavna tema kroz prve dve dekade juna 2017. godine. Sunce i Merkur nalaze se u kući veza Strelca. Voljena osoba dobiće puno pažnje od vas i biće centar vašeg sveta. Ljubavni život bit će vam važniji od bilo čega drugog. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući obaveza Strelca i postoji povezanost između posla, obaveza i osećanja, najverovatnije u pozitivnom smislu: možda ćete s voljenom osobom raditi na nečem zanimljivom ili ćete biti u romantičnoj vezi s osobom iz poslovnog okruženja. Mars, vladar kuće erotike, smešten je u 8. kući Strelca i može aktivirati opsesivno ponašanje ili ćete se opirati nekim tabuima.

JARAC

Jun 2017. godine je mesec pun strasti i senzualnosti. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući erotike Jarca, a to je idealna kombinacija za ljubavne veze i uživanje u čulnim iskustvima. Venera vam donosi puno užitka i sreću u ljubavnom životu. Sada iskoristite ove povoljne okolnosti, poboljšajte vezu u kojoj ste ili ako niste, moći ćete da uđete u novu vezu. U kući parova Jarca nalazi se Mars, energičan i strastven. Donosi vam neočekivane privlačnosti i hrabrost da napravite prvi korak ili udvarate nekome. Postoji i druga strana, Mars je užurban, nestrpljiv i žestok i ako ne kontrolišete ove impulse, mogli bi da uplašite ili oterate osobu koja vas je privukla.

VODOLIJA

Prisustvo Marsa u 5. kući Vodolije izbezumljuje vaše hormone prvih dana juna 2017. godine. I nakon odlaska Marsa ova kuća ostaje aktivna zbog prisustva Sunca i vladara te kuće, Merkura. Ako tome dodamo činjenicu da Sunce vlada kućom veza Vodolije, slika juna je jasna: romantika, leptirići i noći pune strasti. Ovo je uzbudljiv period sa sjajnim okolnostima za bogat ljubavni život i zato što ćete imati više hrabrosti za istraživanje seksualnosti na sve one načine koji donose užitak tela. Dodajmo tome i činjenicu da ovakav planetarni sklop donosi i želju za potomstvom.

RIBE

S Marsom u kući erotike Ribe tokom juna 2017. godine, vaša seksualna energija biće na vrhuncu, izgaraćete od snažnih osećanja i bićete spremni da sve učinite za ljubav. Brzo ćete reagovati kroz izazove, rado ćete provocirati i katkada ćete se igrati s vatrom. Dovoljno je samo da imate ideju, jer ćete je trenutno sprovesti u delo, koliko god ludom se činila. Sve to samo kako bi utolili žeđ za ljubavi. Venera, planeta ljubavi, smeštena u vašoj 3. kući daje slatkoću vašim rečima, s lakoćom ćete potvrditi svoja osećanja, pisaćete ljubavne poruke, pogurati susrete, šetnje a moguća su i kraća putovanja, sve u ime ljubavi! Stari parovi biće zainteresovani za dom, kojeg će učiniti ugodnijim, toplijim i lepšim.

tarot-horoskop/ besnopile

Zithromax for sale