Dnevni izvestaj za 25. maj 2017. godine

Mlad Mesec u sazvezdju Blizanaca zaduzen je za nove planove i ideje. Razmisljate o pokretanju novih poslovnih projekata.
Bicete skloni preterivanju i neracionalnom trosenju novca, a Mesec u Blizancima je kao malo dete, pa sve sto vidi zeli da kupi. Odlicno je vreme da upisete neki kurs stranih jezika, da se bavite pisanjem, slikanjem, nekim hobijem.
Na emotivnom planu bice napeta situacija, jer Venera u Ovnu pravi kvadrat sa Rx Plutonom u Jarcu i donosi ljubomoru, posesivnost, nezadovoljstvo, nerazumevanje, izlive besa. Trudite se da budete direktni i jasni u svojim stavovima. Otvoreno recite partneru sta osecate i sta vam smeta, ali umirite strasti. Izbegavajte sukobe posebno ako ste rodjeni u znaku ili podznaku Ovna, Vage, Raka ili Jarca. Bice aktuelni susreti sa starim ljubavima i sa nekom osobom koja je u vama ostavila neizbrisivi trag. Slobodni mogu upoznati jako zanimljivu osobu preko prijatelja, rodjaka ili komsiluka, ali dobro razmislite da li ta osoba ima iskrene namere.
Imacete zelju za zabavom, druzenjem, uzivanjem, salom i razgovorom pa ovaj dan iskoristite na najbolji moguci nacin. Nemojte preterivati u hrani i picu.
”Uvek nastoj da znas sta hoces.”- Paulo Koeljo

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale